Waktos Maca: 7 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/05/2021)

Tina pilem karesep sadayana urang Éropa “bukit hirup kalayan sora musik”. Leres ieu di handap 12 gunung bakal ngajadikeun anjeun nyanyi sareng haté anjeun menari. Ti Alps sareng Pyrenees anu kawéntar dugi ka gems disumputkeun ti Républik Céko, ngiringan ngiringan leumpang ka 12 pagunungan paling ageung di Éropa.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Matterhorn Mountain Di Switzerland

Ti Gornergat dugi ka puncak gunung Rothorn, Matterhorn tiasa dipuji ti mana waé di Zermatt. Matterhorn cap salju sareng bentuk segitiga na, nyiptakeun pemandangan gunung anu luar biasa.

Dina usum semi atanapi usum salju, Matterhorn anu kasohor mangrupikeun tujuan pakansi anu endah di gunung. Anjeun tiasa mendakan Matterhorn di Pegunungan Alpen Swiss sareng milih antara naék 4,478 méter, ka hiking dina jalur anu pang populerna ti Zermatt ngaliwatan Hornli Hut.

Leumpang Matterhorn mangrupakeun salah sahiji hiking paling éndah di Éropa, jero di padang rumput hejo Swiss. janten, anjeun bakal ngagaduhan réa patempatan pikeun snaps anu saé sareng néwak napas anjeun bari ngagem kaéndahan alam.

Basel ka Interlaken Ku Train

Jenéwa ka Zermatt Kalayan Karéta

Bern ka Zermatt Kalayan Karéta

Lucerne ka Zermatt Kalayan Karéta

 

Pagunungan jeung situ anu éndah di Matterhorn Mountain Switzerland

 

2. Jungfrau Di Lebak Lauterbrunnen, Swiss

Di lebak Lauterbrunnen anu éndah sareng tanah tina 72 curug, anjeun bakal mendakan bentang gunung Jungfrau anu megah. di 4,158 méter, Jungfrau mangrupikeun gunung paling luhur di Pegunungan Alpen Bernese.

deui, anjeun tiasa milih naék atanapi nikmati pemandangan gunung Jungfrau anu hebat tina karéta gunung pangluhurna di Éropa. Ti hiji sisi Mittelland dugi ka Vosges, sareng gletser Aletsch di sisi sanés anjeun, leres pisan narik ati.

Lucerne ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Geneve ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Lucerne pikeun Interlaken Kalayan Karéta

Zurich pikeun Interlaken Kalayan Train

 

Hiking gunung Jungfrau di Lauterbrunnen Valley Switzerland

 

3. Grossglockner Di Wétan Tyrol, Austria

Gunung Grossglockner pangluhurna dikurilingan 266 puncak leutik di anu disebut hateup Austria. Pegunungan ieu nyiptakeun salah sahiji pemandangan gunung anu endah di Éropa. Grossglockner nangtung jangkung di 3,798 méter, sareng Grossvenediger di 3,666 méter, nyiptakeun salah sahiji pemandangan gunung anu paling indah di Austria.

Anjeun bakal mendakan ieu 2 raksasa di Hohe Tauren taman Nasional. Di dieu anjeun tiasa angkat bersepeda gunung, hiking atanapi nanjak batu. Ku cara ieu anjeun tiasa ngagumkeun pintonan anu indah ti sudut mana waé.

Wina ka Landeck Ischgl Kalayan Karéta

Munich ka Landeck Ischgl Sareng Karéta

Salzburg ka Landeck Ischgl Sareng Karéta

Zurich ka Landeck Ischgl Sareng Karéta

 

Hiker di Grossglockner, Tirol Wétan, Austria

 

4. Kaseueuran Pagunungan Anu Pikaseurieun Di Éropa: Tinggi Dachstein Di Austria

Gunung pangluhurna kadua di Austria nyaéta Hoher Dachstein, perenahna di kota Halstatt anu menawan. Hoher Dachstein nawiskeun gunung sareng danau anu paling indah dina usum salju sareng usum panas. Dina Usum Panas, anjeun bakal kagumi gunung karst anu héjo sareng mekar. dina usum tiis, balik ski ti puncak gunung.

Sanajan, pintonan gunung anu paling indah di Hallstatt kedah aya di 5 Fingers point of Lake Hallstatt. Upami anjeun ngadatangan April dugi Séptémber, nganggo lapisan usum haneut, kumargi masih tiasa salju sareng katirisan dina waktos taun ieu. Anjeun tiasa ngahontal sudut pandang anu luar biasa ku mobil kabel ieu kecuali anjeun langkung resep jalan-jalan pikeun pangalaman anu langkung saé sareng pikaresepeun.

