Wacan Maca: 3 menit
(Paling Keri Dianyari On: 03/12/2021)

Afrika Kidul iku tanah kasenengan, bhinéka, lan pinunjul budaya sugih. Kang kira-kira sing cedhak 17 yuta pengunjung menyang Afrika Kidul taun pungkasan piyambak, lan iki nomer sing paling kamungkinan bakal tuwuh ing taun. Iku Panggonan sesawangan ayu, Sajarah wigati, pangan apik, lan turah mbrawah saka iku kanggo ndeleng lan apa minangka wisata.

Yen sampeyan lagi looking kanggo ngunjungi negara iki luar biasa, sampeyan mbokmenawa pengin ngerti apa ana apa. Ana kathah barang-barang sing muter bagean ing gadhah paling pengalaman, utamané minangka ana akeh sing rame wisata, nanging kadang becik lunga dipukul track sethitik. Iki limang panggonan paling menarik ing Afrika Kidul sing bisa uga ora menowo karo.

 

1. Tembe Gajah Park

Paling wong judhul kanggo Afrika Kidul kanggo ngulandara safari bakal paling kamungkinan bakal looking kanggo pindhah menyang Taman Taman Nasional. Lan boten wonten padudon sing iku salah siji sing paling penting, ayu panggonan ing kabèh negara. nanging, Afrika Kidul nawakake supaya akeh pengalaman safari unik lan narik ati, lan judhul kanggo Tembe Gajah Taman iku salah siji saka cara paling apik ningali gajah munggah cedhak lan pribadi!

 

2. route 72

route 72 dumunung ing Eastern Cape lan dalan gisik sing Pranala Port Elizabeth karo East London. Iku salah siji sing paling picturesque nyopir rute ing kabèh Afrika Kidul, lan temtunipun titik sing arep kasengsem ing. Ana akèh iku kanggo ndeleng lan pengalaman ing rute iki - nyoba kanggo njupuk iku kabeh ing okehe. Priksa manawa sampeyan nggawa kamera bebarengan karo sampeyan, banget!

 

3. Pretoria

Pretoria yaiku unik, kutha dipun sepeleaken ing provinsi Gauteng Afrika Kidul. Wonten kathah kanggo njelajah kene, kayata bangunan Uni, Church Square, lan Pretoria Kebon Binatang.

Nanging, salah siji bagéan paling nyengsemaken babagan Pretoria punika Sepur lelampahan Pretoria kanggo Cape Town. Iku nganggo 1,600 km lan njupuk 27 jam kanggo ngrampungake - lan sisih paling apik sing njaluk kanggo lelungan ing perusahaan Blue Train apik. Kanthi menu Cordon Bleu sing, perusahaan nawakake sawetara sing paling jajanan Sepur donya. Iki pokok mati diantemi (sepur) pengalaman trek sing bakal mbantu ndeleng Afrika Kidul ing cahya babar blas anyar.

 

4. Amatola Gunung

The Amatola Gunung tetep salah siji panggonan paling nggumunke ing kabèh Afrika Kidul. Ana iku dadi luwih kaendahan alam kanggo njupuk ing kutha cilik iki nestled ing gunung iku kaya mlaku menyang donya rampung anyar.

Ana akèh iku apa kene, kayata hiking lan mlaku-mlaku tilase. Amatola Forest ing Hogsback wis ngaku wis inspirasi kanggo Mirkwood saka J.R.R. Tolkien kang diakoni anak kang Fantasi klasik The Hobbit! Iki pengalaman sampurna kanggo lelungan solo, pasangan, lan kulawargané memper. Sing ora pengin Trek liwat Mirkwood?

 

https://c1.staticflickr.com/4/3078/2417712865_8efff11b36_b.jpg

5. Sun City Resort

Sun City Resort dikenal minangka Karajan Aceh regional lan bisa ngrambah karo rong jam drive saka Joburg. Mewah iki Resor lan casino panggonan sampurna kanggo sopo wae sing looking for a dicokot saka opulence karo ngulandara Afrika Kidul sing. Ana sawetara hotel apik banget kene, uga loro Kursus golf sing menang, lan suci baya 7,000 kuwat.

Kaya sing awakmu weruh, ana sing kathah pengalaman apik kanggo bakal padha kabeh antarane Afrika Kidul. Mulane akeh wong ngunjungi bagean langkung misuwur, nanging iki sawetara saka paling ora biasa. Yen sampeyan bisa mikir samubarang kita wis ora kejawab, please nyelehake kita baris ing bagean komentar.

 

Mangga ngunjungi kita ing Saveatrain.com yen sampeyan butuh tiket sepur.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-spots-of-interest-you-may-not-know-about-in-south-africa%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)