Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 18/06/2020)

Sempre intentem fer el nostre viatge experiència millor i aplicar diferents mètodes i trucs per estalviar diners, temps i esforç. Gaudint d'unes vacances a l'estranger destinacions vol dir que vol fer el temps notable.

Les persones que han fet un viatge a Europa van gaudir d'un seguit de coses allà i els viatges a través de la xarxa transeuropea Servei de trens és sens dubte un d'ells.

 

Els serveis del tren

 

Europa és el continent d'alguns dels més exòtics turístic destinacions i si vostè està planejant per gaudir la millor vista de la bella terra, provar el servei ferroviari transeuropeu, on es pot gaudir d'un munt de instal·lacions, incloent el llibre de la meva bitllet de tren en línia. Anar a través del bloc i aprendre per què no es pot perdre aquesta increïble viatge en tren quan a Europa.

Els trens de Londres a Brussel·les

Els trens Brussel·les Colònia

Colònia de trens de Viena

Colònia de trens d'Innsbruck

 

Quan viatge és més important

Per a algunes persones, el viatge és més important que arribar a la destinació, especialment quan estàs viatjar com a turista. Si es troba a Europa, llavors no es pot perdre l'oportunitat d'explorar la bell continent de prop.
viatge en tren li dóna l'oportunitat de fer el seu viatge per Europa notable. Gaudeix viatges amb tren de luxe a arribar a diverses destinacions dins d'Europa amb l'avantatge de llibre en línia el meu bitllet de tren opció.

Els trens de Milà a Roma

Florència de trens Roma

Pisa als trens de Roma

Els trens de Nàpols a Roma

 

Gaudir del millor d'Europa

Europa és la llar d'algunes de les millors operadors de trens al món i aquí pots gaudir de classe mundial viatge en tren sense importar quin és el seu destí. ferrocarrils alemanys, OBB, TGVLyria, Thalys i Eurostar són alguns dels principals operadors de trens a Europa.
Vostè pot gaudir del servei de tren des de diverses ciutats europees per arribar a les seves destinacions desitjats dins de Europa. Pots viatjar d'Amsterdam a Londres, Berlín a Hamburg, Nàpols a Roma, Milà a Venècia, Londres a París, Londres Berlín, Viena a Munic i moltes altres destinacions. I la millor part és que es pot gaudir de l'opció d'un llibre que el meu bitllet de tren a qualsevol moment.

Els trens de Londres a Brussel·les

Els trens de Londres a París

Els trens de Londres a Lió

Els trens de Londres a Amsterdam

 

 

Comprar el seu bitllet en línia

Això és un altre avantatge de preferir transeuropea servei de tren per gaudir del bellesa de la terra. el no importa on es trobi, encara es pot reservar el seu bitllet de tren en línia. Si ha planejat viatjar Amsterdam des de París en una de dades en particular, es pot assegurar el seu seient mitjançant la instal·lació de pre-reserva. Vostè pot visitar el web oficial de tren of a third-party train ticket booking service provider and book your ticket amb targeta de dèbit o targeta de crèdit des de qualsevol lloc a través d'un llibre que el meu bitllet de tren en línia.

Zuric als trens de Zermatt

Zuric als trens de Ginebra

Els trens de Montpeller a París

Els trens de Niça a París

 

Aquestes són algunes de les raons per les quals no s'ha de perdre el servei ferroviari transeuropeu d'quan a Europa. Per obtenir més informació sobre el servei de tren, calendari, i la instal·lació de reserva d'entrades, es pot visitar – www.saveatrain.com

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, pot prendre les nostres fotos i text i només ens donen crèdit amb un enllaç a aquesta entrada del bloc, o fa clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Freasons-why-you-should-not-miss-trans-european-train-service%2F%3Flang%3Dca – (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)