Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 06/08/2021)

Απαλλαγείτε από το αεροπλάνο το τρένο και τα ταξίδια στην Ευρώπη για έναν Wonder Σαββατοκύριακο. Αποθήκευση A Train καθιστά εύκολο να κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς πρόσθετα τέλη, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε σας οικονομίες σχετικά με τις δραστηριότητες! Εδώ είναι οι επιλογές μας για το Καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με το τρένο.

 

Καλύτερος πύλη Προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου: Βαρκελώνη

Barcelona is the Best Destinations in Europe to travel during a weekend

 

Έχουμε κουβεντιάσαμε για την Ισπανία μερικές φορές. Μπορείτε να ελέγξετε τα άλλα άρθρα μας εδώ. Σήμερα, συμβουλές μας για Καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με το τρένο επικεντρώνεται μόνο σε Βαρκελώνη.

Η Βαρκελώνη είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Ευρώπης, αλλά για ευκολία αναφοράς, θα αποχωρήσει από την Λονδίνο για αυτό το ταξίδι. Αφήστε εργασία στο 2 μ.μ. την Παρασκευή, στο χρόνο για να πιάσει το 3 μετα μεσημβριας Eurostar στο Παρίσι. Υπάρχει μόνο φορά για μια Vin Rouge σε ένα παρισινό καφέ πριν από την επιβίβαση στο «τρένο ξενοδοχείο» στη Βαρκελώνη.

 

Τώρα που είστε εκεί, τι να κάνω:

ιερή οικογένεια

Πιθανώς το πιο διάσημο δομή στην Βαρκελώνη, ο ιερή οικογένεια. Η βασιλική είχε σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Gaudi και έχουν την οικοδόμηση αυτής της δομής τότε 1882. Είναι δύσκολο να πάρει μια εικόνα χωρίς γερανούς, αλλά είναι σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη.

Μυστική άκρη της Βαρκελώνης: Στο πίσω μέρος της βασιλικής υπάρχει μια μικρή λίμνη από όπου μπορείτε να πάρετε εκπληκτικές φωτογραφίες. Κρατήστε το παιχνίδι Instagram σας ισχυρή, και να πληρώσει αυτό το μέρος μια επίσκεψη.

 

Casa Batllo

ΕΝΑnother διάσημη δομή από Gaudi είναι Casa Batllo. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Las Ramblas, θα βρείτε αυτό το ειδικό κτίριο στο Passeig de Gracia. Χτίστηκε το 1877. Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε αυτό το κτίριο και θέλουν να δουν το εσωτερικό πάρα πολύ, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει εισιτήρια εκ των προτέρων, είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στη Βαρκελώνη και μπορεί να πάρει αρκετά απασχολημένος, ειδικά στην υψηλή περίοδο.

Fun Πραγματικότητα: ο σημερινός ιδιοκτήτης του Casa Batllo είναι η οικογένεια Bernat, γνωστό ως ιδιοκτήτες του γλειφιτζούρια Chupa Chups.

 

Ώρα να το κεφάλι σπίτι.

ο 9 pm τρένο ξενοδοχείο την Κυριακή το βράδυ θα σας επιστρέψει στο κεντρικό Λονδίνο στο 11:55 Είμαι τη Δευτέρα.

Καλύτερος πύλη Προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου: Ρώμη

Η Αιώνια Πόλη είναι τόσο δελεαστική όσο ποτέ και δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, χωρίς να! Πάρτε ένα μεσημέρι Eurostar και την αλλαγή στο Παρίσι Ρώμη. Καθυστερήστε τη διάρκεια του δείπνου στο αυτοκίνητο εστιατόριο, συνταξιοδοτούνται σε σας κρεβάτι ή κουκέτα για τη νύχτα, και να ξυπνήσει σε ένα κλασικό ιταλικό τοπίο.

Η Ρώμη είναι εύκολα ένα από μας αγαπημένες πόλεις στην Ευρώπη. Ειδικά αν είστε στο μήνα του μέλιτος. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτό εδώ. Υπάρχει κάτι για όλους αν. Το μέρος είναι να συμπληρωθεί το χείλος με αξιοθέατα και έχει χιλιάδες χρόνια ιστορίας σε επίπεδα κατά το ίδιο - θα βρείτε τα πάντα εδώ από τα ρωμαϊκά ερείπια στην Αναγέννηση τέχνη. Είναι επίσης το σπίτι σε φανταστική τροφή! Σίγουρα 3 ημέρες στη Ρώμη δεν είναι αρκετή για να δείτε τα πάντα ότι η πόλη έχει να προσφέρει, αλλά είναι σίγουρα αρκετά για να δείτε όλα τα αξιοθέατα, αν διαχειριστείτε το χρόνο σας αποτελεσματικά.

