Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 29/03/2020)

Potovanje je lahko terapevtska za nekatere; medtem ko bi isti vodi k veliko fobije za druge. People who like traveling will probably even looking at their vlak sedež rezervacijo za potovanja, in zagotoviti, da bodo potovali.

 

 

Kaj je Siderodromophobia?

Večina potnikov poglej na spletu za njihovo železniške sedeža rezervaciji; drugi pa raje samo dogaja s tokom in bo imela svoje vlak sedež rezervacijo storiti, če in ko bo to potrebno glede na to, kje se bo naslednji. Obstajajo tudi fobije, povezane z vlakom, da nekateri ljudje trpijo zaradi. Strah vlakov je znan kot Siderodromophobia. Siderodromophobia je zelo širok pojem, ki zajema vse strahove oziroma fobije, povezane z vlaki. Glavna vrsta ljudi, da je to fobija zajema predvsem je strah, da imajo ljudje z pridobivanje strmoglavilo ali niso pod kontrolo. Razen tega, obstajajo tudi drugi strahovi, ki se sproži, ko so ljudje na vlaku. Tam se bo bojazen, da kalčkov fobija, socialne fobije ali celo klavstrofobija.

Amsterdam za London vlakih

Rotterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

 

Siderodromophobia: simptomi

Siderodromophobia temelji na različnih fobij. Nadaljnje, odvisno od tega, kako hudo je stanje. Tam lahko simptomi, kot so srčne palpitacije, potenje, shaking or gastrointestinal symptoms. Za nekatere ljudi, pogoji bi začeli še dolgo, preden začne vožnja z vlakom. To se v glavnem ukvarja s tem, kar poznamo kot predvidevanju anksioznost. Predvidevanju anksioznost lahko povzroči hujše probleme kot sama dejansko fobije. Večino časa so vzroki za strah so povezane z negativno izkušnjo, da je oseba, ki se soočajo, ki je nekje v zvezi z vlaki. Treba je tu razumeti, da je negativna izkušnje ki je vezan na misel ni nujno, da je nekaj, kar se je zgodilo, da vas. Lahko bi bilo tudi nekaj, kar bi se lahko zgodilo, da drugi osebi ali nekaj, kar smo lahko videli okoli nas osebno ali na mediji.

München za Berlin vlakih

Frankfurt na berlinskih vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Siderodromophobia: zdravljenje

Na koncu dneva, to ni pomembno, da obstaja strah; važno je, kako se spopasti s strahom in si prizadevati, da se znebite strahu, da je dala mesto v vašem življenju. Od vseh fobij, Siderodromophobia ali a train fobija je zelo enostavno ozdravljiva in je pokazala odlične stopnje uspeha, pri zdravljenju. Če želite znebiti fobije, ukrepe, ki jih je treba sprejeti, če najprej delati, da se znebi vseh negativnih misli, kolikor vlaki so zaskrbljeni. tudi, posameznik z fobije bo treba delati na spreminjanju svoje vedenje povezane z vlaki. Ob koncu dneva njenega nekaj, kar je trajna in je mogoče pritrditi s pravilno nego in zdravljenje.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

 

Leave your fear behind and Da bi vlaki vstopnice iz Save vlaku

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)