Munich ka Hallstatt Kalayan Karéta

Innsbruck ka Hallstatt Kalayan Karéta

Passau ka Hallstatt Kalayan Karéta

Rosenheim ka Hallstatt Kalayan Karéta

5. Chamonix-Mont-Blanc, Perancis

Chamonix mangrupikeun gunung paling luhur di Pegunungan Alpen. adil 15 menit ti wates, Chamonix mangrupikeun bumi usum salju. Ieuh, anjeun bakal ditiupkeun dina pintonan Mont Blanc anu éndah.

Anjeun tiasa ngalatih karéta Mont Blanc, atanapi ngaregepkeun pemandangan indah ti kafé sareng réstoran di kota Chamonix. Salaku tambahan, anjeun tiasa angkat ka Aiguille du Midi atanapi ka Mer du Glace. Boh kagiatan anu anjeun pilih, pemandangan gunung anu endah tina hiji gunung anu paling indah di Perancis bakal ngiringan anjeun dimana-mana.

Lyon ka Bagus Kalayan Karéta

Paris ka Nice Kalayan Train

Cannes ka Paris Kalayan Karéta

Cannes ka Lyon Kalayan Karéta

 

Karéta di gunung salju Chamonix-Mont-Blanc, Perancis

6. Kaseueuran Pagunungan Anu Pikaseurieun Di Éropa: The Pyrenees

Pyrenees anu megah nawiskeun pemandangan gunung anu paling éndah. Tujuh gunung dibentang di Perancis, Vosges, si Jura, anu Massif Tengah, Massif Armorika, sareng Korsika Massif.

Pegunungan ieu ageung pisan anu anjeun kedah naékkeun ti Samudra Atlantik dugi ka Laut Tengah. Henteu ngan anjeun bakal tiasa nganjang kota-kota kuno anu mempesona, tapi anjeun ogé bakal gaduh kasempetan anu teu ternilai kanggo ngagumkeun kaajaiban alam anu sanés. Héran ieu tangtosna nyaéta cai terjun Grande Cascade de Gavarnie atanapi Gavarnie. Kalayan serelek tina 422 méter, éta mangrupikeun curug kadua pangluhurna di Éropa.

kituna, gambar anjeun leres-leres sampurna National Geographic.

 

Pagunungan Paling Pikaseurieun Pyrenees, Eropa

7. Kaseueuran Pagunungan Anu Pikaseurieun Di Éropa: Val Thorens Di Perancis

Luhur nepi di 2300 méter di Alps Perancis, pagunungan salju Val Thorens mangrupikeun pagunungan anu paling éndah dina usum salju. Geser lampingna, gaduh sacangkir koko panas ku seuneu, atanapi resep ningali tina mobil kabel, tetempoan rada narik ati.

Sanajan, sedengkeun seuseueurna perjalanan ka Val Thorens pikeun ski, éta rada narik ati dina usum séjén. Lebak Tarentaise pinuh ku imah pondok anu menawan, padang rumput hejo, sareng walungan Isere, kalayan gunung Val Thorens di tukang, nyiptakeun pemandangan anu endah pikeun dipuji sapanjang taun.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Ski di Pagunungan Pikaresepeun Val Thorens Di Perancis, Eropa

8. Dolomit Di Itali

Nalika anjeun tiasa milih ti 7 titik ningali, tempat éta saéstuna spektakuler di bentang. Pegunungan Dolomites dibentang di Italia Kidul, mangrupikeun salah sahiji cagar alam anu paling indah di Éropa. Sumawona, éta mangrupikeun salah sahiji tujuan hiking anu pang populerna di dunya.

Anjeun tiasa milih pikeun ngagumkeun Dolomites dina dinten perjalanan ti Bolzano, atanapi dina bunderan 20-kilométer trek. Kagiatanana, piknik sareng bintik gambar, jeung hiking trails, anu sajajalan. Ka luhureun sagala, pandanganana leres-leres matak narik ati, iraha waé dina perjalanan anjeun.