Μιλάνο στη Ρώμη τρένα

Φλωρεντία στη Ρώμη τρένα

Πίζα προς Ρώμη τρένα

Νάπολη στη Ρώμη τρένα

 

Η πόλη του Βατικανού

Το Βατικανό είναι το πρώτο πράγμα στη λίστα μας για την επίσκεψή σας στη Ρώμη. Είναι μια χώρα από μόνη της, μέσα σε Ρώμη, και είναι το σπίτι για να παγκοσμίου φήμης μνημεία, όπως η Μουσείο του Βατικανού, η Καπέλα Σιξτίνα, και της Αγίας. Βασιλική Πέτρου.

Σας συνιστούμε να έρθει εδώ στις αρχές και το κεφάλι ευθεία για το Μουσείο του Βατικανού με το παραλείψτε τη γραμμή εισιτήριο. Καλύπτουμε τρόπους για να παρακάμψετε τις γραμμές στη Ρώμη περαιτέρω σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά αν έχετε αγοράσει ένα Omnia Ρώμη και το Βατικανό μπάλα, θα έχετε τη δυνατότητα να προ-κράτηση χρονοθυρίδα για να παραλείψετε τη γραμμή εισόδου σας.

Terni στη Ρώμη τρένα

Foggia στη Ρώμη τρένα

Grosseto στη Ρώμη τρένα

Αρέτσο στη Ρώμη τρένα

 

 

Best Προορισμοί πύλη στην Ευρώπη για να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου: Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ

Brussels main square

 

Με το νέο-ish Eurostar υψηλής ταχύτητας Τρένο Λονδίνο προς Άμστερνταμ. Διαδρομές μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών χρησιμοποιείται για να λάβει 5 ώρες και αφορούσε την αλλαγή των τρένων στις Βρυξέλλες. Η νέα διαθήκη τρένο μεταφορά 900 επιβάτες την ημέρα και θα πάρει μόνο 4 ώρες. Ιδανική λύση για ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες ή το Άμστερνταμ για το Σαββατοκύριακο!

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

 

Τι να κάνετε στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου πύλη:

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε στις Βρυξέλλες, ειδικά σε μια συντομότερη διαδρομή Σαββατοκύριακο. Είναι μια από εκείνες τις πόλεις που είναι ιδανικό για ένα μακρύ Σαββατοκύριακο, εξερεύνηση όλα τα ιστορικός sites και scoffing όλες τις βάφλες που μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας.

Δεν έχει σημασία πόσες φορές έχετε επισκεφθεί Grand Place, Είναι μια περιοχή που είναι πάντα τόσο όμορφα για να επισκεφθείτε. Χρονολογείται από σχεδόν 300 χρόνια, Grand Place είναι πολύ πανέμορφο να χάσετε.

Σε ορισμένες περιόδους του έτους, θα βρείτε μερικά διάφορες εκδηλώσεις, αγορές, και εγκαταστάσεις τέχνη. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Μουσείο των Βρυξελλών και το Δημαρχείο που είναι και τα δύο σκαρφαλωμένα στην πλατεία.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Κολωνία σε τρένα Βρυξέλλες

Paris Liege Τρένα

Βρυξέλλες, Λιέγη Τρένα

 

Δείτε το Δικαστικό Μέγαρο

Βρυξέλλες, έχει το μεγαλύτερο (και, ενδεχομένως,, το ωραιότερο) Δικαστικό Μέγαρο σε όλη την Ευρώπη. Τώρα, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αποκαταστάσεις εργαστούν σε εξέλιξη, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σταματήσει την επίσκεψή σας - αυτό είναι πραγματικά ένα πανέμορφο κτίριο.

 

Τι γνώμη έχετε για τις προτάσεις μας? Θα ήθελα πολύ να μάθω! θυμάμαι, Save A Train Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και ποτέ δεν κρύβει το κόστος! Κάντε Σαββατοκύριακο σας μακριά από το τρένο μαζί μας, σήμερα!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και μόνο να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-travel-during-weekend%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε την /εσ /ja ή /tr και περισσότερες γλώσσες.