Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 20/08/2021)

Frodiga gröna dalar och kullar, stora ängar, på de mest pittoreska platserna i Europa, dessa 10 mest natursköna golfbanor i Europa, är några av de bästa golfklubbarna i världen. Varje golfbana är utformad till perfektion, en underbar kombination av faciliteter och naturlig skönhet.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre i Bretagne

Med magnifik utsikt över Engelska kanalen, Bluegreen Pleneuf Val Andre golfbana är fantastisk. Bluegreen's golfbana i Bretagne är en av de vackraste golfbanorna i Europa.

Den frodiga gröna banan har utsikt över Bretons kust, och kombinationen av grönt land med det blå havet är fantastiskt. Dessutom, du kommer att spela i en av 500 världens bästa golfbanor.

 

Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre In Brittany by the sea

 

2. Den skandinaviska nya kursen: köpenhamn

25 km från Köpenhamn, New Course golfbanan rankas i 50 topp golfbanor i Europa varje år. The New Course 36-hål är en av de mest natursköna golfbanorna i Europa med 25 hektar skog runt den.

Strömmar som leder till naturliga dammar, lugn pittoresk miljö, och prisbelönt trägolfklubb, kommer att förvåna dig från ingången till det första hålet. Landskapet är verkligen underbart och har fängslat många golfare från hela världen.

Hamburg till Köpenhamn med tåg

Zürich till Hamburg med ett tåg

Hamburg till Berlin med ett tåg

Rotterdam till Hamburg med tåg

 

3. Castletown Golf Links: ö av man

Havs BRIS, vildblommor, och de episka vyerna av Isle of Man, spela golf på Castletown golfbanor är en oförglömlig upplevelse. Isle of Man är en av de mest hisnande platserna i Europa, och golfbanan är en av de mest natursköna golfbanorna i Europa.

Du är omgiven av hav från alla 3 sidor, medan du spelar banan på den vackra Langnesshalvön. Den steniga kuststräckan, strålande solnedgångar, rank Castletown Golf Links 8: a på de mest spektakulära golfbanorna i Storbritannien och Irland. Det 17: e hålet har utsikt över irländska havet, och utsikten från det 18: e hålet, den historiska St.. Michaels Isle, 121500-talets kapell, åsikter som kan distrahera alla erfarna golfare.

 

4. Tralee Golfklubb: irland

Ligger i naturlig terräng, med utsikt över Atlanten och stranden, Tralee golfbana i Irland är en av de mest unika och natursköna golfbanorna i Europa. Du kommer att jaga hål över gröna kullar med utsikt över djupblått framför dig.

Denna natursköna 18-håls golfbana ligger i County Kerry, hem till Dingle Peninsula, och den underbara Killarney nationalpark. Golfbanan ligger på kanterna av fantastisk kust, med gröna hedar och ikoniska sydvästra Irland.

 

Gorgeous Green fields in Tralee Golf Club In Ireland

 

5. Golfklubb Crans-Sur-Sierre: Schweiz

En av de äldsta, ändå modern och utrustad, golfbanor i Europa, golfbanan Crans-sur-Sierre i Schweiz är en av de vackraste golfklubbarna i Europa. Naturliga dammar, bergen, och den gröna frodiga schweiziska dalen är fantastiska och uppfriskande sevärdheter.

Denna pittoreska golfbana är i de schweiziska alperna, så landskapet är hisnande. Med utsikt över Mont Blanc och Matterhorn, Europas högsta och mest natursköna berg, du kommer säkert att bli förvånad över denna golfbana. Crans-sur-Sierre golfbana är en vacker tågresa bort från Geneva, och Bern.

Zürich till Wengen med ett tåg

Genève till Wengen med tåg

Bern till Wengen med tåg

Basel till Wengen med tåg

 

6. Den mest natursköna golfbanan i Irland: Old Head Golf Links

Sitter på toppen av en Old Head Kinsale, omgiven av havet, erbjuder Kinsale golfbana natursköna vyer, den mest pittoreska utsikten i hela Irland och Storbritannien.

