Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 22/11/2021)

England. Capital pakker masser af lækkerier for både rejsende og lokale. Fra Big Ben og London Eye til Westminster Abbey og Buckingham Palads – der er masser af steder at besøge i London. Så er der også den levende arkitektur, sprudlende natteliv, og lækkert køkken. Imidlertid, hvad de fleste ofte glemmer er, at London også er et stenkast væk fra mange rejser togtur destinationer i U.K. og Europa.

Uanset om du vil undslippe det kedelige London-vejr og nyde noget sol eller fordybe dig i et møde med historien, du finder masser af destinationer omkring London. Det bedste er, at du ikke engang behøver at kæmpe med lange sikkerhedstjek-køer i lufthavnen. I stedet, du kan blot vælge din destination og hoppe på et tog fra en af ​​de mange stationer i London. Her er 3 Bedste togrejsedestinationer fra London.

 

Togtures magiske charme

Uanset om du besøger London i et par dage eller har opholdt dig i byen, så længe du kan huske, tager en togtur kan ændre dit syn på byen. Ud over legemliggørelsen af ​​den urbane metropol, London er omgivet af et væld af maleriske landsbyer, universitetsbyer, strande, og historiske byer.

Alle disse destinationer er let tilgængelige med tog fra London, og det tager dig ikke mere end et par timer at nå. En togtur fra London er en af ​​de mest typiske engelske oplevelser, du nogensinde vil være vidne til.

Men det bedste ved disse togrejser fra London er ikke destinationen. Den timelange rejse giver dig et glimt af det klassiske europæiske landskab fyldt med rustikke slotte, ferskvandskilder, og bølgende bakker.

Så, uden videre, lad os tage et kig på vores valg for de bedste togrejsedestinationer fra London.

 

1. Bedste togrejsedestinationer fra London: Brighton

Hvis du overvejer at tage en togtur fra London, Brighton er sandsynligvis det første sted, du kommer til at tænke på. Med en uberørt stenstrand, hippe cafeer, overdådige restauranter, og smalle snoede gader, Brighton tilbyder en velkommen pause fra det kaotiske byliv.

i øvrigt, den idylliske kystby er hjemsted for den fantastiske kongelige pavillon, et 200 år gammelt palads, der engang var prinsen af ​​Wales' sommerretræte. Berømt som "Gay Capital of the U.K", Brighton er også hjemsted for et imponerende udvalg af queer-venlige barer og en bemærkelsesværdig årlig gay pride-festival.

Efter at have opsuget de varme solstråler, en gåtur ned ad de idylliske Brighton gader vil lade dig opdage en ny side af byen. De smalle gader er foret med vintage souvenirbutikker, vinylpladebutikker, og fængslende kunstgallerier.

Glem ikke at stoppe for en kop kaffe på en af ​​de lækre cafeer, der ligger rundt omkring i disse gader. Eller du kan nyde en forfriskende fadøl i en af ​​ølhaverne. Også, hold øje med nogle af de fineste levende eksemplarer af det 16. århundredes arkitektur.

Andre attraktioner i Brighton omfatter Preston Park Rockery, som er den største stenhave i U.K, samt den sprudlende Brighton Palace Pier. Det er lige så meget en godbid for enlige rejsende som det er for familier.

Uanset om du leder efter en hurtig dagstur eller en afslappende weekend flugt fra London, Brighton er et fremragende valg. Glem ikke at læse mere om bedste ting at gøre i Brighton, England., for en weekend mens du planlægger din rejseplan.

At nå Brighton med tog

Det gode ved Brighton er, at du kan nå byen fra London på kun omkring en time. Togene til Brighton afgår hver 10 minutter fra forskellige stationer, herunder London Victoria station og London St. Pancras station.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Day Trip From London to Brighton

 

2. Bedste togrejsedestinationer fra London: Stonehenge og Salisbury

Med sin middelalderlige borge og kongelige paladser, U.K har ingen mangel på attraktioner for historieinteresserede. Men hvis du vil have førstehåndsoplevelsen af ​​at se siderne i en historiebog komme til live, et besøg i Stonehenge er et must.

Den kolossale forhistoriske stenstruktur, menes at være mere end 5,000 år gammel, fortsætter med at forvirre både historikere og arkæologer. Besøgende kan ikke lade være med at undre sig over, hvordan bygherrerne formåede at trække de massive stenblokke til deres nuværende placeringer.

Beliggende mindre end 10 miles væk fra Salisbury, Stonehenge er en 90-minutters togtur væk fra U.K. hovedstaden. Du vil finde masser af busser og taxaer på Salisbury station, som vil tage dig til det forhistoriske sted.

Mens du er der, glem ikke at udforske andre attraktioner, som regionen har at byde på. Disse omfatter den stjernebeklædte cirkel af Woodhenge og rester af de mystificerende Durrington Walls.

Også, det er en god idé at bruge lidt tid i den historiske by Salisbury. Gå til Salisbury-katedralen fra det 13. århundrede, og slentre ned ad katedralen tæt for at få et glimt af Elizabethan og Victorian arkitektoniske vidundere. Lad være med at forkæle dig selv med en shopping-ekstravaganza på Market Square, før du nøjes med en pint øl på en hyggelig café.

At nå Stonehenge med tog

Tag et tog til Salisbury fra London Waterloo station. Når du når Salisbury station, hop på en privat taxa eller bus for at nå Stonehenge. Sørg for at bestille din Stonehenge-tur på forhånd.

 

 

3. Bedste togrejsedestinationer fra London: Cotswolds

Du ved, at et sted er værd at besøge, når det er blevet udpeget som et "Area of ​​Outstanding Natural Beauty". Med sine frodige grønne bakker, velplejede blomsterhaver, honningstenshytter, og idylliske palæer, Cotswolds er det spyttende billede af det klassiske engelske landskab, du måske har set i film.

Cotswolds er et af de steder, hvor du ikke behøver at gøre meget for en afslappende ferie fra London. Populære attraktioner i regionen omfatter Broadway Tower, Burton-on-the-Water, Bibury, og Sudeley Castle.

At nå Cotswolds med tog

Cotswolds-området er omgivet af et overflødighedshorn af togstationer, inklusive Banbury, Bad, Cheltenham, og Morten-in-Marsh. Den bedste måde at nå Cotswolds fra London er at tage et tog fra London Paddington station til Morten-in-Marsh. Den 90-minutters togtur belønner dig med betagende udsigt af det engelske landskab.

Næste gang du finder dig selv trang til en afslappende ferie, spild ikke for meget tid på at planlægge. I stedet, stig ombord på et tog fra enhver London-station og flygt til en af ​​disse billedskønne destinationer i Storbritannien.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Train Trip From London to Cotswolds

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse Top 3 Bedste rejsedestinationer fra London.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg ”Top 3 Bedste togrejsedestinationer fra London” på din side? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-train-trip-destinations-london%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)