Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 25/01/2021)

Влаковете Париж и Ница са свързани с бърза и ефективна влакова система, така че посещението на двете провинции наведнъж никога не е ималопо-лесен. Тези две противоположни региони привличат хиляди посетители всяка година. Ница се намира в сърцето на зашеметяващ френската Ривиера в южната част на Франция. Париж е столицата и най-големият град на Франция, разположен на река Сена, в северната част на Франция. Трудно е да се избере между романтичния град на Париж и крайбрежната красотата на Ница, но с пътуване с влак, не е нужно да се. За да се уверите, че имате най-зрелищното пътуване, имаме няколко съвети за пътуване с влак от Париж до Ница.

 

Изберете правилния влак за вашето пътуване

В общи линии, всички влакове във Франция са на път, комфортно и на разумни цени. Пътуване от Париж до Ница можете да отидете директно на бърз влак като влака TGV или, Можете да бавните регионални влакове, с възможност да видят някои страхотни, свързващи градовете. Можете също така да вземете през нощта влак. В TGV влак се движи между 8 да се 10 пъти на ден от гарата Париж Gare du Nord до гарата Ница Вил. Този влак ще стигне до Ница за около пет часа. Най-бързата автобусна връзка ще ви стигне от Париж до Ница за дванадесет часа.

Лион до Ница Влаковете

Париж до Ница Влаковете

Авиньон до Ница Влаковете

Марсилия до Ница Влаковете

 

пътуване с влак от Париж до Ница от TGV и SNCF

 

Помислете за спиране на градовете по пътя към Ница

Можете да пътувате директно от Париж до Ница с влак или да спрете в прекрасните градове Марсилия и Лион. Изборът е твой! ако имате някакво свободно време, обмислят посещение един, или дори две, на тези красиви френски градове по пътя си към Ница от Париж. Марсилия е крайбрежен град с международно вибрация, която предлага най-много красива гледка. Жп гарата е шкафчета за багаж така спиране на разстояние тук за няколко часа не може да бъде по-удобно.

Цюрих до Париж Влаковете

Женева до Париж Влаковете

Монпелие Париж Влаковете

Приятно ми е да Париж Влаковете

 

последната си спирка е хубаво, когато пътувате с влак от Париж до Ница

 

Вие също така ще премине през Лион по пътя си до Ница. Това процъфтяваща и нервен град определено е на стойност проучване. Този град е друг център във Франция за изкуство и история и е признат за своята световна класа кухня.

 

Оставете за известно време на гарата, когато пътувате от Париж до Ница с влак

гари в Париж са големи и може да бъде доста объркващо, ако не сте били там преди. Уверете се, че пристигам рано за да разберете коя платформа влака ще тръгват от.

Дижон до Париж Влаковете

Реймс в Париж Влаковете

Лил в Париж Влаковете

Екскурзии до Париж Влаковете

 

ЖП гара Париж, когато започнете да пътувате с влак от Париж до Ница

 

Също така ще ви трябва известно време, за да потвърдите билета си преди пътуването си освен ако не сте го купили в Save A Train. В случай, че сте закупили билетите си от старите жълти машини „compostage de billets“, които обикновено са точно преди да стигнете до платформата. Ако имате билет, който сте купили с Save A Train, самият инспектор във влака ще потвърди и провери дали вашият билет е валиден във влака.

 

Мисля си за пътуване с влак от Париж до Ница? Отидете на Запазване на влак онлайн за да разгледате всички наши изключителни цени и да започне планиране на следващото приключение! Има изобилие от дисконтирани цени на разположение в целия различни железопътни мрежи във Франция. можете да запазите нащрек за най-новите отстъпки, като следвате нашите Facebook и Twitter страници също.

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / де да / FR / или ове и повече езици.