(Last Updated On: 19/10/2019)

Mikir teu meunang jauh salila sawatara poé? Kumaha upami tata sababaraha dinten lalampahan ka ngarambat ku karéta ti Paris? Perancis karéta téh hiji gancang, gampang tur ramah-eco Cara pikeun meunangkeun sabudeureun dina Perancis. jeung Simpen A Train, Anjeun gé bisa buku dina menit kalawan euweuh waragad ditambahkeun, oge! Asup!

Paris geus kacida alusna disambungkeun jeung sakabéh Perancis jeung berkat karéta TGV (Ngalatih hiji Grande Vitesse) sababaraha 5 pangalusna dinten lalampahan ti Paris nu mungkin dina 4 jam atanapi kirang! Di dieu luhureun kami 5 pangalusna dinten lalampahan ka ngarambat ku karéta ti Paris.

 

1. Lalampahan Ka Lalampahan Ku Train Marseille (Provence-Alpes-Basisir d'Azur)

Upami Anjeun keur néangan pikeun getaway cerah ti Paris, Marseille teh tempat keur buka. Hadé polah gancang sanajan, éta poé cerah bakal datang ka tungtung pas. Marseille Sigana tebih dina peta tapi Paris keur Marseille téh ngan 3.5 jam ku karéta jeung TGV. Marseille, di Provence-Wewengkon Alpes-Basisir d'Azur, mangrupa bagian tina basa Perancis Riviera. Loba jalma didatangan Marseille gancang dina jalan mun Corsica Island tapi kota mangrupakeun tempat tiis ngajajah on sorangan.

Naha anjeun kudu didatangan Marseille?

Marseilles Trips To Travel By Train

The hawa di Marseille nyaeta hébat tambah aya kavling mahluk ningali na do di kota. Sentral Marseille concentrates lolobana wisata kota, saperti Old Port picturesque. Marseille port rectangular masif geus dagang pikeun 2,600 taun sarta geus leuwih ti sakabeh Kabupaten ti tetempoan tunggal.

Dina tilu sisi anu quays kalawan promenades lega enclosed gudang abad ka-18-lolobana urut.

Sigana kawas ampir unggal salah sahiji ieu ngabogaan cafe, lauk restoran atanapi ngawatesan kana lantai na, kalawan seating outdoor sangkan anjeun tiasa ningali kahirupan di kota enchanting ieu bentang anjeun Mantri pastis a.

industri geus lila pindah ka docks modern kana docks ka kaler, sarta lolobana parahu dina port heubeul anu keur pelesir.

Tapi di pangjerona arahna Quai des Belges, nu nyekel panganyarna masih dibawa ka darat bisa dijual di pasar lauk ku caina unggal isuk.

 

Basilica of kami Lady tina hansip

France West Coastline

Éta hésé sono tugu ieu rising luhur skyline ka kidul ti Port Old.

Ieu abad-19 neo-Bizantium gereja 150 méter luhureun caina, ku patung emas badag teh Virgin sarta Child di luhureun munara na lalajo leuwih komunitas maritim Marseille.

Kungsi aya tempat suci agama sarta menara pengawas dina La garde keur loba abad, sarta basilica nu incorporates tingkat handap mangrupa Renaissance benteng anu ogé kaasup chapel a.

nanjak henteu bisa dianggap enteng dina usum panas, Tapi aya hiji karéta wisata departing rutin ti Port Old.

Gunana pikeun nyebutkeun, éta pamandangan ti nepi ka dieu téh rahang-muterna.

 

Paris keur Marseille ku Train

Marseille perenahna di 773 km kiduleun Paris. Paris keur Marseille lalampahan diperlukeun keur indit ku karéta pisan gampang. karéta langsung Paris keur Marseille ninggalkeun Paris Gare de Lyon pikeun perjalanan 3.5 jam. Lamun keur iinditan ka Marseille on weekends panas kami nyarankeun booking tiket karéta ogé sateuacanna.

Paris keur Kareta Marseille

Marseille ka Paris Kareta

Hade ka Kareta Marseille

Marseille kana Kareta Clermont Ferrand

 

2. didatangan ROUEN (Normandia)

Roeun Trips To Travel By Train

Lokasina ku Walungan na, Rouen nyaeta ibukota administrasi di Normandia. Nicknamed "Dayeuh 100 munara bel”. Rouen ngabogaan sajarah euyeub, museum metot, jeung alus gastronomy.

Rouen mangrupa salah sahiji paling éndah pendek 5 pangalusna dinten lalampahan ka ngarambat ku karéta ti Paris. Alatan jarak pondok na ti ibukota (126 km), loba jalma didatangan Rouen dina poé lalampahan ti Paris tapi ieu téh kota nu pantes leuwih ti sababaraha jam.

Naha rék nempo sababaraha kebon botanis, boga basa ti nu ngajajah pasir rolling wewengkon Normandia, atawa ngan saukur rék snap sababaraha cityscapes (kumplit jeung façades kayu-dipiguraan), aya euweuh denying nu Rouen nyaeta incredibly geulis!

The Adegan Art

sapanjang sajarah, kota geus documented ogé keur gaduh fabulous adegan seni, hal nu masih leres nepi ka poé ieu. Salila abad ka-20-dina, nu likes of Claude Monet, kitu ogé loba batur, ventured ka dayeuh kukituna sanajan diideuan ka cet kota nu.

ayeuna, loba jalan Rouen urang tetep pedestrianized, hartina hiji stroll liwat kota nu sabenerna karasaeun Akın mun stepping deui dina jangka waktu nu. Taya mobil, lajur cobbled, wewengkon palabuhan, komo hiji kabupaten antik: naon teu cinta? Didatangan Rouen salila Juni-September jeung anjeun gé malah dirawat ka tampilan lampu bébas di katedral nalika panonpoe susunan jeung burit susunan dina.

 

Paris keur Rouen ku Train

Rouen perenahna di 126 km ti Paris. Paris keur Rouen lalampahan diperlukeun keur indit ku karéta pisan gampang. Kareta Paris keur Rouen cuti Stasiun Kereta Api Paris Saint Lazare seu jam. lalampahan téh 1h 15 mnt mun 1h 45 abdi, gumantung kana karéta nu.

Paris keur Kareta Rouen

Rouen ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Calais

Rouen kana Kareta Calais

 

3. didatangan Lyon (Auvergne - Rhône Alpes)

Lyon Trips To Travel By Train

Lyon, Kota katilu-panggedena di Perancis, nyaeta salah sahiji kota luhureun nganjang di Perancis. Kota ieu ogé dipikawanoh pikeun kualitas miboga hirup, warisan geulis ti kali Romawi pikeun kontémporér gawena undagi, sarta gastronomy alus.

Naha anjeun kudu didatangan Lyon?

Lyon mangrupa salah sahiji paling kota geulis di Perancis, na kawas kitu ngabogaan myriad kagiatan ngarasakeun. Fourbiere Hill nawaran pintonan panorama geulis kota jeung eta mangrupakeun tempat gede pikeun ngamimitian kadatangan anjeun. ngajajah Vieux Lyon, Puseur bersejarah di kotana urang jeung haté na ngéléhkeun, kalawan metot Jaman Pertengahan sarta Renaissance arsitéktur sarta atmosfir nice. Sanggeus meunang rasa masakan hina Lyon urang, éta waktu ka kantor nepi ka Semenanjung (samenanjung walungan-kabeungkeut Lyon urang) pikeun arsitéktur leuwih geulis sarta sababaraha nice balanja.

 

Paris keur Lyon ku Train

Lyon perenahna di 463 km ti Paris. Paris keur Lyon lalampahan diperlukeun keur indit ku karéta téh gancang. Kareta Paris keur Lyon cuti Paris Gare de Lyon hourly pikeun perjalanan tina sabudeureun 2 jam, gumantung kana karéta nu.

Marseille kana Kareta Lyon

Paris keur Kareta Lyon

Lyon ka Paris Kareta

Lyon kana Kareta Avignon

 

4. Didatangan LA Rochelle (Aquitaine anyar)

LA Rochelle sarta pulo na aya hiji kota di heubeul leuwih ti sarébu taun ngancik ka arah hareup! Nestled di jantung Atlantik seafront, kota geus robah base maritim na kana ékonomi hébat, asset touristic budaya, bari ngajaga kaendahan unik na.

Naha anjeun kudu didatangan La Rochelle?

Ti Port Old, hiji hijina bisa admire nu munara megah, éta wali kota. Nyanghareupan Atlantik, aranjeunna geus disaksian kakawasaan jeung harta Cisitu Rochelle ngaliwatan abad. Ieu benteng maritim, diwangun dina Abad Pertengahan sarta kiwari digolongkeun kana sajarah monumen, nangtung kaluar mun anjeun didatangan La Rochelle. Dina saban gigir nu lawang palabuhan, nu Saint-Nicolas Tower, jeung Tower of Chain disambungkeun ka dinya ku témbok a. tungtungna, aya Menara tina lantern, baheulana mangrupakeun mercusuar na panjara.

 

Nganjang ka Île de Re:

The Bois-Plage-en-Re lokasina di Basisir Selatan pulo mangrupa salah sahiji pangkolotna resorts seaside di Perancis. Buka ka sagara, kota nu geus bangga kualitas na pantai. Ieu dileler Blue Bandéra 2015 (a tanda tina coastlines exemplary). Didatangan kampung ngaliwatan alleys na pungkal na jalan, pleasantly dijejeran ku hollyhocks ti bulan Méi nepi ka bulan Séptember.

 

Paris keur La Rochelle ku Train

La Rochelle perenahna di 469 km ti Paris. Paris keur La Rochelle lalampahan diperlukeun keur indit ku karéta téh gampang. TGV karéta langsung ka La Rochelle cuti ti Paris Gare de Montparnasse sarta numbu Paris keur La Rochelle di ukur 3 jam.

La Rochelle kana Kareta Nantes

Toulouse kana Kareta La Rochelle

Bordeaux ka Kareta La Rochelle

Paris keur Kareta La Rochelle

 

 

5. Urang pilihan Tukang kana lalampahan ka Lalampahan Ku Train DEAUVILLE (Normandia)

DEAUVILLE Normandy Trips To Travel By Train

Deauville geus kapanggih di basisir Normandia, meungkeut Trouville jeung kidul-kuloneun Honfleur. Hiji bagian tina 'Normandia Riviera' Deauville mangrupakeun kota laut-sisi denok. Mibanda pantai hébat, wangunan hébat, toko hébat, sarta hiji taunan pilem pestipal. Teu nyebut lomba-lagu renowned na, lapangan golf ogé kasino di. Naon deui bisa rék?

Deauville dimimitian hirup salaku visi nu satengah-lanceukna ti Napoleon anu Katilu. Ti kota meungkeut of Trouville, anjeunna kokotéténgan peuntas marshes na keusik jeung mutuskeun pikeun ngawangun lomba-lagu. villas elegan anu diwangun antara lomba-lagu na laut na Deauville lahir.

Sanajan mimitina diadegkeun jeung dimekarkeun dina abad ka-19, ieu di awal abad 20 yén gelombang kadua ngembangkeun dilaksanakeun dina Deauville. Ieu kaasup nu boardwalk renowned sapanjang basisir, nu kasino canggih, sarta hotél grand. Hotel Normandia jeung Royal Hotel, jeung lapangan golf.

 

Paris keur Deauville ku Train

Deauville ieu lokasina 220 km a ovest di Paris. Paris keur Deauville lalampahan diperlukeun keur indit ku karéta estu gampang. Langsung kareta Paris keur Deauville cuti Paris Saint Lazare stasiun karéta hourly jeung lalampahan karéta lasts 2 jam.

Paris keur Kareta Le Mans

Nantes ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Rennes

Rouen ka Paris Kareta

 

ngomong nuhun (Sumuhun di Perancis) kana 5 pangalusna dinten lalampahan ka ngarambat ku karéta ti Paris kalayan bantuan Simpen A Train! Taya tambahan, waragad disumputkeun, euweuh fuss. ngan senang!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Pangalusna Poé lalampahan ka Lalampahan Ku Train Ti Paris” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-travel-train-paris/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)