Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 02/10/2021)

På taket av berømte gater i Paris, eller midt i det skotske høylandet eller Alpene, Dette er de mest ønskede feriestedene i Europa. Dessuten, disse 10 toppdestinasjoner med tennisbaner vil gi deg energi fra den første brisen og opp spillet ditt til et nytt nivå. solo eller par, du vil elske disse flotte stedene og tennisbanene deres.

 

1. Beste reisemål i Frankrike med flott tennisbane: Mouratoglou tennisakademi

Den franske rivieraen er en av de beste feriedestinasjonene i Frankrike, enn si Europa. Fjellutsikt over fjellene, de blå lagunene, og sandstrender, bare noen få skritt fra Mouratoglou tennisbane. Med utsikt over Det joniske hav, denne toppmoderne tennisbanen er et flott sted å øve din backhand med noen av de beste tennisinstruktørene i Europa.

Mouratoglou tennisakademi ønsker alle typer spillere velkommen på alle nivåer. Mouratoglou tennisbaner er åpne hver dag. Under oppholdet på hotellet & resort, du kan bestille en domstol på en time per dag. Den fantastiske Mouratoglou tennisbanen er en del av den verdenskjente Mouratoglou-akademiet og hadde noen av de beste tennisspillerne i verden som trente her og fortsatte hotellets spa eller strand for avslapning og avslapning.

 

man serving on a clay tennis court in Mouratoglou Tennis Academy

 

2. Fantastisk feriedestinasjon i Italia med tennisbane: San Pietro Di Positano

Denne flotte tennisbanen er eksklusiv for Il San Pietro -hotellets gjester. Positano 5-stjerners tennisbane tilbyr Middelhavet og den nydelige Amalfikysten. San Pietro tennisbane ligger i Positano, en av 10 mest fantastiske destinasjoner å besøke i Amalfikysten, og Italia selvfølgelig.

Å reise til Amalfi er alles drøm. Stranda, de pittoreske landsbyer, sjøliv, og postkortutsikt komplimentert med flotte utendørsområder for sport og tennis, kan noen be om mer? Hvis du blir lei av å trene spillet ditt, du kan gå ned til rullesteinstranden, eller gå på en eksklusiv båttur sammen med den fantastiske Positano.

Milano til Napoli med tog

Firenze til Napoli med tog

Venezia til Napoli med tog

Pisa til Napoli med tog

 

Holiday Destination In Italy With Tennis Court: Il San Pietro Di Positano

 

3. Than beste tennisbane i England: Nes, Cornwall

Steinete bukter, sandstrender, det blå Atlanterhavet, og engelske hytter i grønt myrland, Cornwall er et av Englands mest pittoreske feriedestinasjoner. Den fantastiske halvøya er perfekt for avslapning på kysten, og flott Friluftsliv, som tennis eller vannsport.

I Cornwall, du kan velge mellom 4 tennisbaner for å spille en flott kamp. For eksempel, Penzance Tennisklubb er åpen for alle besøkende og spillere på alle nivåer. derimot, den beste tennisbanen er på Headland Hotel i Newquay. Med utsikt over Fistral -stranden og Atlanterhavet, The Headland er et luksuriøst hotell, med flotte utendørs fasiliteter for å holde deg aktiv på ferien i den fantastiske engelske kysten.

 

Tennis Field In England: Headland, Cornwall

 

4. Topp destinasjon for tennisferier i Sveits: Gstaad -palasset

Mange turister kjenner byen Gstaad som et vinterunderland, men det er også et ganske sommer eventyr. De sveitsiske alper er fantastisk om våren, med flotte værforhold for fotturer, sykling, og en tenniskamp. Gstaad er et fantastisk reisemål for en aktiv ferie i Sveits, med sprudlende utsikt og frisk alpin luft i naturen som vil øke energinivået ditt.

Som nevnt ovenfor, Gstaad er et toppmål for en tennisferie i de sveitsiske alpene. Fra de 5-stjerners tennisbanene på Gstaad Palace resort hotell til Swiss Open J. Safra Sarasin tennisbane, og Gstaad klubbidrettssenter, valget er opp til deg, Alpinsikten venter på hver eneste bane for å øve på trekkene dine med noen av de beste tennisspillerne i verden.

Basel til Interlaken med tog

Genève til Zermatt med tog

Bern til Zermatt med tog

Lucerne til Zermatt med tog

 

 

5. Spill tennis i innsjøen Genève, Sveits

Fredelig, grønt og blått, fantastisk naturlig skjønnhet, Genfersjøen er et magisk feriemål. Det alpine landskapet i bakgrunnen tiltrekker seg besøkende året rundt, til en flott skihelg, eller en avslappende vårferie. Her, Du kan velge mellom fotturer i Alpengene eller slappe av ved innsjøen, fra å holde seg aktiv eller slappe av, uansett, du velger vil få deg til å føle deg sunnere og mer energisk.

Siden Genfersjøen er det ideelle reisemålet for utendørs moro, tennisbanene her øker sjarmen og tiltrekker seg tennisspillere fra hele verden. Hotellene og feriestedene her tilbyr fantastiske tennisbaner, og helger kan også nyte en singel eller par’ kamp i en av tennisklubbene i Genfersjøen. Denne sveitsiske perlen ønsker spillere velkommen på alle nivåer og for ethvert budsjett.

