Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/04/2020)

Matkustaminen on kaikki noin selvittää, puhuen paikalliset, syöminen paikallinen ruoka ja niin edelleen. Joka maa on erilainen koko ja muoto ja lisäksi, koosta riippuen maan, se voi olla tai olla olematta jaettu eri valtioissa. Ja valtiot jaetaan edelleen kaupungit. Matkustaminen ja tutkia nämä kaupungit antaa lisäsuojan kauneuden että olet todennäköisesti koskaan löydetty opaskirjoja. Muina aikoina saatat olla kiinteä aikajakso matka- ja olisivat päättäneet tutkia tiettyjä kaupunkeja ensisijaisena ja pitää levätä toisen vierailu maahan. Kummassakin tapauksessa, jonka paikallinen junalippu varaus etukäteen voisi olla siunaus; joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa tehdä viime hetken järjestelyjä.

 

paikallinen junalippu varaus

Kulkumuotojen

paikallinen junalippu varaus varsinkin kun olet matkalla ympäri Eurooppaa voisi osoittautua kiehtova kokemus kokonaan. Tietysti, muitakin keinoja matka - voit matkustaa autoja, tai linja tai jopa lentokoneita että asia. Sen bussikuljetukset voi olla melko epämiellyttävä ja lentokoneet eivät tarjoa minkäänlaista näkymä paitsi taivaalle ja pilvet. Siten kone ratsastaa voi olla varsin irrotettaessa. Toisaalta käytetyn auton, kyydit eivät ehkä ole niin helposti saatavilla. Paikallinen siis junalippu varaus voisi vain olla oikea vastaus, kun se tulee matkustaa ympäri Eurooppaa.

München kaupunkiin Berliini junalla

Frankfurt kaupunkiin Berliini junalla

Hanover kaupunkiin Berliini junalla

Hampuri kaupunkiin Berliini junalla

 

Ylellisyys Matka junalla

Olla yksin tai ryhmässä, a juna matka yleensä erittäin turvallinen ja jopa romanttinen siinä määrin. Parasta käyttäen paikallista junalippu varaus on, että sen avulla voit hallita muutoksia varaukset verkossa jos ja kun tarvitset. Toinen ominaisuus olisi tsekata luonnonkaunis ja hypnoottinen luonto ympärilläsi kun juna liikkuu kaupunkien välillä. Se saattaa jopa houkutella teitä ottaa digitaalisia vieroitus vetämällä sinut pois kaikki digitaaliset laitteet.

Salzburg kaupunkiin Wien junalla

München kaupunkiin Wien junalla

Berliini kaupunkiin Wien junalla

Praha kaupunkiin Wien junalla

 

 

Self Time

Jos olet yksin matkustavat, voit käyttää tätä aikaa itse pohtimaan ja viettää laatuaikaa itsellesi ja jopa kirjoita journal jos haluat. Ottaa kuvia kaikesta ympärilläsi. Voi olla, ettei joka kerta voi nauttia paikallisista junalippuista matkoillesi. Ota kaikki irti ja varmista, että otat takaisin mukanasi paljon muistoja ja kokemukset.

Lyon – Geneve junan hinnat

Zürich kaupunkiin Geneve junalla

Pariisi kaupunkiin Geneve junalla

Bern kaupunkiin Geneve junalla

 

johtopäätös

Matkustaminen on kokemus, jota ei voi sanoin kuvata. Se lisää, että ”Awe” tekijä itse, jotka ottavat sanattomaksi. Kun hyvin tällaisia ​​hetkiä elämässä, että koemme tämän varsinkin kun olemme vain elää jokapäiväistä maallista elämää. Siitä hetkestä, kun aloitat matkoilla se muuttaa käsitystä ja miten me katsomme elämää kokonaan. Se myös antaa meille mahdollisuuden viettää aikaa itse pois päivittäisestä hälinästä elämän. Tämä on kerran elämässä kokemus ja se on parempi varmistaa, että teet kaiken irti. Suunnittele matkasi hyvin ja ovat paikallinen junalippu varaus tehdään hyvissä ajoin.

 

Oletko valmis Kaikki irti matkasi? Mene Save A Train ja lisätä oman itsensä junamatka jalka.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmaking-the-most-of-your-travels%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)