Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 22/11/2021)

U.K. ibukutha ngemas kathah ditresnani kanggo lelungan lan warga padha. Saka Big Ben lan London Eye menyang Westminster Abbey lan Buckingham kraton – ana akeh panggonan kanggo ngunjungi ing London. Banjur ana uga arsitektur urip, urip wengi sprightly, lan masakan sing enak. Nanging, apa sing paling wong asring lali iku London uga uncalan watu saka akeh lelungan trip Sepur tujuan ing U.K. lan Eropah.

Apa sampeyan pengin uwal saka cuaca London sing surem lan nyedhot srengenge utawa nyemplungake dhewe ing rendezvous sejarah, sampeyan bakal nemokake akeh tujuan ing sekitar London. Sisih paling apik yaiku sampeyan ora kudu nglawan antrian cek keamanan sing dawa ing bandara. Kanggo ngganti, sampeyan mung bisa milih tujuan lan mlumpat ing sepur saka salah siji saka akeh stasiun ing London. Kene 3 Tujuan Trip Sepur paling apik saka London.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

Pesona Sepur Sepur Ajaib

Apa sampeyan ngunjungi London kanggo sawetara dina utawa wis tetep ing kutha kanggo anggere sampeyan bisa ngelingi, njupuk a Sepur kulo bisa ngganti perspektif babagan kutha. Ngluwihi perwujudan metropolis kutha, London diubengi dening host saka desa sing apik, kutha-kutha kuliah, pesisir, lan kutha-kutha sajarah.

Kabeh tujuan kasebut gampang diakses kanthi sepur saka London, lan ora bakal njupuk sampeyan luwih saka saperangan jam tekan. A numpak sepur saka London iku salah siji saka pengalaman Inggris paling quintessential sampeyan bakal tau weruh.

Nanging sisih paling apik babagan lelungan sepur saka London iki dudu tujuane. Lelampahan jam-dawa menehi sak klebatan saka deso Eropah klasik strewn karo kastil deso, sumber banyu tawar, lan gumulung.

dadi, tanpa luwih ado, ayo goleki pilihan kanggo tujuan perjalanan sepur paling apik saka London.

 

1. Tujuan Trip Sepur Paling Apik Saka London: Brighton

Yen sampeyan mikir babagan numpak sepur saka London, Brighton minangka papan pisanan sing bakal sampeyan pikirake. Nampilake pantai kerikil murni, kafe hip, restoran mewah, lan dalan nduwurke tumpukan, Brighton nawakake istirahat sambutan saka urip kutha sing semrawut.

Menapa malih, kutha segara idyllic ngarep kanggo Royal Pavilion nggumunke, kraton lawas 200 taun sing tau retret panas Pangeran Wales. Terkenal minangka "Ibukota Gay ing Inggris", Brighton uga dadi papan kanggo macem-macem bar sing ramah aneh lan festival kebanggaan gay tahunan sing luar biasa.

Sawise nyedhot sinar srengenge sing anget, mate ing lurung-lurung Brighton idyllic bakal ngidini sampeyan nemokake sisih anyar kutha. Jalur sing sempit dijejeri karo toko cinderamata antik, toko rekaman vinyl, lan galeri seni sing narik kawigaten.

Aja lali mampir ngombe kopi ing salah sawijining kafe mewah sing ana ing dalan iki. Utawa sampeyan bisa nikmati segelas bir ing salah sawijining kebon bir. uga, njaga sawetara spesimen urip paling apik saka arsitektur abad ka-16.

Objek wisata liyane ing Brighton kalebu Preston Park Rockery, kang taman rock paling gedhé ing U.K, uga Pier Brighton Palace sprightly. Iku minangka akeh saka nambani kanggo lelungan solo kaya kanggo kulawarga.

Apa sampeyan are looking for a dina cepet trip utawa sayah akhir minggu akhir minggu saka London, Brighton minangka pilihan sing apik banget. Aja lali maca liyane babagan iku paling apik do in Brighton, ing U.K., kanggo akhir minggu nalika ngrancang itinerary.

