Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 25/02/2022)

Tegyük fel, hogy hamarosan meglátogatja az Európai Uniót. Ebben az esetben, van egy sor tipp és döntő utazás olyan információkat, amelyek segítenek még élvezetesebbé tenni az élményt. Azt gondolhatnánk, hogy nem lehet igazán nagy különbség a az Európába utazáshoz szükséges szempontok a világ bármely más helyéhez képest. Még mindig, hatalmas kiterjedésén belül, van egy sor jogi dokumentum, amire szüksége lehet, hogy turistaként bejusson Európába. Is, nagyon eltérő éghajlat, furcsaságok, és a kulturális sajátosságok elengedhetetlenek, hogy ott szem előtt tartsuk.

 

1. Utazás Európába: Fogja meg az útlevelét

Az útlevél az elsődleges probléma, mivel ez lesz a bemutató kártyája és a fogadó ország kulcsa. Először az útlevélről gondoskodunk. Elsőbbségi kormánya meghatározza, hogy mely országokba juthat be anélkül, hogy bármilyen speciális papírt kellene feldolgoznia. Mindig a legjobb ellenőrizni, hogy otthoni és rendeltetési nagykövetségei fenntartják-e diplomáciai kapcsolataikat vagy szerződésüket az utazás idején. Amerika és Délkelet-Ázsia legtöbb országának ellenőrizetlen hozzáférése van Európa legtöbb országához.

Ezt mondta, ha nem ez a helyzet; szerezzen be egy jogi utazási tanácsadót, amely útmutatást nyújt az utazási engedélyek feldolgozása során. Szükség lehet egészségügyi bizonyítványokra és ilyenekre is, hogy hozzáférést kapjon hozzájuk. Ha külföldön szeret vezetni, szükséged lesz egy nemzetközi vezetői engedély. Ha üzletet tervez, sok más nemzetközi engedély szükséges az utazáshoz. A fogadó ország kormányának weboldalán ellenőrizheti, hogy mely papírokra van szükség utazási szándékának megfelelően.

Lyon Toulouse-ba egy vonattal

Párizs és Toulouse között egy vonattal

Kedves Toulouse vonattal

Bordeaux-ból Toulouse-ba egy vonattal

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Tanuljon meg ennek megfelelően csomagolni

Európa nagy és változatos kontinens, a spanyolországi Andalúzia napos strandjaitól a havas Tundra keleti részéig. Kritikus az éghajlatra és a külföldön tervezett tevékenységekre való tekintettel csomagolni. Ne feledje, hogy nem azért csomagol, hogy elköltözzen az országából, ne vegyen túl sokat vagy keveset; ezzel kevesebb időt veszítesz a ruhák szedésénél, segít a repülőtér felé vezető úton, sőt még pénzt takarít meg által elkerülve a túlsúlyos díjat. A legjobb, ha megszervezi az utazótáskáját vagy a bőröndjét, gatyát görgetve, ingek, zokni, fehérneműt, mint egy kifli, és mindegyiket vastagan tegye egymáshoz. Ezzel elkerülhető a ruhák összehajtásának problémája, és helyet takarít meg a higiéniai termékek vagy az elektronika felszereléséhez. Ez a tipp akkor is hasznos, ha olyan ruhákat szeretne magával vinni, amelyeket az utazás során vásárolt. Egy másik jó tanács, hogy csomagolj egy extra táskát ajándékodhoz vagy vásárlási tárgyaidhoz.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Utazás Európába: Tudassa bankjaival, hogy külföldön tartózkodik és költekezik

A hitelkártya-feltörés, amely néhány évvel ezelőtt történt, a bankokat túlságosan óvakodott a kockázattól. Ez arra késztette őket, hogy először blokkolják a későbbi irányelveket, amikor látják, hogy egy hitelkártyát véletlenszerű országban használnak. Személyesen kell megjelennie a bankban, vagy fel kell hívnia őket, mivel az online értesítéseket néha nem veszik figyelembe. E rendelkezés alkalmazásával elkerülhetők a vásárlás közbeni káros és kínos élmények. Ha elmegy a bankba, az is jó ötlet, hogy szerezzen be egy helyi valutát, amíg ott van. A turisták számára a boltok díjai abszurd módon megemelkednek Európa legtöbb üzletében és pontokat cserélni.

Salzburg és Bécs között egy vonattal

München és Bécs között egy vonattal

Grazba Bécsbe vonattal

Prága és Bécs között egy vonattal

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Utazás Európába: Összefoglalás

Ha az „Öreg Kontinensen,”Ne felejtse el magával vinni a dokumentációját és fizetnie a szükséges nemzetközi engedélyekért. Ez a fajta papírmunka elengedhetetlen, ha különböző országokat kíván meglátogatni az európai jogszabályok. Ha közúti utat tervez, nemzetközi vezetői engedéllyel kell rendelkezni, és el kell kerülni a foglalásokat. Is, emlékezni könnyedén csomagoljon és vegye figyelembe a külföldön elszenvedett klímát és tevékenységeket. Mindig jelentse, mely országokban tervez pénzt költeni, és csak hivatalos szervezetekkel folytathat pénzváltást. Végül, különböző emberekkel kerül kapcsolatba, élelmiszerek, kultúrák, ne felejts el szórakozni és élvezni az élményt.

Dusseldorf Münchenbe Vonattal

Drezda Münchenbe Vonattal

Nürnberg Münchenbe Vonattal

Bonn Münchenbe Vonattal

 

 

Most már mindent tud, amit tudnia kell, mi itt Ments meg egy vonatot, készen állnak segíteni az összes többi vonatigényében.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére „Minden, amit tudnia kell az Európában történő utazásról” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)