Pikeun sadaya alesan didaptarkeun di luhur, Dolomites mangrupikeun tujuan anu saé pikeun liburan di pagunungan Italia.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Bicycles going uphill in the The Dolomites In Italy

9. Kaseueuran Pagunungan Anu Pikaseurieun Di Éropa: Gunung Snowdon Di Wales

Gunung Snowdon geulis pisan anu henteu heran éta ngagaduhan aplikasi jalan nyalira nyalira. Snowdon perenahna di Wales, sareng saatos a 6-8 jam leumpang, anjeun tiasa ngagumkeun pemandangan Snowdonia anu endah, Anglesey, Pembrokeshire, sareng Irlandia.

Salaku tambahan, ti jangkungna tina 1085 méter, anjeun ogé bakal tiasa ningali sadaya situ anu éndah. Salaku conto, danau Cwellyn sareng Mynydd Mawr nawiskeun pemandangan spektakuler di tungtung danau Cwellyn jalan satapak.

 

Most Picturesque Mountains In Europe: Mount Snowdon In Wales

10. Adrspach-Teplice Di Républik Céko

Républik Céko kalolobaan dipikaterang ku Prague anu éndah. Saeutik pisan anu terang ngeunaan Bohemia sareng kampung batu anu saé, Adrspach-Teplice. Adrspach perenahna caket wates Polandia sareng pantes pisan tempatna Kaajaiban alam Éropa anu endah.

Adrspach-Teplice mangrupakeun kampung anu diwangun di tengah formasi batuan, nangtung jangkung, kalayan labirin, aliran jeruk, sareng tilase. Tempat anu pikaresepeun ieu ngan ukur ditimukeun di 1824. Saprak harita janten tujuan khusus pikeun palancong anu milari anu luar biasa.

Ieuh, anjeun tiasa jalan satapak loop, ngaliwatan gerbang Gothic sareng jalan-jalan rahasia. Teu aya anu resep ngagumkeun formasi batu anu luar biasa ti jero sareng dugi ka danau biru. Kusabab anjeun bakal leumpang dina manah batu raksasa ieu, leuwih hadé pikeun didatangan dina usum panas, nalika dinten langkung lami sareng aya seueur cahaya.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

 

11. Wilayah Mullerthal Di Luksemburg

Kalayan sababaraha sudut pandang anu paling indah di Éropa, pagunungan Mullerthal di Luksemburg nawiskeun jalur anu saé sareng tempat misterius anu disumputkeun. Nalika anjeun leumpang ka leuweung, kapungkur situ sareng cinyusu, bukit cadas héjo, anjeun bakal mendakan anjeun nincak dongéng barudak.

Daérah Mullerthal ngagaduhan sababaraha bentang sareng pandangan anu paling istiméwa di Éropa. Kastil, guha, sasak, sareng curug, aya pandangan anu indah dimana waé anjeun ningali. kituna, hiking atanapi bersepeda, pastikeun ngadamel sahenteuna sababaraha dinten, pikeun mikat pemandangan gunung Mullerthal anu indah.

Luksemburg ka Colmar Kalayan Karéta

Luksemburg ka Brussel Kalayan Karéta

Antwerp ka Luksemburg Kalayan Karéta

Metz ka Luksemburg Kalayan Karéta

 

The Green Path of Mullerthal Region In Luxembourg

12. Kaseueuran Pagunungan Anu Pikaseurieun Di Éropa: Stanserhorn, Swiss

Puncak salju, bukit héjo caang, sareng imah nagara alit anu menawan di lebak, tetempoan ti Stanserhorn anu paling saé. Gunung Stanserhorn anu megah ngan saukur 20 menit jauh ti Lucern ku karéta sareng ngadamel perjalanan dinten anu éndah di Swiss anca.

Di dieu anjeun tiasa nyandak mobil kabel dugi ka puncak gunung pikeun panorama luar biasa ti Pegunungan Alpen Swiss sareng situ. Cara anu saé pikeun ngagumkeun pemandangan gunung Stanserhorn anu éndah nyaéta ku cara milih tempat piknik. Ku cara ieu anjeun bakal nyéépkeun waktos sayah sareng napas dina kaéndahan sareng Alps’ hawa seger.

Zurich ka Lucerne Kalayan Karéta

Bern ka Lucerne Kalayan Karéta

Jenéwa ka Lucerne Kalayan Karéta

Konstanz ka Lucerne Kalayan Karéta

 

Puncak Stanserhorn, Swiss

 

di dieu di Simpen A Train, urang bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun ka 12 pagunungan paling endah di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "12 Pagunungan Paling Pikaseurieun Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fmost-picturesque-mountains-europe%2FNyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)