Lyon til Genève med tog

Zürich til Genève med tog

Paris til Genève med tog

Bern til Genève med tog

Tennis rackets And Picnic In Lake Geneva, Switzerland

 

6. Mest populære reisemål med tennisbaner: Tennisferie i Paris

Lite visste du at den elegante og romantiske hovedstaden i verden har Europas best bevarte tennisbaner. En av disse stedene er skjult i 12. arrondissement, Paris’ sentral tennisklubb. Siden klubben er gjemt på en gammel parisisk gate, denne moderne tennisbanen forvandlet til en flott tennisbane fra en stall. Hvis du synes det er vanskelig å tro, kan du se det selv, siden denne tennisklubben er åpen for alle.

Siden alle drømmer om å komme til Paris, og mange oppfyller sin livslange drøm om å reise til Paris eller flytte permanent, byen er superfylt. Derfor er det ingen overraskelse at noen av de mest kjente etablissementene i Paris beveger seg opp på taket. Dette er også tilfellet med tennisbaner, mens det i mange land er utendørs felt, i Paris, du kan øve på bevegelsene dine toppen av en togstasjon, på Atlantic Garden, med utsikt over Tour Montparnasse.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

City center tennis in Paris

 

7. Spill tennis på Pikes Hotel Ibiza

Den spanske øya er kjent takket være de fantastiske festene, luksushoteller, og strender. Du vil bli overrasket over å vite at Ibiza har noen av den mest fantastiske utsikten i Spania. Den steinete øya, gylne strender, og det uberørte havet skaper et bilde som får alle til å glemme dansen hele natten. I stedet, de stiger med solen, å ønske en ny flott dag velkommen på Ibiza.

Dessuten, den spanske øyens flotte natur gjør øya til et perfekt reisemål for en aktiv ferie. Hotellene tilbyr flotte idrettsanlegg, som fantastiske tennisbaner. Et av de beste stedene for et solotennisspill er Pikes Hotels rosa bane. Denne morsomme tennisbanen har utsikt over havet med grønne åser rundt og den blå himmelen over. Perfekt for singler, eller dobler, hvis du er en tennisentusiast, da er Pikes i Ibiza et must.

 

Coastline At Pikes Hotel Ibiza

 

8. Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Toscana

Svært få ferieboliger på øya Elba har ikke tennisbane. Elba -øya i Toscana ligger ved sjøen, utenfor vingårdsstiene og italienske villaer, men like drømmende. Elba er en av de beste snorkeldestinasjonene i Europa, og du er enig når du går under og til og med før, mens du beundrer den største øygruppen i Italia.

Derfor, Elba Island er et fantastisk utendørs feriemål. Legger til stranden moro, du kan spille solo eller glitre din maktpar fordel på et av de beste feriestedene’ tennisbaner. Som nevnt ovenfor, hver feriebolig i Elba tilbyr private tennisbaner, svømmebassenger, eller private strender. Når du kan hoppe fra banen til sjøen i et enkelt trinn, du lever det gode livet, Helt sikkert.

Rimini til Firenze med tog

Roma til Firenze med tog

Pisa til Firenze med et tog

Venezia til Firenze med tog

 

Tennis court in Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Tuscany

 

9. Mest populære reisemål med tennisbaner: Tennisferie i Skottland

slott, hytter, Skotsk natur av klipper og høyland, å reise til Skottland går tilbake til tider med riddere og legender. Mens de stråtakede hyttene og de praktfulle slottene er uberørt av tid inne, det store grønne utendørs har fullt plass til reisende i dag. Fra svømmebassenger til tennisbaner, hver detalj er designet for å gi de besøkende alt de trenger hjemmefra.

Så, hvis du har lyst på en kamp med tennis, eller vandre opp til fantastisk utsikt over landskapet, Skottland er et fantastisk reisemål. Ord vil ikke formidle opplevelsen av en ferie i Skottland fullt ut før du ser skjønnheten selv. Når du er i en slik naturlig prakt, du vil verdsette hvert minutt av utendørs moro og avslapning.

 

Scotland Tennis Vacation

 

10. Tennisferie i Salzkammergut Østerrike

Du kan skrive poesi ved innsjøen, ser solnedgangen, med Strudel. På den andre siden, du kan ta Schafberg -fjelltoget til den strålende Wolfgangsjøen i Salzburg. Innsjøområdet Salzburg er bemerkelsesverdig vakkert og et flott feriemål i naturen. Utsikt over innsjøen, Alpin beitemark, pilgrimsvandringsrute mellom St Gilgen og St Wolfgang er fantastiske måter å forynge dine styrker på.

Mens de fleste besøkende kommer til Wolfgang Lake for å slappe av, Det er faktisk et fantastisk aktivt feriemål. Bortsett fra den flotte fotturen, du kan gjøre, den østerrikske regionen er fantastisk for tenniselskere. Hotellene i Salzkammergut har fantastiske tennisbaner med utsikt over alpinen og innsjøen. Så, hvis drømmen din om livet er en tennisferie i Østerrike, Salzkammergut er den beste beliggenheten.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Salzkammergut Austria

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en flott aktiv ferie. Disse 10 topp destinasjoner har flott utsikt og fantastiske tennisbaner. Så, du kan øve solospillet ditt eller i en kamp mot vennene dine, skape morsomme minner på den vakre ferien.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 toppdestinasjoner med tennisbaner” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fen%2Ftop-destinations-tennis-fields%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)