Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 04/11/2022)

Europa är hem för en rad kulturhistoria och hänförande arkitektur, varav de flesta fångas genom kontinenten vast samlingen av kyrkor. Det är därför i dag, Vi har avrundats uppåt 3 som vi anser vara absolut must-sees, täcker världsberömda byggnader över några av Europas mest berömda städer.

 

1. Peterskyrkan, Vatikanstaten

Ligger innanför väggarna i världens minsta nation, Vatikanstaten, Peterskyrkan är utan tvekan en av civilisationens största bedrifter av arkitektur och konst. nu en stor attraktion teckning 10 miljoner besökare per år, denna fantastiska struktur förbigås Petersplatsen och har en rik kombination av historiska Art, marmorspelare, och en ikonisk mosaikfodrad kupol designad av Michelangelo (som du kan klättra till toppen av, bör du vågar ta på 491 steg på vägen!).

Även om detta är en populär plats bland turister, finns det fortfarande en strikt klädkod verk som du bör vara medveten om innan du besöker. Du måste bära långbyxor (betyder inga shorts, oavsett hur varmt det italienska solen är), kvinnor får bära kjolar längre än knä längd. Axlar måste också omfattas av alla kön hela tiden.

Peterskyrkan är öppen dagligen från 07:00 till 07:00 i april till september och från 07:00 till 06:00 från oktober till mars. Inträde är gratis (även om det finns inträdesavgifter för ticketed sektioner, såsom Peters Treasury och Peterskyrkan), i alla fall, vara medveten om att köerna kan vara lång, på grund av flygplatsen stil skannrar och säkerhet måste man passera först.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Pisa till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Blå moskén (Blå moskén), istanbul

Beläget i Turkiets trans stad, istanbul, den Blå moskén är vanligtvis kallas Blå moskén på grund av dess unika blå interiör. Byggd av Ottomansultan Ahmed I mellan 1609 och 1616, denna imponerande struktur fungerar som både en stor turistattraktion och en aktiv plats för tillbedjan, vilket innebär att moskén är stängd för icke-dyrkare under de fem dagliga bönerna – bettider kan kontrolleras här innan du besöker.

Det finns en strikt klädkod att alla besökare måste följa innan moskén. för det första, skor måste tas bort och placeras i den genomskinliga plastpåsen från moskén gratis – du sedan ha möjlighet att lämna dina skor i en cubby hål eller bära väskan med dig. När det gäller dina kläder, män bör välja lösa kläder och se till att benen är täckta, undvika föremål som västar och shorts. Kvinnor bör också bära löst sittande kläder samtidigt som de skyddar sina armar, ben, och hår är täckta på alla punkter. Detta innebär att kvinnor förväntas bära huvudduk när inuti och, eftersom detta kan vara ett nytt koncept för många icke-muslimska västerländska besökare, Vi rekommenderar att lära hur man korrekt bära denna blygsamma kläder viktigt innan du reser.

Inträde är gratis (även om en liten donation för att bidra till den allmänt underhåll av byggnaden uppmuntras vid utträde) och, Väl inne, fotografering med blixt är tillåten, vilket innebär att du är fri att ta massor av snaps av moskén imponerande interiör. Naturligtvis, det är självklart, att eftersom Blå moskén är fortfarande en aktiv plats för tillbedjan, se till att förbli tyst och respekt för både byggnaden och alla troende under ditt besök.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Sagrada Familia basilikan, Barcelona

La Sagrada Familia basilikan har blivit en ikon spanska landmärke, trots det faktum att byggnaden är fortfarande under konstruktion – även om arbetet startade 1882, det för närvarande inte beräknas vara klar förrän 2026! ändå, Detta halv komplett romersk-katolska kyrkan är redan ett arkitektoniskt mästerverk, vilket gör det en obestridlig måste-se attraktion för besökare från hela världen.

Öppen för kyrkobesökare och besökare sedan 19-talet, Sagrada Familia basilikan du emot 4.5 miljoner besökare varje år och nu driver ett biljett andelssystemet som ett resultat – dessa finns att köpa online upp till två månader före ditt besöksdatum. Dessa biljetter arbetar på fasta inträdestider som ett sätt att minska trängsel, i alla fall, när du är inne du är fri att spendera så länge du vill beundra den imponerande interiören. Vi rekommenderar att låta åtminstone 2 timmar att ordentligt ta i detta arkitektoniska undrar. För besökare som vill delta i en gudstjänst, massan hålls vid 09:00 varje söndag och 8 PM varje lördag, varaktig 1 timme och genomförs på flera språk.

La Sagrada Familia basilikan genomför officiellt standard klädkod för katolska kyrkor, i alla fall, detta inte brukar vara så strikt som det är på Blå moskén eller Peterskyrkan. Detta sagt, det är fortfarande vår rekommendation att följa denna klädkod när det är möjligt, vilket innebär att du bör ta bort någon huvudbonad vid inträde, bära lämplig överkroppen kläder som täcker dina axlar, tillbaka, och mellangärdet och slitage legwear som täcker under låret.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Europa är hem för många vackra ställen dyrkan som verkligen kapsla den oöverträffade makt arkitektur och religiösa inspiration. För att se dessa fläckar i första hand, resa kontinenten med tåg och boka med Rädda ett tåg att lämna ingen sten vänd över Europas många sevärdheter och attraktioner.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “3 Av Europas måste platser för tillbedjan” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-places-worship/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)