Реадинг Тиме: 4 минута
(Последње ажурирано: 02/09/2022)

Растући тренд је више еколошки изазвала је бројне, и варира зелене иницијативе на глобалном нивоу, у великим и мањим градовима подједнако. Једна од многих знакова ово је све већа употреба обновљивих извора енергије у људи свакодневном животу и раду у областима је никада није сматран опција пре. Једна таква област је безбедност на путевима, где се користи у свему од путоказа на семафорима у сигналним системима, чиме роад ситуације видљивији у А јефтиније цена, као и штеди и новац и планета у процесу.

Док знаци на путу заиста не треба да буду осветљени да раде свој посао, светла дефинитивно имају додатну корист да би возачи били свеснији. Соларни саобраћајни знаци опремљени са ЛЕД светлима обезбедити средства за бољу видљивост, и дању и ноћу (Можете сазнати више о њиховим принципима рада овде) Они пружају добар оперативни домет чак и током тешких временских услова који се обично стварају ситуације саобраћајна несрећа. Без обзира на њихово место - на раскрсницама, раскрсница, или железничких прелаза, ови знакови осигуравају већу сигурност пешака и возила.

 

Главне предности соларну Роад Сигнс

Велика предност и предност од ових знакова је чињеница да је енергија која их храни не долази од сагоревања фосилних горива. Не загађује на начин да угаљ, уље, и Гас до, што га чини 100 посто еколошки. Једини услов је довољно сунчаних сати како би на сунцу да се бере, конвертују и чувају за коришћење дугогодишњег. Тешко како то предуслов може изгледати, jednom оптужен, инсталација је веома економичан због осетљивости на кретање, који омогућава поруке овако да ради само када постоји реална саобраћај на путу, уместо око сат. Соларна енергија користи су вишеструки и заиста фасцинантно, зар не?

Како су ови инсталације је тешко игнорисати, они повећа свест возача и пјешака у кружне раскрснице, на паркинзима, опасна подручја које се зна да узрок несреће, итд. Чињеница да не треба жице или електрични извор округе раде омогућава да их ставе било где, поред чињенице да су стварно јефтин анд лов-маинтенанце. Додатна погодност је што су тако лако инсталирати - они могу бити или везани за сталне поруке или портабл један за већу мобилност. То их чини велики току радови на путу, јер они могу бити припремљени и уклонити у практично нема времена и без изазивања поремећаја у оближње пешачке стазе.

Амстердам на Парис Траинс

Лондона до Париза Траинс

Ротердам на Парис Траинс

Брисел То Парис Траинс

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Соларни Раилроад Сигнали

Пружног прелаза сигнали које користе сунца енергију може да се користи иу индустријским зонама и руралним подручјима. Производи ове врсте, као такав https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ откривају возове који се приближавају помоћу бежичних сензора, а када добију сигнал, они активирају прелаза светла и звука који иду на све воз је прошао и да је сигурно да пређу пругу. Ови сигнали обично иду у пару са сваке стране воза прелаза, и бежична веза им се укључује и искључује у исто време. Вероватно најбоља ствар у вези инсталације њих је чињеница да не постоје спољни кутије или дуги каблови су укључени.

Цео систем се ослања на соларну енергију која је довољна да траје 10 сати непрекидног рада једном потпуно напуњена, али има резервне батерије, да ли постоји потпуни недостатак сунчеве светлости када је акумулирана енергија је исцрпљена. Систем је понекад само активирана уколико су испуњени одређени критеријуми програмираних, као што је специфична брзина, на којој воз приближавање креће, на пример. Може се подесити да само пуцају аларма ако је вредност преко 65 мпх и игноришу саобраћај, креће спорије него што. Опције се разликују.

Иако је зелена енергија није у потпуности укључени у живот просечног човека још, можемо видети своје присуство и употребну расти из минута у минут, уласка све више и више сфере живота. То је заиста будућност наше планете и представља еколошки свестан начин да прихвате напретка без даљег повреди крхки и деликатну равнотежу у природи која је већ озбиљно примењена од стране човека. Соларни решења за пут и пруга су добар пример практичног, оштроуман, и јефтине примене великих природних ресурса.

Брисел у Амстердам Траинс

Лондон на Амстердам Траинс

Берлин на Амстердам Траинс

Париз за Амстердам Траинс

 

rail crossing

 

Бринемо о животној средини и волимо уметност путовања. Почните тако резервације возом са Сачувајте Влак, данас!

 

 

Желите да уградите у нашем блогу “Предности сигнала и путоказа на железничким прелазима на соларни погон” на сајту? Можете или да наше фотографије и текст и дају нам кредит са линк то тхис блогу. Или кликните овде: хттп://ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фсолар-поверед-раилроад-цроссинг-сигнал%2Ф%3Фланг%3Дср Сігналы абмеркавання- (Спустите мало да види Ембед Цоде)