Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/09/2021)

Paikallinen makeiset tulevat monet lajikkeet kaikkialla Euroopassa. Jokaisella maalla ja alueella on oma pieni hoitoon he ovat ylpeitä tarjota. Matkailijoille makealle, ei ole mitään houkuttelevammalta matkustamisesta kuin uusia makuja. Tässä parhaat 5 Parhaimmat paikalliset makeisia kokeilla Euroopassa.

 

1. Paikallinen Makea – Mozart-kuula, Salzburg, Itävalta

Yksi suosituin ja tunnettu paikallinen makeisia Euroopassa on Mozart-kuula. Kuten tiedämme, Paul Furst loi alkuperäisen reseptin Salzburgissa yli sata vuotta sitten. Se on kerrostettu suklaa kohdella vihreitä pistaasi ja nougat.

On olemassa useita teollisuuden valmistettuja budjetin versiot, ja voit löytää ne supermarketeissa. kuitenkin, alkuperäistä versiota ei ole liian kallis, ja se kannattaa hintaero. Yleensä ottaen, ne ovat yksi parhaista paikallisen makeisten tuoda kotiin oman Itävallan matkaa.

München Salzburg Junat

Salzburg Passau

Wienistä Salzburg Junat

Salzburg Wien Junat

 

2. Paikallinen Makea – munkkeja, Berliini, Saksa

Berliner Pfannkuchen Sufganiot

Sinun ei tarvitse sitoa kielen solmuun sanoa nimi tämän paikallisen makea. Ihmiset lyhentää niitä Berliner Berliinin ulkopuolella, ja lettuja Berliinissä. Toisin amerikkalainen donitseja, heillä ei ole reikä keskellä. Kun noudatetaan perinteistä reseptiä, saat herkullisen pallo makeutta, täynnä hillo tai marmeladi, sokeria jäätymistä.

Berliini Potsdam Junat

Berliini Hampuri Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Berliini München Junat

 

3. stroopwafel, Amsterdam, Alankomaat

Stroopwafel is one of the Best Local Sweets to Try in Europe

stroopwafel on yksi eniten riippuvuutta paikallinen makeisia löytyy Euroopassa. Toisin kuin monet muut makeisia, ei ole keskustelua, joka sai alkunsa resepti ja missä. Leipurit Hollannin kaupungissa Gouda heidät ensin. Koska ne pakata ja matkustamiseen, he tekevät erinomaisia ​​muistoja.

Kaksi ohutta kiekkoja toi yhdessä karamelli ”liimana” tehdä yksi stroopwafel. Vaikka se ei kuulosta erityistä, yleismaailmallinen valituksen tekee niistä yksi parhaista paikalliset makeiset. Nämä makeisia tehdä täydellinen välipala kun pitkän päivän juna-hopping, ostoksilla, ja pyöräilijä väistelee - kaikki tyypilliset Amsterdam toimintaa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

4. Tanskalainen leivonnainen, Kööpenhamina, Tanska

Vaikka Tanska on pieni, legendat parhaimmillaan paikallisten makeisia matkustaa kauas. tanskalainen leivonnainen matkusti Tanskaan ryhmän kanssa Itävallan leipureita. Tietysti, muuttaneensa resepti vuosien varrella, ja monet Skandinavian maahanmuuttajat toivat Amerikkaan. kuitenkin, nautit siitä eniten maassa, jossa oma leipurit sen täydelliseksi.

Tämä paikallinen Tanskan makea on yksi kevyin asioista saat maistaa. Leipureita huipuksi hillolla, juusto, tai kermaa hautua että täydellinen skandinaaviseen tyyliin. Vaikka se on rikas maku ja kaloreita, kun päivän tutustuen Kööpenhamina lumessa, voit nauttia sekä näistä ominaisuuksista.

 

 

5. Cuberdon, Belgia

Cuberdon is among the Best Local Sweets to Try in Europe

Cuberdon on yksi parhaista ja hämäriä paikallisia makeisia Euroopassa. On hatunmuotoisen, usein violetti, ja täynnä vadelma täytettä. Kun purra yhteen, hampaat painuvat pehmeään keskelle täyte helposti. He kutsuvat sitä usein Belgian omaksi parhaiten säilynyt salaisuus. Koska on vaikea säilyttää sen jälkeen muutaman viikon, he eivät vie sitä usein. kuitenkin, turisti, joka haluaa kokeilla jotain ainutlaatuista ja tuoda sen kotiin, cuberdon on täydellinen.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Haluatko lisätä hieman sokeria ja mausteen elämääsi ja junalla ruoka kiertue Euroopan halki? Varaa liput tänään!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Best Local Makeiset kokeilla Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-local-sweets-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)