Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 24/06/2022)

Utazás a különböző részein a világ önmagában elegendő lehet egy tanulságos és izgalmas élmény. Függetlenül attól, hogy valami, amit nem minden alkalommal, vagy a egyszeri utazás az életben hogy bővítse a látókörét, utazási megváltoztathatja az életed.

Sokan ezekben a napokban úgy dönt, hogy egyedül utazni, erőre kapott a szabadságot ilyen élményt kínál. LifeHack megmagyarázza, hogy miért lett ilyen népszerű módszer, amellyel, hogy a világ az elmúlt években.

Ha mégis egyedül utazik, része a kaland új emberekkel találkozni, gyakran azok nagyon eltérő, hogy magát, de mindegyikük remélhetőleg gazdagítja a teljes utazás kaland.

Így, vessünk egy közelebbi pillantást néhány különböző módon meg tud felelni az emberek új részek a világ.

 

Élő zene

Míg klubok kézenfekvő választás, A Guardian azt javasolja kiesnek a kegyéből évezredek. Élő zene egyre sokkal népszerűbb, az időben a sorozatok között, hogy hallja a gondolatait, és új ismeretségek.

Nagyon sok van nagy hip bárok Európa-szerte azok számára, akik járja szereti a párizsi, Luxemburg, és London, minden tökéletes megfelelnek a következő új személy a kaland.

Antwerpen Luxemburg vonatok

Brüsszel és Luxembourg vonatok

Metz Luxemburg vonatok

Paris Luxemburg vonatok

 

 

A kaszinóban

Pókerezés egy nagyszerű módja annak, hogy új embereket, mint te egy asztal körül keresnek, hogy megértsék az ellenfél. Ön tanulmányozza őket, tréfál velük, és olyan kötvényeket építhet, amelyeket elvihet az utazások.

Az egyik előnye az pókerezni, hogy könnyű megtanulni, ami azt jelenti, még egy kezdő is vedd fel gyorsan használatát, mert így a találkozó új emberek. A Partypoker kártyaiskolái leckéket adnak a Texas Holdem játékról azok számára, akiknek nincs vagy kevés tapasztalatuk van a játékban.

Mindössze annyit kell most az, hogy megtaláljuk a kaszinóban, ebből van bőven az egész világon kínál a lehetőséget, hogy befolyásolja az idegenek, nem csak az utazók számára, de a helyiek is.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

 

Vonatok

„Része a móka kezd ott”; hányszor hallottad, hogy a hosszú útra? Míg egyedül utazik, talán csak a helyes.

Van néhány Csodálatos vasúti utazás vehető Európa-szerte, áthaladó néhány legszebb helyeken a kontinens kínál. Míg te a vonaton, más hasonló gondolkodású emberek valószínűleg ott is.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megfeleljenek az emberek az élet minden területén, helyiek utaznak és a munkából, más utazók kalandjuk során, és talán még valaki, akivel végül megosztja tapasztalatait.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

 

Élő sport

Sport éppúgy turisztikai attrakció ezekben a napokban, mert valamit a helyiek, hogy élvezze. Akár egy turné egy stadion vagy egy élő esemény bekapcsolódásának lehetősége, ez egy nagyszerű módja töltik magát a kultúra területe.

Talán hogy egy krikett játék Ázsiában, vagy nézd, hogy kövesse az ország egész Euro 2020 amely a Sky Sports magyarázza annak köszönhető, hogy zajlanak a különböző városokban Európa-szerte. Vannak ezer esemény szerte a világon minden nap, hogy felajánlja a lehetőséget, hogy megfeleljen néhány új ember az utazás.

Zürich Innsbruck vonatok

Salzburg Innsbruck vonatok

Bécs és Innsbruck vonatok

Köln Innsbruck vonatok

 

 

Készen állsz, hogy utazási és barátokra különös, új a világ? Save A Train segítségével A Könyv Egy Vonat könnyen és olcsón.

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “10 Legszebb középkori Európában” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-make-friends-in-strange-new-parts-of-the-world%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)