Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 03/12/2021)

Africa de Sud este un teren de emoție, diversitate, și bogată semnificație culturală. Se estimează că aproape 17 milioane de vizitatori a călătorit în Africa de Sud anul trecut, iar acest lucru este un număr care va crește cel mai probabil, în acest an. Este un loc de peisaj frumos, istorie importantă, alimente minunat, și o abundență de lucruri pentru a vedea și de a face ca un turist.

Dacă sunteți în căutarea pentru a vizita această țară incredibil, probabil că doriți să știți ce este de făcut. There are loads of things that play a part in having the best experienţă, în special, deoarece există atât de multe plin de viață atractii turistice, dar uneori este plăcut pleacă de la bătaie urmăriți puțin. Acestea sunt cinci dintre cele mai interesante locuri din Africa de Sud, care s-ar putea să nu fie familiarizați cu.

 

1. Tembe Elephant Park

Cei mai mulți oameni care se îndreptau spre Africa de Sud pentru o aventura safari va fi cel mai probabil, în căutarea de a merge la Kruger parc național. Și nu există nici o îndoială că este una dintre cele mai importante, locuri frumoase din întreaga țară. Dar, Africa de Sud oferă atât de multe experiențe unice și impresionante safari, și poziția la Tembe Elephant Parc este una dintre cele mai bune moduri de a vedea elefanți aproape și de personal!

 

2. Traseu 72

Traseu 72 este situat pe Capul de Est și este drumul de coastă care leagă Port Elizabeth cu East London. Este una dintre cele mai pitorești conducere rute în întreaga Africa de Sud, și cu siguranță un loc ar trebui să fie interesat de. Există o mulțime de lucruri pentru a vedea și de experiență pe această rută - încercați să-l ia toate în cât mai mult posibil. Asigurați-vă că vă aduce aparatul de fotografiat, împreună cu tine, de asemenea!

 

3. Pretoria

Pretoria este un unic, oraș subestimate în provincia Gauteng Africa de Sud. Există o mulțime de a explora aici, cum ar fi clădirile Uniunii, Piata Bisericii, și Pretoria Grădină zoologică.

in orice caz, una dintre cele mai impresionante părți despre Pretoria este călătoria cu trenul Pretoria la Cape Town. Se ruleaza pentru 1,600 km și ia 27 ore pentru a finaliza - și cea mai bună parte este că ajunge să călătorească pe iconic companie albastru tren. Cu meniul lor Cordon Bleu, compania ofera unele dintre cele mai bune mese de tren la nivel mondial. Aceasta este ultima off bătut (calea ferata) experienta piesa care va ajuta să vezi Africa de Sud într-o cu totul nouă lumină.

 

4. Munții Amatola

Munții Amatola rămân una dintre locurile cele mai uimitoare în întreaga Africa de Sud. Există atât de multă frumusețe naturală de a lua în faptul că acest mic oraș amplasat în munți este ca pas cu pas într-o lume complet nouă.

Există o mulțime de lucruri de făcut aici, precum drumeții și trasee de mers pe jos. Amatola pădure în Hogsback se pretinde a fi fost sursa de inspiratie pentru Codrului Întunecat de la J.R.R. copii aclamat clasic de fantezie Tolkiens Hobbit! Aceasta este experiența perfectă pentru călătorii singuri, cupluri, și familii deopotrivă. Cine nu ar vrea să Trek prin Mirkwood?

 

https://c1.staticflickr.com/4/3078/2417712865_8efff11b36_b.jpg

5. Sun City Resort

Sun City Resort este cunoscut sub numele de Regatul Pleasure la nivel regional și se poate ajunge cu o unitate de două ore de la Joburg. Acest lux Resort and Casino este locul perfect pentru oricine caută un pic de opulenta cu aventura lor din Africa de Sud. Există unele hoteluri minunate aici, precum și două terenuri de golf premiate, și un sanctuar 7000 de puternic crocodil.

După cum puteți vedea, există o mulțime de experiențe minunate pentru a fi avut tot în Africa de Sud. Atât de mulți oameni vizitează piesele mai bine-cunoscute, dar acestea sunt unele dintre cel mai neobișnuit. Dacă vă puteți gândi la orice care le-am ratat, vă rugăm să ne picătură o linie în secțiunea de comentarii.

 

Vă rugăm să ne vizitați la Saveatrain.com dacă ai nevoie de bilete de tren.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-spots-of-interest-you-may-not-know-about-in-south-africa%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)