Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 02/09/2022)

A növekvő tendencia, hogy több környezetbarát váltott számos, és változatos zöld kezdeményezések világszerte, a nagyvárosokban és a kisebb városokban egyaránt. Az egyik a sok jelét ez a növekvő megújuló energia felhasználásának az emberek mindennapi életét és munkáját szférákban, hogy soha nem kellett volna figyelembe venni az opciót, mielőtt. Az egyik ilyen terület a közúti biztonság, ahol azt használják a mindent közúti jelzéseket, hogy a közlekedési lámpák, jelzőrendszerek, így a közúti helyzeteket jobban látható a olcsóbban, és még megtakarítás mind a pénz és a bolygó a folyamatban.

Míg jelek az úton nem igazán kell, hogy világít, hogy munkájukat, lámpák minden bizonnyal a hozzáadott haszon a járművezetők tudatosabbá tétele. Napelemes útjelző táblák felszerelt LED-es lámpák biztosítják az eszközöket a jobb láthatóság érdekében, mind napközben és éjszaka (Akkor többet megtudni ezek működési elvei itt) Ők biztosítják a jó működési tartományt még a mostoha időjárási körülmények között, amelyek általában létre balesetveszélyes helyzetek. Helyüktől függetlenül - útkereszteződésekben, kereszteződés, vagy vasúti átjárók, ezek a táblák nagyobb biztonságot biztosítanak a gyalogosok és a járművek számára egyaránt.

 

Fő előnyei Solar-Powered Road Signs

A nagy előny, és előnye, hogy ezeket a jeleket az a tény, hogy az energia, amely táplálja őket nem származik fosszilis tüzelőanyagok égetéséből. Nem szennyezi az is, hogy a szén, olaj, és a gáz do, ami miatt 100 százaléka környezetbarát. Az egyetlen feltétel ahhoz, napsütéses órával annak érdekében, hogy a napfény a betakarított, átalakított és tárolt egyéves használatra. Mivel trükkös, mert ez előfeltétele tűnhet, feltöltés után, A telepítés nagyon gazdaságos, mert az érzékenység mozgás, amely lehetővé teszi a hozzászólásokat, mint ez működni, ha van valós a közúti, helyett éjjel-nappal. Napenergia felhasználás sokrétűek, és tényleg lenyűgöző, nem igaz?

Mivel ezek a berendezések nehéz figyelmen kívül hagyni, ők jobban felhívni a járművezetők és a gyalogosok az körforgalom, parkolók, veszélyes területekre, amelyekről ismert, hogy balesetveszélyes, stb.. Az a tény, hogy nem kell vezetékeket vagy elektromos forrás adott működtetni lehetővé teszi, hogy tegye őket sehova, mellett az a tény, hogy azok valóban alacsony költségű és alacsony karbantartási. További előny, hogy az a tény, hogy annyira könnyen telepíthető - ők is csatolni akár állandó álláshely vagy hordozható egy nagyobb mobilitását. Ez teszi őket nagy útépítési munkák során, ahogy tudunk, és eltávolítjuk gyakorlatilag nincs idő, és anélkül, hogy megzavarná a közeli gyalogutak.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Solar Railroad Signals

Vasúti átjáróhoz jelet használnak, napfény energia felhasználható mind az ipari övezetek és a vidéki területeken. Ilyen termékeket, mint például https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ vezeték nélküli érzékelők segítségével észlelheti a közeledő vonatokat, és ha egyszer kap a jel, aktiválják az átkelés fény és hang, hogy menjen, amíg a vonat telt el, és ez biztos, hogy át a számokat. Ezek a jelek általában megy párban mindkét oldalán a vonat átkelés, és a vezeték nélküli kapcsolat kapcsoló őket, és le egyidejűleg. Talán a legjobb dolog telepítése e az a tény, hogy nincsenek külső doboz vagy hosszú kábelek részt.

Az egész rendszer napenergiára támaszkodik, amely elegendő a működéshez 10 óra, megszakítás nélküli munkát, amikor teljesen fel van töltve, de van egy akkumulátoros, legyen-e egy teljes napfény hiánya, ha a felhalmozott energia kimerült. A rendszer továbbá néha csak akkor aktiválódik, ha bizonyos feltételek teljesülnek programozott, mint például egy bizonyos fordulatszám, ahol a közeledő vonat közlekedik, például. Meg lehet beállítani, hogy csak a tűz riasztást, ha az érték több mint 65 mph és figyelmen kívül hagyja a forgalom, mozgó lassabb, mint a. Különfélék.

Annak ellenére, hogy a zöld energia még nem teljesen beépült az élet az átlagember még, látjuk annak jelenléte és használata grow percről percre, belépő egyre életszférák. Ez valóban a bolygónk jövője és képviseli a környezettudatos módon, hogy előrelépés nélkül fáj a törékeny és kényes egyensúlyt a természetben, hogy már súlyosan érintette férfi. Napelemes közúti és vasúti megoldások jó példa a gyakorlati, Okos, és nagy természeti erőforrások olcsó alkalmazásai.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

rail crossing

 

Mi érdekel a környezetvédelem és szeretjük utazás művészete. Kezdje a foglalás egy vonat utazás Ments meg egy vonatot, Ma!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Előnyök napelemes vasúti átkelőhely jelzéseit és az útburkolati jelek” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és ad nekünk hitelt a link erre blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)