Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 22/11/2021)

Storbrittanien. Capital packar massor av läckerheter för både resenärer och lokalbefolkning. Från Big Ben och London Eye till Westminster Abbey och Buckingham Palats – det finns gott om platser att besöka i London. Sedan finns det också den levande arkitekturen, sprudlande nattliv, och utsökt kök. i alla fall, Vad de flesta ofta glömmer är att London också ligger ett stenkast från många resor tågresa destinationer i U.K. och Europa.

Oavsett om du vill fly det tråkiga Londonvädret och njuta av lite sol eller fördjupa dig i ett möte med historien, du hittar massor av resmål runt London. Det bästa är att du inte ens behöver kämpa för långa säkerhetskontrollköer på flygplatsen. Istället, du kan helt enkelt välja din destination och hoppa på ett tåg från en av de många stationerna i London. Här är 3 Bästa tågresa från London.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

Den magiska charmen med tågresor

Oavsett om du besöker London i några dagar eller har stannat i staden så länge du kan minnas, tar en tågresa kan ändra ditt perspektiv på staden. Bortom den urbana metropolen förkroppsligande, London är omgivet av en mängd pittoreska byar, högskolestäder, stränder, och historiska städer.

Alla dessa destinationer är lätta att nå med tåg från London, och det tar inte mer än ett par timmar att nå. En tågresa från London är en av de mest typiska engelska upplevelserna du någonsin kommer att bevittna.

Men det bästa med dessa tågresor från London är inte destinationen. Den timslånga resan ger dig en glimt av den klassiska europeiska landsbygden full av rustika slott, sötvattenkällor, och böljande kullar.

Så, utan vidare, låt oss ta en titt på våra val för de bästa tågresorterna från London.

 

1. Bästa tågresa från London: Brighton

Om du funderar på att ta en tågresa från London, Brighton är förmodligen den första platsen som du kommer att tänka på. Med en orörd klapperstensstrand, hippa kaféer, lyxiga restauranger, och smala slingrande gator, Brighton erbjuder en välkommen paus från det kaotiska stadslivet.

Dessutom, den idylliska kuststaden är hem för den fantastiska Royal Pavilion, ett 200 år gammalt palats som en gång var prinsen av Wales sommartillflyktsort. Känd som "Gay Capital of the U.K", Brighton är också hem för ett imponerande utbud av queervänliga barer och en anmärkningsvärd årlig gay pride-festival.

Efter att ha njutit av de varma solstrålarna, en promenad längs de idylliska Brightons gator låter dig upptäcka en ny sida av staden. De smala gränderna kantas av vintage souvenirbutiker, vinylskivor, och fängslande konstgallerier.

Glöm inte att stanna till för en kopp kaffe på ett av de läckra kaféerna som finns runt dessa gator. Eller så kan du njuta av en uppfriskande pint på en av ölträdgårdarna. Också, håll utkik efter några av de finaste levande exemplaren av 1500-talets arkitektur.

Andra attraktioner i Brighton inkluderar Preston Park Rockery, som är den största stenträdgården i U.K, samt den pigga Brighton Palace Pier. Det är lika mycket av en behandling för Ensamresenärer resenärer~~POS=HEADCOMP som det är för familjer.

Oavsett om du letar efter en snabb dagstur eller en avkopplande helgetur från London, Brighton är ett utmärkt val. Glöm inte att läsa mer om bästa sakerna att göra i Brighton, Storbrittanien., för en helg medan du planerar din resplan.

Att nå Brighton med tåg

Det som är bra med Brighton är att du kan nå staden från London på bara ungefär en timme. Tågen till Brighton avgår varje 10 minuter från olika stationer, inklusive London Victoria station och London St. Pancras station.

Amsterdam till London med ett tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

Day Trip From London to Brighton

 

2. Bästa tågresa från London: Stonehenge och Salisbury

Med dess medeltida slott och kungliga palats, Storbritannien har ingen brist på attraktioner för historiefantaster. Men om du vill ha förstahandsupplevelsen av att se sidorna i en historiebok komma till liv, ett besök i Stonehenge är ett måste.

Den kolossala förhistoriska stenstrukturen, tros vara mer än 5,000 år gammal, fortsätter att förbrylla både historiker och arkeologer. Besökare kan inte låta bli att undra hur byggarna lyckades dra dessa massiva stenblock till sina nuvarande platser.

Ligger mindre än 10 mil från Salisbury, Stonehenge ligger 90 minuters tågresa från U.K. inkomst. Du hittar massor av bussar och taxibilar vid Salisbury station som tar dig till den förhistoriska platsen.

Medan du är där, glöm inte att utforska andra attraktioner som regionen har att erbjuda. Dessa inkluderar den stellar timrade cirkeln Woodhenge och rester av de mystifierande Durrington Walls.

Också, det är en bra idé att tillbringa lite tid i den historiska staden Salisbury. Gå till Salisbury-katedralen från 1200-talet och promenera nerför katedralen nära för en glimt av elisabethanska och viktorianska arkitektoniska underverk. Skäm bort dig inte åt en shoppingextravaganza på Market Square innan du nöjer dig med en pint öl på ett pittoreskt kafé.

Att nå Stonehenge med tåg

Ta ett tåg till Salisbury från London Waterloo station. När du når Salisbury station, hoppa på en privat taxi eller buss för att nå Stonehenge. Se till att du bokar din Stonehenge-tur i förväg.

 

 

3. Bästa tågresa från London: Cotswolds

Du vet att en plats är värd att besöka när den har utsetts till ett "Area of ​​Outstanding Natural Beauty". Med sina grönskande kullar, välskötta blomsterträdgårdar, honungsstensstugor, och idylliska herrgårdar, Cotswolds är den spottande bilden av den klassiska engelska landsbygden som du kanske har sett i filmer.

Cotswolds är en av de platser där du inte behöver göra mycket för en avkopplande semester från London. Populära attraktioner i regionen inkluderar Broadway Tower, Burton-on-the-Water, Bibury, och Sudeley Castle.

Att nå Cotswolds med tåg

Cotswolds-området är omgivet av ett ymnighetshorn av tågstationer, inklusive Banbury, Bad, Cheltenham, och Morten-in-Marsh. Det bästa sättet att nå Cotswolds från London är att ta tåget från London Paddington station till Morten-in-Marsh. Den 90 minuter långa tågresan belönar dig med fantastisk utsikt av den engelska landsbygden.

Nästa gång du känner dig sugen på en avkopplande semester, slösa inte för mycket tid på att planera. Istället, Gå ombord på ett tåg från vilken London-station som helst och fly till en av dessa perfekta destinationer i Storbritannien.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Train Trip From London to Cotswolds

 

Vi på Rädda ett tåg hjälper dig gärna att planera en resa till dessa Top 3 Bästa resmål från London.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg “Topp 3 Bästa tågresorsdestinationer från London” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fbest-train-trip-destinations-london%2F – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)