Vrijeme za čitanje: 6 minuta
(Ažurirano: 20/08/2021)

Bujne zelene doline i brda, prostrane livade, na najslikovitijim mjestima u Europi, ovi 10 većina slikovitih golf terena u Europi, neki su od najboljih svjetskih golf klubova. Svako golf igralište dizajnirano je do savršenstva, prekrasan spoj sadržaja i prirodnih ljepota.

  • Željeznički promet je eko-friendly način za putovanja. Ovaj članak je napisan educirati o putovanja vlakom po uštedjeti vlak, U Web stranica najjeftinijih vlaka U svijetu.

 

1. Golf Plava Zelena Pleneuf-Val-Andre U Bretanji

S veličanstvenim pogledom na Engleski kanal, golf igralište Bluegreen Pleneuf Val Andre je nevjerojatno. Golf igralište Bluegreen u Bretanji jedno je od najljepših golf igrališta u Europi.

Bujni zeleni tok gleda na bretonsku obalu, a kombinacija zelene zemlje s plavim morem je čudesna. U Dodatku, igrat ćete u jednom od 500 najbolja golf igrališta na svijetu.

 

Golf Plava Zelena Pleneuf-Val-Andre U Bretanji uz more

 

2. Skandinavski novi tečaj: Kopenhagen

25 km od Kopenhagena, golf igralište New Course nalazi se u 50 vrhunska golf igrališta u Europi svake godine. Novi teren s 36 rupa jedno je od najljepših golf igrališta u Europi 25 hektara šume oko njega.

Potoci koji vode do prirodnih ribnjaka, mirno slikovito okruženje, i nagrađivani drveni golf klub, zadivit će vas od ulaza u prvu rupu. Krajolik je doista prekrasan i očarao je mnoge golfere iz cijelog svijeta.

Hamburg do Kopenhagena vlakom

Zürich do Hamburga vlakom

Hamburg do Berlina vlakom

Rotterdam do Hamburga vlakom

 

3. Linkovi za golf Castletown: Mana ostrvo

Morski povjetarac, poljsko cvijeće, i epski pogledi na Isle of Man, Igranje golfa na golfskom polju Castletown nezaboravno je iskustvo. Otok Man jedno je od najljepših mjesta u Europi, a golf je jedno od najslikovitijih golf igrališta u Europi.

Okruženi ste morem od svih 3 strane, dok igrate tečaj na prekrasnom poluotoku Langness. Stjenovita obala uz plažu, slavni zalasci sunca, rangirati Castletown Golf Links 8. na najspektakularnijim golf terenima u Velikoj Britaniji i Irskoj. 17. rupa gleda na irsko more, i pogled s 18. rupe, povijesni St.. Otok Michaels, 12kapela iz stoljeća, pogledi koji bi mogli odvratiti pažnju bilo kojeg iskusnog golfera.

 

4. Golf klub Tralee: Irska

Smješten na prirodnom terenu, s pogledom na Atlantski ocean i plažu, golf igralište Tralee u Irskoj jedno je od najjedinstvenijih i najljepših golf igrališta u Europi. Gonit ćete rupe po zelenim brežuljcima s pogledom na tamnoplavu boju.

Ovo slikovito golf igralište s 18 rupa nalazi se u okrugu Kerry, dom poluotoka Dingle, i raskošni Killarney Nacionalni park. Golf igralište postavljeno je na rubovima zadivljujuća obala, sa zelenim močvarama i kultnom jugozapadnom Irskom.

 

Prekrasna zelena polja u golf klubu Tralee u Irskoj

 

5. Golf klub Crans-Sur-Sierre: Švicarska

Jedna od najstarijih, ipak moderno i opremljeno, golf igrališta u Europi, golf igralište Crans-sur-Sierre u Švicarskoj jedno je od najljepših golf klubova u Europi. Prirodna jezera, planine, i zelena bujna švicarska dolina čudesne su i okrepljujuće znamenitosti.

Ovo slikovito igralište za golf je u švicarskim Alpama, pa krajolik oduzima dah. S pogledom na Mont Blanc i Matterhorn, najviše i najslikovitije planine u Europi, sigurno ćete biti zapanjeni ovim golf terenom. Golf igralište Crans-sur-Sierre je a lijepo putovanje vlakom daleko od Ženeve, i Bern.

Zürich do Wengena vlakom

Ženeva do Wengena vlakom

Bern do Wengena vlakom

Basel do Wengena vlakom

 

6. Najljepše golf igralište u Irskoj: Linkovi za golf Old Head

Sjedeći na vrhu Old Head Kinsalea, okružen oceanom, nudi golf igralište Kinsale scenski pogledi, najslikovitiji pogledi u cijeloj Irskoj i Velikoj Britaniji.

