Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 10/09/2021)

U ovom postu, pokušat ćemo saznati više o Lokalno Rezervacija kartu za vlak na liniji. U puno slučajeva, putnici obično čekaju do posljednjeg trenutka, a zatim rezerviraju karte. Rezervirajte karte za vlak u zadnji čas nije mudra stvar za napraviti.

 

Lokalni vlak ulaznice

 

Ponekad Rezervirajte kartu za vlak online, nudi vam detalje o ponudama i cijenama karata za vaše putovanje. Ulaznice obično izdaju na vlakovima za određeni način. Ako ti putuju kroz tu rutu svakodnevno, onda morate kupiti ulaznice koje dolaze s ponudama.

Milan u Rim vlakova

Firenca u Rim vlakova

Salerno u Rim vlakova

Napulj u Rim vlakova

 

Peak sat putovati

Ako koristite lokalni vlak za putovanje na redovito, onda će biti dobro svjesni opasnosti od putovanja bez ulaznice. To je kada će se želite koristiti mjesečne propusnice. A mjesečni pokaz osigurava da možete putovati bez problema na lokalnom vlaku.

Iako bi rezervirali svoju ulaznicu i unaprijed, zbog prirode sezone, ticketless putnici imaju tendenciju da se pop-up svugdje u pretincu ostavljajući sve vas visoke i suha.

Bremen u Berlinu vlakova

Leipzig u Berlinu vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

Izvan sezone putovanja

Mudar način za uštedjeti novac je da se putovati tijekom off-sezone. U off-sezone stoji za ne-festival trajanje. Mjeseca veljače-travanj i lipanj-listopad smatraju izvan sezone. Putnici obično ne rade svoj Lokalno Rezervacija kartu za vlak na liniji.

Salerno u Firenci vlakova

Lecce u Firenci vlakova

Bari u Rim vlakova

Genova se Florence vlakova

 

 

Advance booking - je li to dobro ili loše?

Kao što ime ide, unaprijed rezervacije prihvaćaju se preko Lokalno Rezervacija kartu za vlak na liniji. Kada rezervirati ulaznice unaprijed, možeš potvrditi svoje mjesto. Ne spominjati, ulaznice ne košta puno.

Budući da su među prvih nekoliko rezervirati ulaznice mjeseci prije, to radi jeftinije. Međutim, ćete želite znati da napredni rezervacija se ne može mijenjati kasnije. Tako, odlučuje o svom putovanju unaprijed i onda ga unaprijed rezervirati.

Frankfurt na Prag vlakova

München u Prag vlakova

Berlin u Prag vlakova

Beč u Prag vlakova

 

 

To nije ni dobro ni loše; to je upravo to što je potrebno kako bi se osiguralo da niste tip osobe koja odlučuje putovati u posljednji trenutak.

 

Anytime ulaznica

Ako tražite kartu za bilo koje vrijeme, onda ćete biti drago da zna da možete iskoristiti ih kad god želite. Jedina razlika između njih i unaprijed rezervacije ulaznica je da možete koristiti bilo kada ulaznice samo na dan putovanja.

Međutim, oni nisu pouzdani i kada su zbog putovanja na duge udaljenosti putovanja, tada je uvijek najbolje iskoristiti online rezervaciju voznih karata za vlak, a vi nas može pristupiti na Uštedite na vlak web stranica ili koristiti naše Facebook za kartu za vlak Pomoć.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i Samo da nam daju kredit s vezom na ovom blogu, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhen-you-should-do-your-local-train-ticket-booking-online%2F%3Flang%3Dhr – (Spustite se malo vidjeti Embed Code)