Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 02/09/2022)

Tendința de creștere spre a fi mai mult prietenos cu mediul a stârnit numeroase, și variate inițiative ecologice la nivel global, în orașele mari și orașele mici deopotrivă. Unul dintre multele semne ale acestei este utilizarea tot mai mare a energiei regenerabile în viața de zi cu zi a oamenilor și de muncă în sfere ea nu a fost considerată o opțiune înainte de. Un astfel de domeniu este siguranța rutieră, în cazul în care acesta este utilizat în toate, de la indicatoarele rutiere la semafoare pentru sisteme de semnalizare, făcând astfel de situații rutiere mai vizibile la preț mai ieftin, Si deasemenea economisind bani și planeta în acest proces.

În timp ce semnele de pe drum nu într-adevăr nevoie să fie iluminate pentru a face treaba, luminile au cu siguranță beneficiu suplimentar de a conștientiza șoferii. indicatoarele rutiere alimentate cu energie solară echipate cu lumini cu LED-uri oferă mijloace pentru o mai bună vizibilitate, atât în ​​timpul zilei și pe timp de noapte (Puteți afla mai multe despre principiile lor de funcționare aici) Acestea oferă o bună gamă operativă chiar și în condiții meteorologice aspre, care creează de obicei situații predispuse la accidente. Indiferent de locul lor - la intersecții, răscruce de drumuri, sau treceri de cale ferată, aceste semne asigură o siguranță mai mare atât pentru pietoni, cât și pentru vehicule.

 

Principalele avantaje ale Semne rutiere alimentate cu energie solară

Marele avantaj și avantaj al acestor semne este faptul că energia pe care le hrănește nu provine din arderea combustibililor fosili. Ea nu poluează în modul în care cărbunele, ulei, și de a face cu gaz, ceea ce face 100 la sută ecologice. Singura condiție este suficient de ore de soare pentru ca lumina soarelui să fie recoltate, transformate și stocate pentru utilizare pe un an. Ca dificil ca această condiție poate părea, o dată încărcat, instalarea este într-adevăr economic, din cauza sensibilității sale la mișcarea, care permite posturi ca acest lucru să funcționeze numai atunci când există reale de trafic pe drum, în loc în jurul ceasului. utilizărilor energiei solare sunt multiple fațete și într-adevăr fascinant, nu sunt ei?

Deoarece aceste instalații sunt greu de ignorat, acestea sporesc gradul de conștientizare a conducătorilor auto și a pietonilor în sensuri giratorii, în loturi de parcare, zone periculoase, care sunt cunoscute pentru accidente cauza, etc. Faptul că ei nu au nevoie de fire sau de o sursă electrică din apropiere pentru a opera face posibil pentru a le plasa oriunde, în afară de faptul că acestea sunt într-adevăr cost scăzut și întreținere redusă. Un avantaj suplimentar este faptul că sunt atât de ușor de instalat - ele pot fi atașate fie la posturi permanente sau unul portabil pentru o mai mare mobilitate. Acest lucru le face mare în timpul roadworks, deoarece acestea pot fi puse în sus și eliminate în cel mai scurt timp, practic, fără a provoca o perturbare a trotuarelor din apropiere.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Semnale de cale ferata solare

Semnalele de trecere de cale ferată, care folosesc energia luminii solare pot fi utilizate în ambele zone industriale și a zonelor rurale. Produsele de acest tip, precum https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ detectați trenurile care se apropie prin intermediul senzorilor fără fir, și odată ce ajung semnalul, ele activează luminile de trecere și sunetul care merg mai departe până când a trecut trenul și este sigur să traverseze șinele. Aceste semnale merg de obicei, în perechi, pe fiecare parte a trenului de trecere, precum și un link fără fir le comută pe și în afara, în același timp,. Probabil cel mai bun lucru despre instalarea celor este faptul că nu există cutii externe sau cabluri lungi implicate.

Întregul sistem se bazează pe energia solară care este suficientă pentru a rezista 10 ore de muncă neîntreruptă o dată complet încărcat, dar are o baterie de rezervă, ar trebui să existe o lipsă totală de lumină solară, atunci când energia acumulată este epuizată. Sistemul este, de asemenea, uneori, doar activat în cazul în care sunt îndeplinite anumite criterii programate, cum ar fi o anumită viteză, la care trenul se apropie este în mișcare, de exemplu. Acesta poate fi setat la foc doar o alarmă în cazul în care valoarea este de peste 65 mph și să ignore trafic, se deplasează mai lent decât. Opțiunile sunt variate.

Chiar dacă energia verde nu a fost pe deplin încorporată în viața persoana medie încă, putem vedea prezența și utilizarea acesteia de către GROW minut, în tot mai multe sfere ale vieții. Este cu adevărat viitorul planetei noastre și reprezintă un mod ecologic conștient la progresul îmbrățișare, fără a dăuna în continuare echilibrul fragil și delicat în natură, care a fost deja afectată grav de om. Soluții de drumuri și cale ferată alimentat cu energie solara sunt un bun exemplu de practică, inteligent, și aplicații ieftine ale resurselor naturale mari.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

rail crossing

 

Ne pasa de mediul inconjurator si ne place arta de a călători. Începeți prin rezervare o excursie cu trenul Salvați un tren, astăzi!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Beneficii de Powered Semnale solare Railroad Crossing si indicatoare rutiere” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)