Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 30/04/2021)

Zašto putujemo vlakom? Putovanje vlakom je opuštanje, praktična i nudi socijalni aspekt koji drugi način transporta jednostavno ne mogu konkurirati. Međutim, putuju s invaliditetom može biti zastrašujuće za neke. To ne znači da ne možete uživati ​​u zabavi, iako. Ovaj članak nudi neke osnovne područja koje trebate uzeti u obzir pri planiranju vaš vlak putovanje tako putuju s invaliditetom u Europi je manje stresno.

Iako postoje sigurno neke pristupačnosti izazovi, osnovna činjenica je da je više istraživanja vi, više pristupačan i zabavan Vaše putovanje će biti! Na primjer; Jeste li znali da Herkulaneumu je ruševine su gotovo identični Pompeji, ali su kolica za obitelji? I to krstarenje putnika s invaliditetom ne moraju uzeti “magarac put” do litice prilikom posjete grčkom otoku Santoriniju? Vaš odmor ne mora biti borba - učiniti vaš domaći i putovanje može biti ispunjen u potpunosti dostupan hotelski smještaj, dostupne staze između dostupna turist atrakcije, i divno dostupan putovanja iskustva.

 

Koji vlak uzeti na Save-A-Train ako putujete s invaliditetom?

Ako imate više opcija koje su Vam dostupne (neke zemlje imaju samo jedan željeznički sustav), pokušati odabrati prijevoznika koji nudi većinu usluga prilagođenih vašem putuje s potrebama osoba s invaliditetom. Naime; pomoć ukrcaj i pristupačan spavanje automobili. Sanitarije također treba biti dovoljno velik da vas i vaše kolica smjestiti zajedno s pratnjom ili pratitelja. Kao uvijek, pitati mnoga pitanja kao što možete unaprijed kako bi izbjegli nepotrebne iznenađenja!

Putovanje s invaliditetom, kako da se ukrcaju na vlak s invalidskim kolicima

Sadržaji i usluge

Posebna putuju s uslugom invaliditeta može varirati od jedne do druge regije, ovisno o nekoliko kriterija; automobili na vašem vlak, objekti u raznim stanice duž vaše rute, pa čak i pravila vašeg mobilnog operatera o pristupačnosti.

Pariz za London vlakova

Bruxelles u Pariz vlakova

Frankfurt na Pariz vlakovi

Köln u Bruxelles vlakova

 

Pročitaj Vaša ulaznica i znam svoju rutu dok Putovanje s invaliditetom

Pažljivo pregledajte kartu i plan putovanja nakon što ih primite. Uvjerite se da ste zadovoljni sa svojim pravilima i propisima, tako da se ne iznenadi svojim različitim stajalištima (posebno kada putuju u inozemstvo).

Köln za Frankfurt vlakova

München za Frankfurt vlakova

Hanover do Frankfurt vlakova

Hamburg za Frankfurt vlakova

 

Rampe i težina Granice

Dobivanje na i izvan vlaka je očito važan dio putovanja. provjerite je li vaš odlazak i dolazak stanice su opremljene sa visokih platformi ili liftova za invalidska kolica. To će učiniti mnogo lakše dobiti na i off vlak dok Putovanje s invaliditetom.

Milan se Pompei vlakova

Firenca do Pompei vlakova

Salerno do Pompeja vlakova

Napulj u Pompei vlakova

 

Putovanje s invaliditetom, vlak rampa za invalidska kolica

Dodatna prtljaga kada putuju s invaliditetom

Većina prijevoznika će učiniti sve kako bi se smjestiti ljude koji putuju s invaliditetom i potencijal ekstra prtljagu oni mogu zahtijevati (pr. invalidska kolica, spremnici kisika, itd). Ako znate da ćete trebati dodatne uvjete prtljage, neka vaš mobilni operater unaprijed znati.

Venecija u Rim vlakova

Venecija u Milano vlakova

Lyon u Parizu vlakova

Zürich za Interlaken vlakova

 

Kada dođeš

Ostanite u najbolje dostupne dijelovima grada. Ovo je jedan od najtežih dijelova planiranja putovanja vlakom dok putujete s invaliditetom. Možda ste našli veliki pristupačan hotel, ali ono što ćete naći kada hoda / razvaljajte na prednja vrata? Postoje brda i stepenice u svim smjerovima? Hoće li se prevrnuti kocka? Jesu li dostupni restorani u blizini? To je ključno za istraživanje hotelsku susjedstvo. Možeš koristiti Google Maps Street View dobiti ležao u zemlji, zatim e-mail u hotel sa svojim pitanjima.

Sa svim admin se na način, ne zaboravite uzeti vremena za opustiti i uživati ​​u avanturi. Uzmite malo vremena kako bi zadovoljili svoje suputnike, pogled kroz prozor, ili jednostavno izgubiti za kratko vrijeme dok putujete put toliko su otišli prije.

 

Karte za vlakove možete naručiti među Najbrži vlakovi u Europi na Save-A-Train da gotovo svaki odredište uvršten gore u 3 minuta, kod najjeftinije cijene vlak ulaznica i razrješuje odvratan Troškovi rezervacije!

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu?, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dhr– (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)