Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/06/2020)

On olemassa useita mielenkiintoisia ja aktiivisten rautatieasemille Espanjassa. Löydät suuri nopeus, keskipitkän matkan, alueellinen, suurkaupunkien ja hotelli-juna matkustaa koko maassa. Suurista moderni asemat pienempiin ympäröimänä luonto, nämä ovat 10 Espanjan kiehtovimmista rautatieasemilta.

 

Barcelona, Espanja (Sants Station)

Tämä moderni asema on yksi vilkkain rautatieasema Barcelonassa. On päärautatieasemalle sekä kansalliset ja kansainväliset junayhteyksiä. Tämä asema on melko suuri ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Sitä käytetään sekä paikalliset ja turistit ja yhdistää sinut eniten rautatieasemat puolilla Espanjaa.

 

Madrid (Puerta de Atochan rautatieasema)

Tämä asema on suurin Madridissa ja on ollut olemassa jo monta vuotta. Se on kaunis station ja yksi kiehtovimmista rautatieasemilta, että taloa kaunis trooppinen puutarha ja kilpikonna pyhäkkö sisältä. Päällä maaliskuuta 11, 2004, päivä nyt tunnetaan Espanjassa 11-M, 191 ihmistä kuoli pommi-iskujen sarjaan. Ne esiintyi neljällä lähijunissa sekä tämän aseman ja lähellä.

 

Kiehtova rautatieasemilta Espanjassa, Madrid

Sevilla (Santa Justan rautatieasemalta)

Santa Justa on kolmanneksi vilkkain asemalle Espanjassa, joissa on yhteensä kaksitoista alustojen. Se on nimetty yhdeksi Sevillan suosikki pyhiä (sisar Santa Rufina). Rakennus sijaitsee itäosassa Sevillan keskustasta. Puhdas rakentaa ja muotoilu ovat esimerkki kaupungin uudistussuunnitelmat of 1991.

 

Ronda Rautatieasema

Ronda on sanottu olevan yksi kauneimmista kaupungeista Espanjassa. Tämä Espanjan valikoima Kiehtovaa rautatieasemilta on osoitus tästä, ja varmasti must see. Asema rakennettiin vuonna 1892, kuitenkin, se on päivitetty ja ihanan säilyy vuosien saatossa. Asemalla on yhä ”Anglo” tai siirtomaa Intian katsoa vaikka. Puun reunustama katos on tuettu takoraudasta pilariin ulottuu viereiseen alustaan.

 

Puebla de Sanabria rautatieasemalta

Tämä asema sijaitsee kauniin vanhan kaupungin Zamora. Se on yksi kuuluisimmista rautatieasemat Espanjassa, koska sen kauneuden, joka johtuu alueellisten ja perinteistä arkkitehtuuria, liuskekivi rooves, ashlar kiviä ja iso keskeinen kaari johtavaa. Tämä asema on myös kuuluisa merkitys sillä oli Ruta de la Plata yhteytenä täplä.

 

Zamora rautatieasema

Tämä asema sijaitsee kaupungin Zamora Kastilia ja León ja pidetään yksi kiehtovimmista rautatieasemilta koskaan tehty. Sen rakentaminen oli lopetettava vuonna 1929 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1958. Se on kiehtova renessanssin inspiraatiota joitakin yksityiskohtia, jotka ovat muistutus myöhään goottilainen tyyli. On todella hengästyttävä.

 

Estacion del Norte rautatieasema

Tämä rautatieasemalle löytyy kaupungin San Sebastian, kaunis paikka tarjoaa sekä uskomaton meri ja vuoristomaisemat. Tämä asema on nähtävyys sinänsä, koska katos kattaa alustoja suunnitteli Gustave Eiffel, joka on aivan sama henkilö, joka on suunniteltu Eiffel-torni Ranskassa.

 

Canfranc Estacion rautatieasema

Tämä hylätty pick kiehtovia rautatieasemilta löytyvät rajalla Espanjan ja Ranska. Se avattiin vuonna 1928 ja puhuttu ”Titanic on Vuoret.”Se rakennettiin vahvistamaan kauppaa maiden välillä, mutta sen jälkeen ei ole kunnossa ja on luovuttu vuodesta 1970. Asema laskee palasiksi tänään. Turistit voivat silti nähdä yhtäläisyyksiä kuinka suuri se oli sen päivän. Enemmän espanjalaisten turistien ovat käyneet alueella vuodesta 2013. Yli joukko ihmisiä, jotka koskaan käynyt asemalla, kun se oli auki.

 

Estacio del Nordin rautatieasemalta

Tämä on päärautatieaseman Valencian kaupungin. Se on rakennettu vuonna 1917 ja tuli symboli eurooppalaisen modernismin. Se on suuri rakennus, jossa on iso kello ja kotka veistos keskustassa, jotka ovat eräitä kaikkein edustajan elementit aseman tänään. Tämä pick kiehtovaa rautatieasemilta pidetään myös rakennuksen kulttuurikysymyksissä.

 

Algeciras rautatieasema

Tämä asema sijaitsee yläosassa Algecirasin ja muutaman kilometrin päässä satamasta vuoksi historiallinen vaatimus, että tarkoitus oli oltava kantaman Gibraltarin 100 tonnin tykki. Tämä juna on käyttää ihmiset, jotka haluaisivat vierailla Gibraltarin kallio. Se avattiin vuonna 1982 ja on edelleen vanhan koulukunnan ulkoasua sen.

 

Vaikka on olemassa useita niistä toimivat Espanjassa tänään, nämä ovat 10 Espanjan kiehtovimmista rautatieasemia vierailla. Junamatka on iso osa julkinen liikenne järjestelmään maassa ja käy tasaisesti kautta linjan. On olemassa useita kaunis päiväretkiä yhtä hyvin kuin Yli yön seikkailut on ollut junalla ja se on vaivan arvoista hyödyntää rautateiden kun käyt Espanjassa.

 

Kiehtova rautatieasemilta Espanjassa, VALENCIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etsi paras ja halvin liput Euroopassa Tallenna juna, Se ottaa 3 minuuttia nyt varata junalippu päälle Tallentaa Train. jotta kiehtovin rautatieasemilta Espanjassa, Maksa käyttämällä kaikkia suosittuja maksutapoja lukien, luottokortti-ja Paypal.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-fascinating-train-stations-spain%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin