Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 02/09/2022)

Den växande trenden mot att bli mer miljövänlig har utlöst många, och varierade gröna initiativ globalt, i storstäder och mindre städer både. En av de många tecken på detta är den ökade användningen av förnybar energi i människors vardag och arbete i områden hade aldrig ansetts ett alternativ innan. Ett sådant område är trafiksäkerhet, där det används i allt från vägskyltar till trafikljus till signalsystem, sålunda gör väg situationer mer synliga vid en billigare pris, och även vilket sparar både pengar och planeten i processen.

Även tecken på vägen egentligen inte behöver vara tänd för att göra sitt jobb, lampor har definitivt extra fördel att göra förarna mer medvetna. Sol-drivna vägmärken utrustade med LED-lampor tillhandahålla medel för bättre synlighet, både under dagen och på natten (Du kan ta reda på mer om deras funktionsprinciper här) De ger en bra operativ utbud även under svåra väderförhållanden som vanligtvis skapar olycksdrabbade situationer. Oavsett sin plats - i korsningar, vägskäl, eller järnvägskorsningar, dessa skyltar garanterar större säkerhet för fotgängare och fordon.

 

Främsta fördelarna med soldriven vägmärken

Den stora fördelen och nytta av dessa tecken är det faktum att den energi som matar dem inte kommer från förbränning av fossila bränslen. Det är inte förorenar på det sätt som kol, olja, och gas gör, vilket gör det 100 procent miljövänligt. Det enda villkoret är tillräckligt soltimmar För att solljus för att skördas, omvandlas och lagras för årslång användning. Som svårt eftersom detta förutsättning kan tyckas, gång laddat, installationen är verkligen ekonomiskt på grund av dess känslighet för rörelse, vilket gör inlägg som detta att fungera endast när det finns verklig trafik på vägen, istället för dygnet runt. Solenergi användningar är mångfacetterade och verkligen fascinerande, inte de?

Eftersom dessa installationer är svåra att ignorera, de öka medvetenheten om förare och fotgängare i rondeller, på parkeringsplatser, farliga områden som är kända för att orsaka olyckor, etc. Det faktum att de inte behöver kablar eller en elektrisk källa i närheten för att driva gör det möjligt att placera dem var som helst, förutom det faktum att de är verkligen låg kostnad och lågt underhålls. En ytterligare fördel är det faktum att de är så enkla att installera - de kan fästas antingen till fasta tjänster eller en bärbar en större rörlighet. Detta gör dem bra vid vägarbeten, eftersom de kan sättas upp och tas bort i praktiskt taget ingen tid och utan att orsaka störningar i närliggande stigar.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Solar Railroad Signaler

Järnvägsövergång signaler som utnyttjar solljus energi kan användas i både industriområden och på landsbygden. Produkter av detta slag, Till exempel https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ upptäcka närmar sig tåg med hjälp av trådlösa sensorer, och när de får signal, de aktiverar de korsande ljus och ljud som går tills tåget har passerat och det är säkert att korsa spåren. Dessa signaler brukar gå i par på vardera sidan av tåget korsar, och en trådlös länk kopplar på och av dem samtidigt. Förmodligen det bästa om hur du installerar dem är det faktum att det inte finns några externa lådor eller långa kablar inblandade.

Hela systemet är beroende av solenergi som räcker för att hålla 10 timmars oavbruten arbete när fulladdad men har en batteribackup, bör det finnas en total brist på solljus när den ackumulerade energin är slut. Systemet är också ibland bara aktiveras om vissa programmerade kriterier är uppfyllda, såsom en specifik hastighet, vid vilken det ankommande tåget rör sig, till exempel. Det kan ställas in för att bara skjuta ett larm om värdet är över 65 mph och ignorera trafik, flytta långsammare än den. Alternativen är varie.

Även om grön energi inte är helt införlivad i livet för den genomsnittliga personen ännu, Vi kan se sin närvaro och användning växer för varje minut, in fler och fler livsområden. Det är verkligen framtiden för vår planet och utgör en miljömedvetet sätt att omfamna framsteg utan ytterligare skada den sköra och känsliga balansen i naturen som redan har allvarligt påverkats av människan. Soldriven väg- och järnvägslösningar är ett bra exempel på praktisk, smart, och billiga tillämpningar av stora naturresurser.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

rail crossing

 

Vi bryr oss om miljön och vi älskar konsten att resa. Börja med att boka en tågresa med Rädda ett tåg, i dag!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “Fördelarna med Solar Powered Järnvägkorsning signaler och vägmärken” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länkar till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)