Med de gröna betesmarkerna, tuffa länder, och havsutsikt, det ikoniska irländska landskapet upphör inte att förvåna sig. Så, du kommer att bli förvånad över de fantastiska varven i Old Head Kinsale golfbana. Du kommer att spela golf på en 350 miljoner gamla sandstenar, flyttar norrut över tiden. Denna anmärkningsvärda golfbana ligger i Cork County, med segling, fiske, dykning, och många fler utomhus aktiviteter för vattenentusiaster i denna säkra hamn.

 

Lighthouse & Old Head Golf Links

 

7. Mest natursköna golfbana: Passier Golf Club Meran Sydtyrolen

Panoramautsikt över de vackraste bergen i Europa, Passier golfklubb i Meran erbjuder en oförglömlig upplevelse för avancerade golfare. Dessutom, med Sydtyrollandskap, dammar, bunkrar, och gröna kullar, Passier golfklubb har ett fantastiskt läge och design.

dessutom, golfbanan 18 hål sprids på terrasserad terräng, och gröna betesmarker, locka golfare från hela världen för en golfhelg, eller en lång semester till den tyrolska naturen.

Trento till Bolzano med ett tåg

Milano till Bolzano med ett tåg

Bologna till Bolzano med ett tåg

Venedig till Bolzano med ett tåg

 

8. Golf Eichenheim: Österrike

Mitt i de tjocka alpina skogarna, trästugor runt, och ängar, golfbanan Eichenheim är en av de vackraste golfbanorna i Europa. Den friska alpina luften, naturens dofter, och naturlig prakt har inspirerat de bästa golfspelarna i världen. Eichenheim golfbana har 18 hål, spridda över mer än 6000 meter.

Denna natursköna golfbana är en av de bästa golfklubbarna i Österrike, med förstklassiga bekvämligheter: bastu, inomhus- och utomhuspooler för att koppla av efter en fantastisk golfturnering. Det finns inget som det alpina landskapet tillsammans med fantastiska förutsättningar för att utöva din passion.

Salzburg till Wien med ett tåg

München till Wien med ett tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med ett tåg

 

Golf cart in Eichenheim Austria

 

9. Gardagolf Country Club: Italien

Från Manerba-Fort i palatset i Soianoto, kullarna i Polpenazze och slottet, Gardagolfklubben erbjuder vacker utsikt över olivträd och Gardasjön. Gardagolfbanan har 27 hål, spridas över 110 hektar, i den fantastiska regionen Lombardiet.

Denna pittoreska golfbana omges av kullarna i Valtenesi, ger spännande och förtrollande vyer till de mest avancerade och seriösa golfspelarna. Den röda banan är den vackraste banan i Gardagolf, med blommor och höga träd runt.

Trento till Gardasjön Peschiera med ett tåg

Bolzano Bozen till Gardasjön Peschiera med ett tåg

Bologna till Gardasjön Peschiera med ett tåg

Venedig till Gardasjön Peschiera med ett tåg

Sunshine & Clouds view in Gardagolf Country Club, Italy

 

10. Andermatt golfbana: Schweiz

En annan schweizisk pärla, Andermatt golfbana stänger vår 10 mest natursköna golfbanor i Europa-listan. Andermatt golfbana ligger i en vacker schweizisk dal. Bergstoppar som kysser himlen, gröna frodiga kullar, och ett vykortliknande landskap.

Platsen är så hisnande, att även de mest fokuserade spelarna kan distraheras av den vackra Ursern-dalen. Andermatt golfbana designades vackert för att vara en del av naturen och är miljövänlig. Du kommer att se vattenströmmar och blommor ängar införlivas fantastiskt i golfbanorna. Det finns 18 hål att välja mellan. Dessutom, den starka bergvinden utmanar den entusiastiska golfaren, för att öka sitt spel.

Basel till Interlaken med ett tåg

Bern till Interlaken med ett tåg

Lucerne till Interlaken med ett tåg

Zürich till Interlaken med ett tåg

 

Scenic Andermatt In Switzerland

 

Vi på Rädda ett tåg kommer att vara glad att hjälpa dig att planera en resa för en gång i livet till dessa 10 mest natursköna golfbanor i Europa med tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "1o mest natursköna golfbanor i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-scenic-golf-courses-europe/?lang=sv< – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)