Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 11/04/2021)

Το ταξίδι με το τρένο είναι μια μαγευτική εμπειρία που προσφέρει δεκάδες ανταμοιβές. Τα τρένα σας φέρνουν πιο κοντά στο τοπίο: δεν θα δείτε ένα κοπάδι προβάτων που βόσκουν ή να αναπνέουν στο άρωμα ενός πεδίου τουλιπών από το μεσαίο κάθισμα ενός Airbus. Τα τρένα μπορούν να σας οδηγήσουν στα περίχωρα και να σας καταθέσω στο κέντρο μιας πόλης σε χρόνο μηδέν. Μπορείτε να απλώσετε και να χαλαρώσετε και να συνομιλήσετε από το α άνετη απόσταση με άλλους ταξιδιώτες όταν οδηγείτε το τρένο. Κάποιοι θα έλεγαν ότι το ταξίδι με τρένο είναι η δική του ανταμοιβή, γιατί κάθε φορά που οδηγούμε τρένο, βοηθάμε στη διατήρηση μιας ζωτικής βιομηχανίας και μιας ζωντανής παράδοσης. Αλλά σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για ένα άλλο είδος ανταμοιβής - αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει πάρτε περισσότερες βόλτες με τρένο και δείτε μια ακόμη ευρύτερη περιοχή του κόσμου ή πώς να κάνετε μια περιπέτεια τρένου ακόμη πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό. Είναι το είδος των ανταμοιβών που εκδίδονται από εταιρείες ταξιδιωτικών πιστωτικών καρτών. Και η συλλογή τους μπορεί να είναι μια έξυπνη στρατηγική για τη χρηματοδότηση των διακοπών που ονειρεύεστε να πάρετε.

 

1. Πώς να κάνετε μια περιπέτεια τρένου ακόμη πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό: Οι πιστωτικές κάρτες ταξιδιού είναι διαφορετικές

Οι άνθρωποι συνήθως διατηρούν τις παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες στα πορτοφόλια τους για μερικούς λόγους. Μερικές φορές έχουμε μια πιστωτική κάρτα απλώς για να αποφύγουμε να έχουμε πολλά μετρητά στις τσέπες μας - μια πρακτική που μπορεί να είναι επικίνδυνη, ειδικά όταν ταξιδεύουμε. Οι πιστωτικές κάρτες μας βοηθούν επίσης να πληρώνουμε για αγορές που δεν μπορούμε να πληρώσουμε ταυτόχρονα, είτε πρόκειται για ανάγκες είτε για ευχάριστα. Αυτή η πρώτη πρακτική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια ταξιδιωτική πίστωση. στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε ανταμοιβές από την πιστωτική σας κάρτα ταξιδιού είναι να το χρησιμοποιείτε συχνά, ειδικά για μεγάλες αγορές. Ωστόσο, η δεύτερη πρακτική μπορεί να είναι επικίνδυνη όταν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα ταξιδιού. Γιατί? Επειδή, ενώ το μέσο επιτόκιο που χρεώνεται από τον κλάδο των πιστωτικών καρτών συνολικά - και μπορείτε να βρείτε πολλά που χρεώνουν λιγότερο - είναι 14.52%, Ορισμένες ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες χρεώνονται άνω των 25%. Και πολλές χρεώνουν βαρύτα ετήσια τέλη. Η απόκτηση υψηλού υπολοίπου σε πιστωτική κάρτα ταξιδιού θα αυξήσει τις χρεώσεις τόκων σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, ο πρώτος κανόνας της χρήσης πιστωτικής κάρτας ταξιδιού δεν είναι ποτέ να χρεώνεστε περισσότερο από ό, τι μπορείτε να πληρώσετε σε έναν κύκλο χρέωσης.

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Σάλτσμπουργκ

Τιμές τρένου από Βιέννη προς Σάλτσμπουργκ

Τιμές τρένου από Γκρατς προς Σάλτσμπουργκ

Λιντς προς Σάλτσμπουργκ Τιμές τρένου

 

2. Τα οφέλη από τη χρήση πιστωτικής κάρτας ταξιδιού

Οι εταιρείες ταξιδιωτικών πιστωτικών καρτών ανυπομονούν να έχουν την επιχείρησή σας. Ανταγωνίζονται με άλλες εταιρείες για να το κερδίσουν. Η προσφορά ενός μοναδικού και ισχυρού προγράμματος ανταμοιβής είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο διακρίνονται στην αγορά και προσελκύουν πελάτες.

Τα προνόμια τρέχουν το φάσμα. Ορισμένες εταιρείες σας ανταμείβουν με μίλια με συχνές πτήσεις. Ας υποθέσουμε ότι είστε Νέα Υόρκη προγραμματίζοντας μια δοκιμαστική περιοδεία στο Μπορντό, το πρώτο μέρος του ταξιδιού σας είναι πιθανότατα μια πτήση προς το Παρίσι - το οποίο είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο κόστος του ταξιδιού σας. (Αυτό συμβαίνει εκτός εάν δοκιμάζετε μερικές πολύ σπάνιες σοδειές!) Τα μίλια τακτικών πτήσεων που κερδίζετε μπορούν να αγοράσουν αυτό το αεροπορικό εισιτήριο για εσάς. Ορισμένες εταιρείες ταξιδιωτικών πιστωτικών καρτών περιλαμβάνουν ετήσια συνοδευτικά εισιτήρια ως μέρος της δομής ανταμοιβής τους, έτσι μπορείτε να φέρετε έναν φίλο σε μια περιπέτεια. Άλλες εταιρείες προσφέρουν ανταμοιβές που μπορούν να κάνουν την πτήση σας πιο ευχάριστη, από αναβαθμίσεις πρώτης κατηγορίας έως αποκλειστική πρόσβαση σε σαλόνια αεροπορικών εταιρειών σε αεροδρόμια παγκοσμίως. Οι εκπτώσεις σε ξενοδοχεία και εστιατόρια αποτελούν επίσης τη δομή ανταμοιβών ορισμένων πιστωτικών καρτών ταξιδιού.

