Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2020)

Blogi on paikoista juhlia uudenvuoden tyylikkäästi juna matka suosikki eurooppalainen kaupunki varten unohtumaton talviloma. Olitpa etsivät romanttinen kulttuurin ilta, mahtava ilotulitus tai puolue vuoden, Olemme sinulle kuulu. Valitse Euroopan kohteeseen ja nauttia huomattavasti enemmän ainutlaatuinen uudenvuoden kuin koskaan ennen ollut. Tässä on lista parhaista paikoista juhlia uudenvuoden - ja voit tavoittaa ne kaikki junalla!

 

Firenze

Uudenvuoden on maaginen aika käydä Firenzessä, Italia. Firenze on ainutlaatuinen tunnelma tänä aikana, ja on junalla. Nauti järjestäytyneen osapuolet, romanttinen illallisia ulos, pyroteknisten osoittaa, että houkuttelevat tuhansia ihmisiä eri puolilta Eurooppaa toivoo tekemään yö unohtumaton. Myös Kävijät pääsevät konserttiin Piazza della Signoria tai Piazza Pitti, jossa kuuluisat laulajat kuten Alessandro Mannarino ja Irene Grandi suoritetaanko.

Milan Florence Junat

Rooma Firenze Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsia Firenze Junat

 

fireworks in Florence is one of the places to celebrate New Year's

 

Florence on suosikkikohde ihmisille, kun se tulee korvien uusivuosi ja kun olet ollut siellä, tiedät miksi.

 

Berliini paikkoja juhlia uudenvuoden

Pidä hauskaa Saksa pääoman uudenvuoden ja nauttia sen maailmanluokan yöelämässä. Berliini on kiireinen rautatie napa Pohjois-Saksassa ja onneksi on säännöllisesti junia, jotka kulkevat koko maassa viereisille kansainvälinen kaupungit.

Berliini on yksi Euroopan kuormittajat uutena vuotena. Sen vilkkaus ja moninaisuus illan tapahtumia verraton. Erityisestä illalla, suunnitelma juhlimista Brandenburgin portilla, jossa on ammattitaitoinen ilotulitus. Lisäksi, siellä on yleensä live DJ ja ruoka seisoo ominaisuus kansainvälinen joukko ruokia.

München Berliini Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Pariisi

eiffel tower is one of the places to celebrate New Year's

 

Jos etsit jonnekin romanttinen, Sitten Pariisi on paikka viettää uudenvuoden. Siirry Eiffel-torni ja katsella näyttöä valot kimallus. Älä missaa merkittävä valoshow, joka kulkee 11:30 olen kuuluisan tornin tarpeeksi musiikki ja tehosteet tehdä yön et koskaan unohda.

Jos haluat mieluummin viettää iltaa sisätiloissa, varata illallisen kahdelle yksi hienoimmista pariisilainen ravintoloita tai nauttia yksi monista Live-esitykset että ajaa aikana uudenvuoden. Useita junat Pariisiin kaikkialla Ranskassa, sekä yön yli ja suurnopeusjunien moniin eri kaupungeissa, saada Pariisiin uudenvuodenaattona on koskaan ollut näin helppoa.

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

Lontoo – Parhaat paikat juhlia uudenvuoden

Uudenvuodenaatto Lontoossa on aina ainutlaatuinen kokemus. Sinulta runsaudenpula kanssa joukko tapahtumia että ottaa paikka Lontoossa aikana tähän aikaan vuodesta. Katsomasta ilotulitteiden juhlimaan kuumin Lontoon baareja ja klubeja, on jotain jokaiseen makuun. Olitpa kaupunkiin lähelle tai kauas, on paljon Euroopan junat joka voi viedä sinut Lontooseen.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Amsterdam paikkoja juhlia uudenvuoden

Amsterdam bridge is among the places to celebrate New Year's

 

Amsterdam on toinen eurooppalainen kaupunki hyvä vakava osapuolelle ympäri vuoden, mutta kun se tulee uudenvuodenaattona, ei ole paikkaa kuin se. Useita korkea-nopeus, paikallis-ja pitkän matkan junissa Amsterdam, se on todella helppo kaupunki päästä rautateitse.

On aikaa elämäsi liityt epävirallinen puolueet pääse ulos kaduilla kaupungin. Watch ilotulitus valaisee taivaan koko illan ja osuma huippunsa keskiyöllä vastaamaan kasvavaan juhlia.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Barcelona – Viimeinen lista paikoista juhlia uudenvuoden

Barcelona on upea kaupunki vierailla milloin tahansa vuoden, mutta aikana uudenvuoden tunnelma on sähköinen. Useimmat baareja ja klubeja, ja jopa ravintoloita järjestää jonkinlainen uudenvuodenaattona juhla, joka tyypillisesti joutuu varhain aamulla. Monet ihmiset myös haluavat viettää iltaa kaunis ranta joillekin ulkoilmajuhlia, sitä mahdollisuutta, että sinulla olisi käsitelty mahtava ilotulitus keskiyöllä. Olitpa matkustaa Pariisista, Zurich tai toisessa Euroopan maassa, et juuttunut kuljetus koska on olemassa useita junia, jotka kulkevat Barcelonaan.

 

Oletko koskaan viettänyt uudenvuoden toisessa Euroopan kaupungissa? Kerro meille suosikki paikka, olet käynyt tänä aikana Tweeting meitä @SaveATrain! tai Mennä Save A Train verkossa tarkistaa kaikki yksinoikeudella hinnat ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailua!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-best-places-to-celebrate-new-years%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)