Tekan Brighton Kanthi Sepur

Sing apik babagan Brighton yaiku sampeyan bisa tekan kutha saka London mung sak jam. Sepur kanggo Brighton mangkat saben 10 menit saka macem-macem stasiun, kalebu stasiun London Victoria lan London St. stasiun Pancras.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Day Trip From London to Brighton

 

2. Tujuan Trip Sepur Paling Apik Saka London: Stonehenge lan Salisbury

karo sawijining kedaton abad tengah lan karaton agung, U.K ora kekurangan atraksi kanggo penggemar sejarah. Nanging yen sampeyan pengin pengalaman tangan pisanan nonton kaca saka buku sajarah urip, riko kanggo Stonehenge iku kudu.

Struktur batu prasejarah kolosal, dipercaya luwih saka 5,000 taun, terus mbingungake para sejarawan lan arkeolog. Pengunjung ora bisa mikir kepiye carane tukang bangunan bisa nyeret watu gedhe kasebut menyang lokasi saiki..

Dumunung kurang saka 10 mil adoh saka Salisbury, Stonehenge punika 90-menit kulo Sepur adoh saka U.K. ibukutha. Sampeyan bakal nemokake akeh bus lan taksi ing stasiun Salisbury sing bakal nggawa sampeyan menyang situs prasejarah.

Nalika sampeyan ana, aja lali kanggo njelajah atraksi liyane sing wilayah wis kurban. Iki kalebu bunder kayu lintang Woodhenge lan sisa-sisa Tembok Durrington sing misterius..

uga, iku apike nglampahi sawetara wektu ing kutha sajarah Salisbury. Pindhah menyang Katedral Salisbury abad kaping-13 lan mlaku-mlaku ing Cathedral Close kanggo ndeleng Elizabethan lan Victorian kamulyan arsitektur. Aja seneng blanja ing Market Square sadurunge mampir ngombe bir ing kafe sing unik.

Tekan Stonehenge Kanthi Sepur

Njupuk sepur menyang Salisbury saka stasiun London Waterloo. Sawise sampeyan tekan stasiun Salisbury, mlumpat menyang taksi utawa bis pribadi kanggo tekan Stonehenge. Priksa manawa sampeyan Book tur Stonehenge ing advance.

 

 

3. Tujuan Trip Sepur Paling Apik Saka London: Cotswolds

Sampeyan ngerti papan sing pantes dikunjungi nalika wis ditetepake minangka "Area of ​​Outstanding Natural Beauty". Kanthi bukit-bukit ijo sing subur, taman kembang terawat, pondokan watu madu, lan omah gedhong idyllic, Cotswolds minangka gambar ngidoni saka deso Inggris klasik sing bisa dideleng ing film.

Cotswolds iku salah siji saka panggonan ngendi sampeyan ora perlu nindakake akeh kanggo plesiran sayah saka London. Objek wisata populer ing wilayah kasebut kalebu Menara Broadway, Burton-on-the-Banyu, Bibi, lan Kastil Sudeley.

Tekan Cotswolds Kanthi Sepur

Area Cotswolds diubengi dening cornucopia stasiun sepur, kalebu Banbury, Bath, Cheltenham, lan Morten-in-Marsh. Cara paling apik kanggo tekan Cotswolds saka London yaiku numpak sepur saka stasiun London Paddington menyang Morten-in-Marsh.. 90 menit Sepur kulo ganjaran sampeyan karo narik ati sing saka deso Inggris.

Mbesuk yen sampeyan pengin liburan sing santai, ora mbuwang kakehan wektu planning. Kanggo ngganti, numpak sepur saka stasiun London lan mlayu menyang salah sawijining tujuan sing sampurna ing U.K.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Train Trip From London to Cotswolds

 

Kita ing Simpen A Train bakal remen kanggo mbantu rencana trip kanggo Top iki 3 Tujuan Trip paling apik saka London.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "Top 3 Destinasi Trip Sepur Paling Apik Saka London" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fbest-train-trip-destinations-london%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)