Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 27/08/2021)

Róma egy gyönyörű város, de néha egy utazó vágyik egy kis változatosság. Aki marad Rómában elég hosszú, hogy vizsgálja meg kívánnak körülnézni a környéken, is. szerencsére, ez az, amit kirándulások tartalmazzák! Figyelembe véve, hogy jól kapcsolódik Róma vonattal a legtöbb helyen, A legnagyobb kihívás kiválasztják, hogy hol megy. azonban, már készített egy listát, hogy segítsen nem csak ezt. Itt vannak 5 Napi kirándulások Rómából, hogy felfedezzék Olaszországot bármely utazó élvezni fogja!

 

1. Egynapos kirándulás Ostia Anticába

Ostia Antica ősi település mintegy 30 km-re Róma. Vissza a napokat az ókor, ez a város volt egy nagy port Róma és bőven van itt látni. Például, akkor megnézzük a nyilvános fürdők gyönyörű mozaikok.

Továbbá, ott is az amfiteátrum és a főutca. A romok tartalmazzák maradványait néhány jelentős templomok, mint például az egyik szentelt Hercules.

Firenze Milánó vonatok

Firenze Velence vonatok

Milánó Firenze vonatok

Velence Milánó vonatok

5 Day Trips From Rome To Explore Italy, Ostia Antica

 

2. Tivoli Olaszország

Tovább Kirándulások Rómából, hogy javasoljuk a Tivoli, kedvenc város menekülés a római Hadrianus császár a második században. ő építette Villa Adriana ebben a gyönyörű közeli város, amit végül tetszik jobban, mint a római tartózkodás.

Mivel a végső pihenés helye, Villa Adriana a Tivoli kertek és könyvtárak, és végül lett egy város maga. Paloták és templomok van egy érdekes része a túra, amely lehetővé tenné a napos kirándulás Tivoli megéri.

Róma Tivoli vonatok

Tivoli Rómába vonatok

Perugia Tivoli vonatok

Orvieto Tivoli vonatok

Tivoli Italy

 

3. Nosztalgia Rómából Bracciano

Hop le a vonatról egy órás út után Rómától, és akkor megérkeztek Bracciano. Ez a gyönyörű középkori város partján Bracciano tó rengeteg látnivalók ajánlat. Például, akkor túra a Orsini Odesalchi kastély, ami egy tartózkodási sok nemes.

Mi több, impozáns kastély volt az a hely, ahol Katie Holmes házas Tom Cruise 2006. Továbbá, bejárhatja Braccianost katedrális, épült a középkorban.

Róma Bracciano vonatok

Bracciano Rómába vonatok

Bracciano a Manziana vonatok

Santa Marinella a Bracciano vonatok

 

4. Nápoly

Mivel a város jelentős történelmi jelentőségű, Nápoly kihagyhatatlan látogatása annak, aki élményt szeretne Olaszország és egynapos kirándulást tegyen Rómából. Views Vezúv, csodálatos építészeti, és a meleg, barátságos helyiek néhány főbb jellemzői a város. azonban, Nápoly is híres, mint a szülőhelye pizza Margherita. Mi több, akkor látogasson el a pizzériában, ahol megtette az első pizza - Antica Pizzeria Portalba.

Milánó Nápoly vonatok

Firenze Nápoly vonatok

Velence Nápoly vonatok

Pisa Nápoly vonatok

 

 

5. Firenze

A végleges javaslatot Kirándulások Rómából van Firenze, ami úgy tűnik, hogy egy kicsit túl messze van egy egynapos kirándulást. azonban, könnyen és gyorsan megközelíthető vonattal. És csak látva a történelmi, építészetileg lenyűgöző Firenze központjában teszi az utazást érdemes. Duomo di Firence a híres firenzei székesegyház, amely tökéletesen bemutatja a régi meg a város. Látogatás Florence egy napos kirándulás Rómából egy nagyszerű módja annak, hogy lezárja a vakáció.

Mindezek a helyek Róma közelében érdemes felkeresni. Ha keres egy tökéletes nap utazás, válassza ki a kedvenc, és megy. Ez ilyen egyszerű!

Firenze és Pisa vonatok

Firenze Rómába vonatok

Bari Florence vonatok

Salerno Firenze vonatok

Florence is the main Day Trips From Rome To Explore Italy

 

Készen áll az olasz kaland? Csomagolj össze, Tervezze meg nyaralását tevékenységek, és A Könyv A Vonatjegyet időben!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “5 Nosztalgia Rómából Explore Olaszország” rá a helyszínen? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-rome-explore-italy%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)