Sa zelenim pašnjacima, krševite zemlje, i pogled na more, kultni irski krajolik ne prestaje zadiviti. Tako, bit ćete zadivljeni nevjerojatnim dvorištima na golf igralištu Old Head Kinsale. Igrat ćete golf na a 350 milijun starih stijena od pješčenjaka, s vremenom se pomičući prema sjeveru. Ovo izvanredno golf igralište nalazi se u okrugu Cork, s plovidbom, ribarstvo, ronjenje, i još mnogo toga Aktivnosti na otvorenom za ljubitelje vode u ovoj sigurnoj luci.

 

Svjetionik & Linkovi za golf Old Head

 

7. Najljepše golf igralište: Golfski klub Passier Meran Južni Tirol

Panoramski pogled na najslikovitije planine u Europi, Golfski klub Passier u Meranu pruža napredno golfistima nezaboravno iskustvo. povrh toga, s krajolicima Južnog Tirola, bare, bunkeri, i zelena brda, golf klub Passier ima nevjerojatnu lokaciju i dizajn.

osim toga, golf igrališta 18 rupe se šire po terasastom terenu, i zeleni pašnjaci, privući golfiste iz cijelog svijeta za vikend golfa, ili dug bijeg do tirolske prirode.

Trento do Bolzana vlakom

Milano do Bolzana vlakom

Iz Bologne u Bolzano vlakom

Venecija do Bolzana vlakom

 

8. Golf Eichenheim: Austrija

Usred gustih alpskih šuma, drvene kabine uokolo, i livade, golf igralište Eichenheim jedno je od najljepših golf igrališta u Europi. Svježi alpski zrak, mirisi prirode, i prirodni sjaj inspirirali su najbolje igrače golfa na svijetu. Eichenheim golf igralište ima 18 rupe, rasprostranjena na više od 6000 metara.

Ovo slikovito golf igralište jedno je od najboljih golf klubova u Austriji, s vrhunskim sadržajima: sauna, unutarnji i vanjski bazen za opuštanje nakon fantastičnog golf turnira. Ne postoji ništa poput alpskog krajolika zajedno s vrhunskim uvjetima za vježbanje vaše strasti.

Salzburg do Beča vlakom

München do Beča vlakom

Graz do Beča vlakom

Prag do Beča vlakom

 

Kolica za golf u Eichenheimu u Austriji

 

9. Country klub Gardagolf: Italija

Iz utvrde Manerba palače Soianoto brda Polpenazze i dvorac, klub Gardagolf nudi slikovit pogled na masline i jezero Garda. Tečaj Gardagolf ima 27 rupe, raširiti 110 ha, u zadivljujućoj regiji Lombardija.

Ovo slikovito golf igralište okruženo je brdima Valtenesi, pružajući uzbudljive i očaravajuće poglede najnaprednijim i najozbiljnijim igračima golfa. Crveni tečaj je najljepši tečaj u Gardagolfu, s cvijećem i visokim drvećem uokolo.

Trento do jezera Garda Peschiera vlakom

Bolzano Bozen do jezera Garda Peschiera vlakom

Bologna do jezera Garda Peschiera vlakom

Venecija do jezera Garda Peschiera vlakom

Sunshine & Pogled na oblake u seoskom klubu Gardagolf, Italija

 

10. Andermatt golf igralište: Švicarska

Još jedan švicarski dragulj, golf igralište Andermatt zatvara naše 10 popis najljepših golf terena u Europi. Golf igralište Andermatt nalazi se u prekrasnoj švicarskoj dolini. Planinski vrhovi ljube nebo, zelena bujna brda, i krajolik nalik na razglednicu.

Lokacija tako oduzima dah, da čak i najsredotočeniji igrači mogu biti ometeni prekrasnom dolinom Ursern. Golf igralište Andermatt lijepo je dizajnirano da bude dio prirode i ekološki je prihvatljivo. Vidjet ćete vodene tokove i cvjetne livade nevjerojatno uklopljene u golf igrališta. Tamo su 18 rupe za odabir. U Dodatku, jak planinski vjetar predstavlja izazov za entuzijastičnog golfera, da poboljšaju svoju igru.

Basel do Interlakena vlakom

Bern do Interlakena vlakom

Luzern vlakom do Interlakena

Zürich do Interlakena vlakom

 

Scenic Andermatt in Switzerland

 

Mi u Spremi Vlak bit će vam drago pomoći vam isplanirati put u njih jednom u životu 10 većina slikovitih golf terena u Europi vlakom.

 

 

Želite li na svoju web lokaciju ugraditi naš post na blogu “1o najslikovitijih golf terena u Europi”? Možete uzeti naše slike i tekst i daju nam kredit sa linkom na ovaj post na blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-scenic-golf-courses-europe/?lang=hr< - (Spustite se malo vidjeti Embed Code)