Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 31/03/2020)

A növekvő tendencia, hogy több környezetbarát váltott számos, és változatos zöld kezdeményezések világszerte, a nagyvárosokban és a kisebb városokban egyaránt. Az egyik a sok jelét ez a növekvő megújuló energia felhasználásának az emberek mindennapi életét és munkáját szférákban, hogy soha nem kellett volna figyelembe venni az opciót, mielőtt. Az egyik ilyen terület a közúti biztonság, ahol azt használják a mindent közúti jelzéseket, hogy a közlekedési lámpák, jelzőrendszerek, így a közúti helyzeteket jobban látható a olcsóbban, és még megtakarítás mind a pénz and the planet in the process.

Míg jelek az úton nem igazán kell, hogy világít, hogy munkájukat, fények biztosan van egy további előnye, hogy a járművezetők jobban tudatában. Napelemes útjelző táblák felszerelt LED-es lámpák biztosítják az eszközöket a jobb láthatóság érdekében, mind napközben és éjszaka (Akkor többet megtudni ezek működési elvei itt) Ők biztosítják a jó működési tartományt még a mostoha időjárási körülmények között, amelyek általában létre balesetveszélyes helyzetek. Helyüktől függetlenül - útkereszteződésekben, kereszteződésnél vagy vasúti átjárók, these signs ensure greater safety for pedestrians and vehicles alike.

 

Fő előnyei Solar-Powered Road Signs

A nagy előny, és előnye, hogy ezeket a jeleket az a tény, hogy az energia, amely táplálja őket nem származik fosszilis tüzelőanyagok égetéséből. Nem szennyezi az is, hogy a szén, olaj, és a gáz do, ami miatt 100 százaléka környezetbarát. Az egyetlen feltétel ahhoz, napsütéses órával annak érdekében, hogy a napfény a betakarított, átalakított és tárolt egyéves használatra. Mivel trükkös, mert ez előfeltétele tűnhet, feltöltés után, A telepítés nagyon gazdaságos, mert az érzékenység mozgás, amely lehetővé teszi a hozzászólásokat, mint ez működni, ha van valós a közúti, helyett éjjel-nappal. Napenergia felhasználás sokrétűek, és tényleg lenyűgöző, nem igaz?

Mivel ezek a berendezések nehéz figyelmen kívül hagyni, ők jobban felhívni a járművezetők és a gyalogosok az körforgalom, parkolók, veszélyes területekre, amelyekről ismert, hogy balesetveszélyes, stb.. Az a tény, hogy nem kell vezetékeket vagy elektromos forrás adott működtetni lehetővé teszi, hogy tegye őket sehova, mellett az a tény, hogy azok valóban alacsony költségű és alacsony karbantartási. További előny, hogy az a tény, hogy annyira könnyen telepíthető - ők is csatolni akár állandó álláshely vagy hordozható egy nagyobb mobilitását. Ez teszi őket nagy útépítési munkák során, ahogy tudunk, és eltávolítjuk gyakorlatilag nincs idő, és anélkül, hogy megzavarná a közeli gyalogutak.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Solar Railroad Signals

Vasúti átjáróhoz jelet használnak, napfény energia felhasználható mind az ipari övezetek és a vidéki területeken. Ilyen termékeket, mint például https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ vezeték nélküli érzékelők segítségével észlelheti a közeledő vonatokat, és ha egyszer kap a jel, aktiválják az átkelés fény és hang, hogy menjen, amíg a vonat telt el, és ez biztos, hogy át a számokat. Ezek a jelek általában megy párban mindkét oldalán a vonat átkelés, és a vezeték nélküli kapcsolat kapcsoló őket, és le egyidejűleg. Talán a legjobb dolog telepítése e az a tény, hogy nincsenek külső doboz vagy hosszú kábelek részt.

Az egész rendszer épül nap energia, amely elég ahhoz, hogy az utolsó 10 óra, megszakítás nélküli munkát, amikor teljesen fel van töltve, de van egy akkumulátoros, legyen-e egy teljes napfény hiánya, ha a felhalmozott energia kimerült. A rendszer továbbá néha csak akkor aktiválódik, ha bizonyos feltételek teljesülnek programozott, mint például egy bizonyos fordulatszám, ahol a közeledő vonat közlekedik, például. Meg lehet beállítani, hogy csak a tűz riasztást, ha az érték több mint 65 mph és figyelmen kívül hagyja a forgalom, mozgó lassabb, mint a. Különfélék.

Annak ellenére, hogy a zöld energia még nem teljesen beépült az élet az átlagember még, látjuk annak jelenléte és használata grow percről percre, belépő egyre életszférák. Ez valóban a bolygónk jövője és képviseli a környezettudatos módon, hogy előrelépés nélkül fáj a törékeny és kényes egyensúlyt a természetben, hogy már súlyosan érintette férfi. Napelemes közúti és vasúti megoldások jó példa a gyakorlati, okos és olcsó alkalmazásokat egy nagy természeti erőforrások.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

rail crossing

 

Mi érdekel a környezetvédelem és szeretjük utazás művészete. Kezdje a foglalás egy vonat utazás Save A Train, Ma!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “Előnyök napelemes vasúti átkelőhely jelzéseit és az útburkolati jelek” rá a helyszínen? Akkor sem vesszük szöveget és képeket, és ad nekünk hitelt a link erre blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsolar-powered-railroad-crossing-signal%2F%3Flang%3Dhu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)