Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/09/2022)

Kasvava suuntaus on enemmän ympäristöystävällinen on herättänyt lukuisia, ja vaihteli vihreät maailmanlaajuisesti, suurissa kaupungeissa ja pienissä kaupungeissa samankaltaisia. Yksi monista merkkejä tästä on lisääntyvä uusiutuvan energian arjessa ja työn aloilla se ei ole koskaan pidetty vaihtoehto ennen. Yksi tällainen alue on liikenneturvallisuutta, jossa sitä on hyödynnetty kaikkea liikennemerkit liikennevaloista opastinjärjestelmät, jolloin tie tilanteissa enemmän havaittavia halvemmalla, ja myös säästää sekä rahaa ja planeetta prosessissa.

Vaikka liikennemerkein ei todellakaan tarvitse olla valaistu tehdä työnsä, valot ovat ehdottomasti lisähyötyä lisätä kuljettajien tietoisuutta. Aurinkoenergialla toimiva liikennemerkit varustettu LED-valot tarjota keinoja näkyvyyden parantamiseksi, sekä päivällä ja yöllä (Voit löytää lisätietoja niiden toimintaperiaatteet tässä) Ne tarjoavat hyvän toiminta-alue edes ankarissa sääolosuhteissa joka yleensä luo tapaturma-altis tilanteissa. Ei niiden - risteyksissä, risteys, tai rautatien risteyksissä, Nämä merkit takaavat turvallisuuden sekä jalankulkijoille että ajoneuvoille.

 

Tärkeimmät edut aurinkoenergialla toimiva liikennemerkit

Suuri etu ja hyöty näistä merkeistä on se, että energia, joka ruokkii ne eivät ole peräisin fossiilisten polttoaineiden polttamisesta. Se ei saastuta sillä tavalla kuin hiili, öljy, ja kaasun do, mikä tekee siitä 100 prosenttia ympäristöystävällisten. Ainoa edellytys on riittävä aurinkoinen tuntia, jotta auringonvalon korjattu, muunnettu ja varastoidaan vuoden kestävän käytön. Niin hankala kuin tämä edellytys saattaa tuntua, kerran ladattu, asennus on todella edullinen, koska sen herkkyys liikkeen, joka mahdollistaa viestiä näin toimia ainoastaan, jos on olemassa todellinen maanteillä, sijasta kellon ympäri. Aurinkoenergia käyttötarkoitukset ovat monitahoisia ja todella kiehtovaa, eivät ne?

Koska nämä laitokset ovat vaikea sivuuttaa, ne lisäävät tietoisuutta kuljettajien ja jalankulkijat liikenneympyrät, parkkipaikoilla, vaarallisilla alueilla, joiden tiedetään aiheuttaa onnettomuuksia, jne. Se, että ne eivät tarvitse johtoja tai virtalähteeseen lähistöllä toimimaan mahdollistaa sijoittaa ne mihin tahansa, Sen lisäksi, että ne ovat todella halpa ja vähän huoltoa. Lisäetuna on se, ne ovat niin helppoja asentaa - ne voidaan kiinnittää joko pysyvää virkaa tai kannettava yksi liikkuvuuden lisäämistä. Tämä tekee niistä erittäin hienolta tietyöt, koska ne voidaan laittaa esille ja poistettiin lähes hetkessä ja aiheuttamatta häiriöitä lähellä polkuja.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Solar Railroad Signaalit

Rautatien ylitys signaalit, jotka hyödyntävät auringon energian voidaan käyttää sekä teollisuusalueilla ja maaseutualueilla. Tällaisten tuotteiden, kuten https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ havaita lähestyvät junat langattomien antureiden avulla, ja kun he saavat signaalin, ne aktivoivat risteykseen valot ja ääni, jotka menevät, ennen kuin juna on kulkenut ja se on turvallista ylittää kappaleet. Nämä signaalit yleensä mennä pareittain kummallekin puolelle junan rajan, ja langattoman yhteyden kytkeytyy päälle ja pois samaan aikaan. Luultavasti paras asia asentamisesta niille on se, että ei ole olemassa ulkoisia laatikoita tai pitkiä kaapeleita mukana.

Koko järjestelmä luottaa aurinkoenergiaan, joka riittää kestämään 10 tuntia yhtäjaksoista työtä täyteen latauksen mutta on akku varmuuskopio, Pitäisikö täydellinen puuttuminen auringonvaloa, kun varastoitu energia on käytetty loppuun. Järjestelmä on myös joskus aktivoituu vain, jos tietyt ohjelmoidun kriteerit täyttyvät, kuten tiettyyn nopeuteen, jossa lähestyvä juna kulkee, esimerkiksi. Se voidaan perustaa vain palo hälytyksen, jos arvo on yli 65 mph ja sivuuttaa liikenne, liikkuvat hitaammin kuin. Vaihtoehdot ovat vaihdelleet.

Vaikka vihreää energiaa ei ole täysin sisällytetty elämään keskimääräinen henkilö vielä, voimme nähdä sen olemassaoloa ja käyttöä kasvavan minuutilla, syöttämällä enemmän ja enemmän elämän aloilla. Se on todella planeettamme tulevaisuudesta ja edustaa ympäristötietoisen tavan oppia edistysaskelista ilman vahingoittaa haurasta ja herkkää tasapainoa luonnossa jo vakavasti vaikuttanut mies. Aurinkoenergialla toimiva tie- ja rautatie ratkaisut ovat hyvä esimerkki käytännön, fiksu, ja suurien luonnonvarojen edullisia sovelluksia.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

rail crossing

 

Me huolta ympäristöstä ja me rakastamme taito matkustaa. Aloita varaamalla junan matka Tallenna juna, tänään!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Edut Solar Powered Rautatien risteys signaalit ja liikennemerkit” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)