Wacan Maca: 4 menit
(Paling Keri Dianyari On: 21/02/2020)

blog punika bab panggonan kanggo ngrameke Taun Anyar ing gaya karo lelampahan Sepur kanggo kitha favorit kanggo liburan mangsa iso lali. Apa sampeyan are looking for wengi budaya romantis, tampilan mercon biasa utawa partai taun, kita wis dijamin. Pilih panggonan Eropah lan seneng Enggal a Ngartekno luwih unik kang saka kowe wis tau sadurunge. Here is our list of top places to celebrate New Year’s – and you can reach them all by train!

 

Florence

New Year’s is a magical time to visit Florence, Italia. Florence wis atmosfer unik sak wektu iki lan iku diakses dening Sepur. Seneng pihak diatur, romantis mangan metu, ing pyrotechnical nuduhake sing narik kawigaten ewu wong saka kabeh saka Eropah ing ngarep-arep kanggo nggawe wengi sing iso lali. Visitors can also go to a concert in Piazza Della Signoria or Piazza Pitti, ngendi singers misuwur kaya Alessandro Mannarino lan Irene Grandi kaya kanggo nindakake.

Milan kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Florence kanggo Roma Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

fireworks in Florence is one of the places to celebrate New Year's

 

Florence minangka panggonan favorit kanggo wong nalika nerangake muni ing Taun Anyar lan yen sampeyan wis ana, sampeyan bakal ngerti kok.

 

Berlin panggonan kanggo ngrameke Taun Anyar

Seneng-seneng ing ibukutha Jerman kanggo Taun Anyar lan seneng sawijining pemandangan Nightlife kelas donya. Berlin is a busy rail hub in northern Germany and luckily there are regular trains that run throughout the country to neighboring internasional cities.

Berlin is one of Europe’s hot spot sak Taun Anyar. Sawijining liveliness lan bhinéka acara sore sing matchless. Kanggo sore khusus, rencana ing partying ing Gapura Brandenburg kono iku mercon profesional nuduhake. tambahan, ana biasane DJs urip lan pangan stands kanggo fitur Uploaded internasional masakan.

Munich kanggo Berlin Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Paris

eiffel tower is one of the places to celebrate New Year's

 

Yen sampeyan are looking for nang endi wae romantik, banjur Paris punika Panggonan kanggo nglampahi Taun Anyar. Menyang Menara Eiffel lan nonton tampilan lampu cemlorot. Aja kantun cahya show apik banget sing nganggo saka 11:30 iki ing menara misuwur karo music cukup lan efek wis wengi sampeyan ora bakal lali.

Yen sampeyan rodo nglampahi wayah sore ing jero ruangan, Book nedha bengi kanggo loro ing salah siji saka finest restoran Parisian utawa seneng salah siji saka akeh pagelaran urip sing roto sak Taun Anyar. Karo sawetara sepur kanggo Paris saka saindhenging Prancis, uga sewengi lan dhuwur-kacepetan sepur kanggo akeh kutha beda, njupuk kanggo Paris kanggo Enggal kang Eve wis tau dadi gampang.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

London – Ing panggonan paling apik kanggo ngrameke Taun Anyar

New Year’s Eve in London is always an extraordinary experience. You will be spoilt for choice with the Uploaded acara panggonan njupuk ing London sak iki wektu taun. Saka nonton mercon kanggo partying ing London bar lan klub paling monjo, ana sing cocog karo everyone. Apa sing ngunjungi kutha saka cedhak utawa adoh, ana kathah sepur Eropah sing bisa njupuk sampeyan London.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Amsterdam panggonan kanggo ngrameke Taun Anyar

Amsterdam bridge is among the places to celebrate New Year's

 

Amsterdam liyane Eropah kutha apik kanggo pihak serius saindhenging taun, nanging nalika nerangake Enggal kang Eve, ana panggonan kaya iku. Karo sawetara dhuwur-kacepetan lokal lan dawa-kadohan sepur menyang lan saka Amsterdam, iku pancene iku sawijining kutha gampang tekan sepur.

Duwe wektu urip sing melu pihak resmi sing kuthah metu dhateng lurung-lurung ing kutha. Watch fireworks light up the sky throughout the evening and hit their peak at midnight to match the growing celebrations.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Barcelona – Kang pungkasan ing daftar panggonan kanggo ngrameke Taun Anyar

Barcelona kuwi sawijining kutha apik kanggo ngunjungi ing sembarang wektu taun, nanging sak Enggal kang atmosfer iku listrik. paling bar lan klub, lan sanajan restoran ngatur sawetara wangun prayaan Eve Anyar sing biasane nganggo menyang jam awal saka morning. Akeh wong uga milih kanggo nglampahi sore ing pantai ayu kanggo sawetara hajat ruangan, karo kamungkinan sing bakal dianggep menyang tampilan firework biasa watara tengah wengi. Apa sing lelungan saka Paris, Zurich utawa negara Eropah liyané, sampeyan ora bakal macet kanggo transportasi minangka ana sawetara sepur sing mlaku kanggo Barcelona.

 

Apa kowe tau ngginakaken Taun Anyar ing kitha liyane? Let us know your favorite place that you have visited during this time by tweeting us at @SaveATrain! utawa Go kanggo Simpen A Train online kanggo mriksa metu kabeh exclusives rego karcis kita lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-best-places-to-celebrate-new-years%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)