Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 10/09/2021)

Dalam post ini, kami akan cuba untuk belajar lebih lanjut mengenai Tempahan Keretapi Tiket tempatan talian. Dalam banyak kes, pelancong cenderung menunggu hingga saat terakhir dan kemudian menempah tiket mereka. Tempahan tiket kereta api dari seluruh dunia adalah satu perkara yang bijak untuk dilakukan.

 

Tiket kereta api tempatan

 

kadang-kadang tempahan tiket kereta api dalam talian, memberikan anda maklumat mengenai tawaran dan caj tiket untuk perjalanan anda. Tiket biasanya dikeluarkan pada kereta api untuk laluan tertentu. Jika awak perjalanan melalui laluan yang setiap hari, maka anda mesti membeli tiket yang datang dengan tawaran.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Salerno untuk Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

Waktu puncak perjalanan

Jika anda menggunakan kereta api tempatan untuk perjalanan secara tetap, maka anda akan menyedari bahaya perjalanan tanpa tiket. Ini adalah apabila anda akan mahu menggunakan pas bulanan. A pas bulanan memastikan bahawa anda boleh melakukan perjalanan tanpa sebarang masalah pada kereta api tempatan.

Walaupun anda akan telah menempah tiket lebih awal, kerana sifat musim, pelancong tanpa tiket cenderung untuk muncul di mana-mana di dalam tempat yang meninggalkan anda semua tinggi dan kering.

Bremen ke Kereta api Berlin

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Luar musim perjalanan

Cara yang bijak untuk menjimatkan wang adalah untuk perjalanan semasa di luar musim. Di luar musim bermaksud yang tidak boleh-perayaan tempoh. Bulan Februari-April dan Oktober Jun adalah dianggap luar musim. Pelancong biasanya tidak melakukan mereka Tempahan Keretapi Tiket tempatan talian.

Salerno untuk Trains Florence

Lecce untuk Trains Florence

Bari untuk Kereta api Rome

Genoa untuk Trains Florence

 

 

Memajukan tempahan - adakah ia baik atau buruk?

Kerana nama itu pergi, tempahan awal boleh dilakukan melalui Tempahan Keretapi Tiket tempatan talian. Apabila anda menempah tiket anda terlebih dahulu, awak boleh mengesahkan tempat duduk anda. Belum lagi, tiket tidak kos banyak.

Kerana anda adalah antara beberapa yang pertama untuk tempah tiket bulan anda lebih awal, ia berfungsi lebih murah. Walau bagaimanapun, anda akan ingin tahu bahawa tempahan awal tidak boleh diubah kemudian. jadi, membuat keputusan dalam perjalanan anda terlebih dahulu dan kemudian tempah ia terlebih dahulu.

Frankfurt ke Prague Kereta api

Munich untuk Trains Prague

Berlin untuk Trains Prague

Vienna untuk Trains Prague

 

 

Ia adalah tidak baik mahupun buruk; ia hanya bahawa anda perlu memastikan bahawa anda tidak adalah jenis orang yang memutuskan untuk bergerak pada saat-saat akhir.

 

tiket bila-bila masa

Sekiranya anda mencari tiket bila-bila masa, maka anda akan gembira untuk mengetahui bahawa anda boleh menggunakan mereka apabila anda mahu. Satu-satunya perbezaan antara mereka dan tiket tempahan awal adalah bahawa anda boleh menggunakan tiket bila-bila masa sahaja pada hari perjalanan.

Walau bagaimanapun, mereka tidak boleh dipercayai dan apabila anda berada kerana perjalanan dalam perjalanan jarak jauh, maka adalah lebih baik menggunakan Tempahan Tiket Kereta Api Tempatan dalam talian, dan anda boleh menghubungi kami di Jimat A Train laman web atau gunakan kami Facebook Untuk Keretapi Tiket Bantuan.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhen-you-should-do-your-local-train-ticket-booking-online%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)