Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 29/03/2020)

Reiser kan være terapeutisk for noen; mens det samme kan føre til en rekke fobier for andre. Folk som liker å reise, vil sannsynligvis til og med se på sine tog sete booking for reise og sørge for at de reiser.

 

 

Hva er Siderodromophobia?

De fleste av de reisende ser på Internett for sine tog sete booking; mens andre foretrekker å bare gå med strømmen og vil ha sin tog sete booking gjøres etter behov, avhengig av hvor de kommer til neste. Det er også fobier knyttet til tog som noen mennesker lider av. Frykten for tog er kjent som Siderodromophobia. Siderodromophobia er et svært vidt begrep som dekker alle frykt eller fobier knyttet til tog. Den viktigste typen mennesker som dette fobi dekker hovedsakelig er frykten for at folk har av får krasjet eller ikke være i kontroll. Annet enn dette, det er andre frykter at få utløst når folk er på toget. Det vil være frykt for at bakterie fobi, sosial fobi eller klaustrofobi.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

Siderodromofobi: symptomer

Siderodromophobia er basert på mange forskjellige fobier. Lengre, avhengig av hvor alvorlig tilstanden er. Det kan være symptomer som hjertebank, svette, risting eller gastrointestinale symptomer. For noen mennesker, forholdene kan begynne selv lenge før togreise starter. Dette omhandler hovedsakelig med det vi kjenner som forventningsangst. Antatt angst kan føre til verre problemer enn selve fobi selv. Mesteparten av tiden årsakene til frykten er knyttet til en negativ opplevelse at personen har møtt, som er et sted relatert til tog. Det er behov for å forstå her at den negative erfaring som er knyttet til hjernen din trenger ikke nødvendigvis å være noe som har skjedd med deg. Det kan også være noe som kunne ha skjedd med en annen person eller noe som vi kunne ha sett rundt oss, enten selv eller på media.

München til Berlin Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Siderodromofobi: Behandling

På slutten av dagen, Det er ikke viktig at frykten finnes; det som teller er hvordan du takle frykten og gjøre en innsats for å bli kvitt den frykten som har gjort et sted i livet ditt. Av alle fobier, Siderodromophobia eller et tog fobi er veldig lett å behandle og har vist gode suksessrater, når de behandles. For å bli kvitt fobien, trinnene som må tas hvis først jobbe med å bli kvitt eventuelle negative tanker så langt tog er bekymret. Også, den enkelte med fobi må jobbe med å endre hans eller hennes atferd relatert til tog. På slutten av dagen sin noe som er holdbare og kan bli løst gjennom forsvarlig omsorg og behandling.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

 

La frykten være igjen og For Tog billetter fra Save A Train

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)