Temps de lectura: 5 minuts
(Darrera actualització de: 11/04/2021)

Viatjar amb tren és una experiència encantadora que ofereix dotzenes de recompenses. Els trens us acosten al paisatge: no veuràs un ramat d’ovelles pasturant ni respiraràs l’aroma d’un camp de tulipes des del seient central d’un Airbus. Els trens us poden portar fins als afores i dipositeu-vos al centre d'una ciutat en un tres i no res. Podeu estirar-vos, relaxar-vos i conversar des d’un distància còmoda amb altres companys de viatge quan puja al tren. Alguns dirien que viatjar en tren és la seva pròpia recompensa perquè cada cop que anem en tren, ajudem a mantenir una indústria vital i una tradició vibrant. Però avui som aquí per parlar d’un altre tipus de recompensa, que us pot ajudar fer més passejades en tren i veure una àrea del món encara més àmplia o com fer que una aventura en tren sigui encara més econòmica. Són el tipus de recompenses que emeten les empreses de targetes de crèdit de viatges. I recollir-los pot ser una estratègia intel·ligent per finançar les vacances que somia.

 

1. Com fer una aventura en tren encara més econòmica: Les targetes de crèdit de viatge són diferents

La gent sol guardar les targetes de crèdit tradicionals a la cartera per un parell de motius. De vegades, portem una targeta de crèdit simplement per evitar tenir molts diners a la butxaca, una pràctica que pot ser arriscada, sobretot quan viatgem. Les targetes de crèdit també ens ajuden a pagar les compres que no ens podem permetre pagar alhora, ja siguin productes de primera necessitat o simpàtics. Aquesta primera pràctica és una manera perfecta d’utilitzar un crèdit de viatge. De fet, la millor manera d’obtenir recompenses amb la vostra targeta de crèdit de viatge és fer-la servir sovint, especialment per a compres grans. Però la segona pràctica pot ser perillosa quan s’utilitza una targeta de crèdit de viatge. Per què? perquè, mentre que tipus d'interès mitjà cobrat per la indústria de les targetes de crèdit en general —i en podeu trobar molts que cobren menys— ho és 14.52%, algunes targetes de crèdit de viatge cobren més de 25%. I molts cobren importants quotes anuals. Si porteu un saldo elevat en una targeta de crèdit de viatge, podreu acumular els vostres interessos en un termini breu. Per tant, la primera regla d’utilitzar una targeta de crèdit de viatge no és mai cobrar-hi més del que es pot permetre pagar en un sol cicle de facturació..

Preus del tren de Munic a Salzburg

Preus del tren de Viena a Salzburg

Preus del tren de Graz a Salzburg

Preus del tren de Linz a Salzburg

 

2. Els avantatges d’utilitzar una targeta de crèdit de viatge

Les empreses de targetes de crèdit de viatge estan ansioses de tenir el vostre negoci. Competeixen amb altres empreses per guanyar-la. Oferir un programa de recompenses únic i robust és la principal manera de distingir-se al mercat i atraure clients.

Els avantatges són diferents. Algunes empreses us recompensen amb milles de viatgers freqüents. Suposem que sou un neoyorquí que planeja una visita de tast a Bordeus, és probable que la primera part del viatge sigui un vol a París, que probablement sigui la despesa més gran del viatge. (Això, tret que proveu anyades molt rares!) Les milles de viatgers freqüents que pugueu us poden comprar el bitllet d'avió. Algunes empreses de targetes de crèdit de viatge inclouen bitllets d’acompanyament anuals com a part de la seva estructura de recompenses, perquè pugueu portar un amic en una aventura. Altres empreses ofereixen recompenses que poden fer el vostre vol més agradable, des d’actualitzacions de primera categoria fins a accés exclusiu a salons de companyies aèries en aeroports de tot el món. Els descomptes en hotels i restaurants també figuren en l'estructura de recompenses d'algunes targetes de crèdit de viatge.

Preus del tren de París a Marsella

Preus del tren de Marsella a París

Preus del tren de Londres a París

Preus del tren de Marsella a Clermont Ferrand

 

https://www.youtube.com/watch?v = _JqS1l9Dq20

 

3. Com fer una aventura en tren encara més econòmica: La nostra selecció dels avantatges

L’avantatge més flexible que podeu obtenir és la devolució en efectiu de les vostres compres. El millors targetes de crèdit de viatge pagar 2% tornar a fer totes les compres. Alguns augmenten el seu percentatge de devolució fins a un màxim de 6% en categories seleccionades, incloses les tarifes aèries, menjador, i compres d’hotels. Si utilitzeu la targeta de crèdit de viatge de manera rutinària (fins i tot per pagar articles quotidians com a queviures i gasolina), les recompenses en efectiu es poden sumar ràpidament i es poden utilitzar per compensar les despeses de viatge que vulgueu, inclòs el vostre pròxim passi de tren. Però una vegada més, només té sentit fer servir la vostra targeta de crèdit de viatge d’aquesta manera si esteu disposat a pagar el vostre saldo cada mes.

Preus del tren de Basilea a Interlaken

Preus del tren de Ginebra a Zermatt

Preus del tren de Berna a Zermatt

Preus del tren de Lucerna a Zermatt

 

4. Consells per triar una targeta de crèdit de viatge

Les targetes de crèdit de viatge solen utilitzar algun tipus de sistema de punts per calcular les recompenses que guanyeu i aquests sistemes solen ser complicats. També, algunes cartes imposen un requisit mínim de compra abans de guanyar punts. Per exemple, és possible que se us demani que feu $1000 o més en compres durant un període de tres mesos abans de començar a guanyar punts. Posar un bitllet aeri a la vostra targeta de crèdit de viatge és una manera senzilla d’assolir el mínim. Però també podeu complir-la amb la targeta durant uns mesos per pagar les despeses diàries. Assegureu-vos de fer un seguiment de les vostres compres per assegurar-vos que esteu en camí cada mes per assolir l’objectiu de despesa.

La millor opció és comparar cadascuna de les cartes que esteu considerant pomes amb pomes. És possible que vulgueu crear un full de càlcul amb aquest propòsit per assegurar-vos que esteu capturant totes les funcions de cada targeta i que feu una comparació justa.. Assegureu-vos d’incloure els TAE d’interès, requisits mínims de compra, percentatge de devolució, i les quotes anuals que cobra la vostra targeta en el càlcul.

Preus del tren de Viena a Budapest

Preus del tren de Praga a Budapest

Preus del tren de Munic a Budapest

Preus del tren de Graz a Budapest

 

Train Adventure Even More Budget Friendly

 

5. Com fer una aventura en tren encara més econòmica: Una última recomanació

Wanderlust pot ser un impuls irreprimible. Com a experts en viatges, us demanem que utilitzeu el crèdit de manera responsable. També, us demanem que tingueu en compte la vostra responsabilitat envers el planeta. Prendre decisions de viatge que tinguin un impacte ambiental baix, tal com viatjar en tren en lloc d’automòbil per explorar la vostra propera destinació, és una manera de viatjar mantenint fidel els principis de sostenibilitat.

Preus del tren de Offenburg a Friburg

Preus del tren de Stuttgart a Friburg

Preus del tren de Leipzig a Friburg

Preus del tren de Nuremberg a Friburg

 

aquí, a Salvar un tren, estarem encantats d'ajudar-vos a planificar les vostres vacances a Europa amb tren.

 

 

Voleu incrustar la vostra publicació al bloc "Com fer una aventura en tren encara més econòmica" al vostre lloc?? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/train-adventure-budget-friendly/?lang=ca (...)– (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)