Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 29/03/2020)

Calatoriile pot fi terapeutice pentru unii; în timp ce același lucru ar putea duce la o mulțime de fobii pentru alții. Oamenii care călătoresc ca vor, probabil, chiar uita la lor rezervare scaun tren pentru călătorie și să se asigure că acestea călătoresc.

 

 

Ce este Siderodromophobia?

Cele mai multe dintre călătorii uita-te on-line pentru rezervarea lor scaun de tren; în timp ce alții preferă doar merge cu fluxul și va avea lor rezervare scaun tren făcut ca și atunci când este necesar, în funcție de cazul în care acestea sunt de gând să următor. Există, de asemenea, fobii legate de trenuri pe care unii oameni suferă de. Teama de trenuri este cunoscut sub numele de Siderodromophobia. Siderodromophobia este un termen foarte larg, care acoperă toate temerile sau fobiile legate de trenuri. Principalul tip de oameni pe care această fobie se referă în principal, este teama că oamenii au de obtinerea prăbușit sau a nu fi în control. Altele decât aceasta, există alte temeri care se declanșează atunci când oamenii sunt în tren. Vor exista temeri că fobie de germeni, fobie socială sau chiar claustrofobie.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

Siderodromofobie: Simptome

Siderodromophobia se bazează în multe fobii diferite. Mai departe, în funcție de cât de gravă este starea. Pot exista simptome, cum ar fi inima palpitații, transpiraţie, scuturare sau simptome gastro-intestinale. Pentru unii oameni, condițiile ar putea începe chiar cu mult înainte de călătorie cu trenul începe. Aceasta se ocupă în principal cu ceea ce stim ca anxietatea anticipatorie. anxietatea anticipatorie poate provoca probleme mai grave decât fobie reală în sine. Cele mai multe ori cauzele fricii sunt legate de o experiență negativă pe care persoana sa confruntat, care este undeva legat de trenuri. Există o nevoie de a înțelege aici că negativ experienţă care este legat de mintea ta nu trebuie neapărat să fie ceva ce sa întâmplat cu tine. Ar putea fi, de asemenea, ceva care ar fi putut întâmpla la o altă persoană sau ceva ce am putea fi văzut în jurul nostru, fie în persoană, fie pe mass-media.

Munchen la Berlin Trenurile

Frankfurt Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Siderodromofobie: Tratament

La sfarsitul zilei, nu este important ca exista frica; ceea ce contează este modul în care face față cu frica și să facă eforturi pentru a scăpa de teama că și-a făcut un loc în viața ta. Dintre toate fobiile, Siderodromophobia sau un tren fobie este foarte usor tratabile si a aratat rate excelente de succes, când sunt tratați. Pentru a scapa de fobie, măsurile care trebuie luate în cazul în care în primul rând, lucra la a scăpa de orice gânduri negative în ceea ce privește trenurile sunt în cauză. De asemenea, persoana cu fobie va trebui să lucreze la schimbarea comportamentelor sale legate de trenuri. La sfârșitul zilei ei ceva care este durabil și poate fi stabilită printr-o ingrijire adecvata si tratament.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

 

Lasă frica în urmă și Comanda Trenurile bilete de la Save A Train

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar ne da credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)