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Μασσαλία

Τιμές τρένου από Μασσαλία προς Παρίσι

Τιμές τρένου από Λονδίνο προς Παρίσι

Τιμές τρένου από Μασσαλία προς Κλερμόν Φερράντ

 

https://www.youtube.com/watch?v = _JqS1l9Dq20

 

3. Πώς να κάνετε μια περιπέτεια τρένου ακόμη πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό: Η επιλογή μας των προνομίων

Το πιο ευέλικτο προνόμιο που μπορείτε να κερδίσετε είναι η επιστροφή χρημάτων στις αγορές σας. ο καλύτερες πιστωτικές κάρτες ταξιδιού πληρωμή 2% επιστρέψτε σε όλες τις αγορές σας. Μερικοί αυξάνουν το ποσοστό επιστροφής χρημάτων στο ίδιο 6% σε επιλεγμένες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του αεροπορικού ναύλου, φαγητό, και αγορές ξενοδοχείων. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά την πιστωτική σας κάρτα ταξιδιού - ακόμη και για την πληρωμή καθημερινών αντικειμένων όπως είδη παντοπωλείου και φυσικού αερίου - οι ανταμοιβές μετρητών μπορούν να αυξηθούν γρήγορα και να χρησιμοποιηθούν για να αντισταθμίσουν τυχόν έξοδα ταξιδιού που σας αρέσουν, συμπεριλαμβανομένης της επόμενης κάρτας τρένου. Αλλά για άλλη μια φορά, είναι λογικό να χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα ταξιδιού με αυτόν τον τρόπο εάν είστε διατεθειμένοι να εξοφλήσετε το υπόλοιπό σας κάθε μήνα.

Τιμές τρένων από Βασιλεία προς Ιντερλάκεν

Τιμές τρένου από Γενεύη προς Ζερμάτ

Τιμές τρένου από Βέρνη προς Ζερμάτ

Τιμές τρένου από Λουκέρνη προς Ζερμάτ

 

4. Συμβουλές για την επιλογή μιας πιστωτικής κάρτας ταξιδιού

Οι ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιούν συχνά κάποιο είδος συστήματος σημείων για τον υπολογισμό των ανταμοιβών που κερδίζετε και αυτά τα συστήματα τείνουν να είναι περίπλοκα. Επίσης, Ορισμένες κάρτες επιβάλλουν μια ελάχιστη απαίτηση αγοράς πριν μπορέσετε να κερδίσετε καθόλου πόντους. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθεί $1000 ή περισσότερα σε αγορές για περίοδο τριών μηνών προτού αρχίσετε να κερδίζετε πόντους. Η τοποθέτηση ενός αεροπορικού εισιτηρίου στην πιστωτική κάρτα ταξιδιού σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να ικανοποιήσετε το ελάχιστο. Αλλά μπορείτε επίσης να τη συναντήσετε χρησιμοποιώντας την κάρτα σας για μερικούς μήνες για να πληρώσετε για τα καθημερινά έξοδα. Απλώς φροντίστε να παρακολουθείτε τις αγορές σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο δρόμο κάθε μήνα για να επιτύχετε τον στόχο δαπανών σας.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να συγκρίνετε καθένα από τα φύλλα που θεωρείτε μήλα με μήλα. Ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο για αυτόν τον σκοπό για να βεβαιωθείτε ότι καταγράφετε όλες τις δυνατότητες κάθε κάρτας και κάνετε μια δίκαιη σύγκριση. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα APR ενδιαφέροντος, ελάχιστες απαιτήσεις αγοράς, ποσοστό επιστροφής χρημάτων, και ετήσιες χρεώσεις που χρεώνει η κάρτα σας στον υπολογισμό σας.

Τιμές τρένου από Βιέννη προς Βουδαπέστη

Τιμές τρένου από Πράγα προς Βουδαπέστη

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Βουδαπέστη

Τιμές τρένου από Γκρατς προς Βουδαπέστη

 

Train Adventure Even More Budget Friendly

 

5. Πώς να κάνετε μια περιπέτεια τρένου ακόμη πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό: Μια τελευταία πρόταση

Το Wanderlust μπορεί να είναι μια ανεπιθύμητη ώθηση. Ως ειδικοί στα ταξίδια, σας καλούμε να χρησιμοποιήσετε την πίστωση με υπευθυνότητα. Επίσης, σας ζητάμε να σκεφτείτε την ευθύνη σας έναντι του πλανήτη. Κάνοντας ταξιδιωτικές επιλογές που έχουν χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, όπως που ταξιδεύουν με το τρένο αντί για αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε τον επόμενο προορισμό σας, είναι ένας τρόπος να ταξιδέψετε ενώ είστε πιστοί στις αρχές της αειφορίας.

Τιμές τρένου Όφενμπεργκ προς Φράιμπουργκ

Τιμές τρένων από Στουτγκάρδη προς Φράιμπουργκ

Τιμές τρένων από Λειψία προς Φράιμπουργκ

Τιμές τρένων από Νυρεμβέργη προς Φράιμπουργκ

 

Εδώ στο Save A Train, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις διακοπές σας στην Ευρώπη με το τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «Πώς να κάνετε μια περιπέτεια τρένου ακόμη πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό» στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/train-adventure-budget-friendly/?lang=el – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl στην / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.