Waktos Maca: 3 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 25/01/2021)

Karéta Paris sareng Nice dihubungkeun ku sistem karéta gancang sareng efisien sahingga ngadatangan dua propinsi sakaligus henteu pernah bhiji gampang. Dua daérah kontras mikat rébuan datang unggal taun. Nice ngampar di haté ti Perancis Riviera stunning di kidul Perancis. Paris nyaeta ibukota jeung kota panggedéna Perancis, situated dina Seine walungan, di Perancis kalér. Hese milih antara kota layeut ti Paris sarta keindahan basisir nice, Tapi kalayan lalampahan karéta, anjeun teu kudu. Pikeun mastikeun maneh boga lalampahan paling spektakuler, urang boga sababaraha tips keur iinditan ku karéta ti Paris ka nice.

 

Pilih Karéta Anu Tepang Kanggo Perjalanan Anjeun

dina umumna, kabéh karéta di Perancis aya kana waktu, nyaman jeung alesan dibanderol. Iinditan ti Paris ka nice bisa balik langsung dina gancang speed karéta saperti karéta TGV atawa, Anjeun tiasa kareta régional laun, kalawan kasempetan nu ningali sababaraha kota nyambungkeun fabulous. Anjeun oge bisa nyandak hiji karéta sapeuting. The TGV karéta ngalir di antara 8 ka 10 kali sapoé ti stasion Paris Gare du Nord ka stasion Nice Ville. Karéta ieu bakal ngahontal Nice sakitar lima jam. Sambungan beus panggancangna bakal nyandak anjeun ti Paris ka Nice dina dua belas jam.

Lyon ka nice Kareta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

iinditan ku karéta ti Paris ka nice ku TGV na SNCF

 

Pertimbangkeun Henteu Ngiringan Di Kota-kota Di Jalan Ka Pikeun Nice

Anjeun tiasa ngarambat langsung ti Paris ka Nice ku karéta atanapi lirén dina kota-kota éndah Marseilles sareng Lyon. pilihan nyaeta Hormat! lamun boga sababaraha waktos cadang, mertimbangkeun ngadatangan hiji, atawa malah dua, kota Perancis ieu geulis di jalan anjeun ka nice ti Paris. Marseille mangrupakeun kota basisir kalawan Vibe internasional nu nawarkeun paling tetempoan geulis. Stasion karéta has loker bagasi jadi stopping kaluar dieu pikeun sababaraha jam teu bisa jadi leuwih merenah.

Zurich ka Paris Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

Montpellier ka Paris Kareta

Hade ka Paris Kareta

 

eureun panungtungan anjeun nice nalika iinditan ku karéta ti Paris ka nice

 

Anjeun oge bakal nembus Lyon on cara anjeun ka nice. kota thriving na edgy Ieu pasti patut Ngalanglang. kota ieu téh hub sejen di Perancis pikeun seni tur sajarah tur geus dipikawanoh pikeun asakan-kelas dunya na.

 

Ngidinan Pikeun Sababaraha waktos Di Stasion Nalika Anjeun Wisata Ti Paris Pikeun Becik Ku ​​Karéta

stasiun karéta di Paris anu badag sarta tiasa rada ngabingungkeun lamun tacan aya saméméh. Pastikeun pikeun anjog mimiti pikeun manggihan platform anu mana karéta anjeun bakal angkat.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

stasiun karéta paris lamun Anjeun ngamimitian iinditan anjeun ku karéta ti Paris ka nice

 

Anjeun ogé peryogi sababaraha waktos pikeun ngesahkeun tikét sateuacan lalampahan anjeun kecuali anjeun ngagaleuh éta dina Simpen A Train. In case you bought your tickets at the old yellow machines ‘compostage de billets’ that are usually just before you reach the platform. If you have a ticket that you bought with Save A Train, inspektur dina karéta éta sorangan bakal ngesahkeun sareng parios yén etiket anjeun leres dina karéta.

 

Mikiran iinditan ku karéta ti Paris ka nice? buka Simpen A Train online parios sadayana urang ongkosna ekslusif tur mimitian rarancang petualangan Anjeun salajengna! Aya seueur ongkos potongan anu nyayogikeun dina sadaya jaringan rél di Perancis. anjeun ogé tiasa tetep jaga pikeun diskon panganyarna ku nuturkeun kami Facebook jeung Twitter halaman ogé.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)