(Paling Keri Dianyari On: 29/02/2020)

Eropah wis Pesona mangsa tartamtu sak sasi kadhemen sing kados sembarang panggonan ing donya. Ana akèh macem-macem, lan ora rong panggonan duwe roso lan atmosfer padha. Nyatane, akeh wong ngomong sing Kutha sak sasi kadhemen aran kaya lelungan menyang panggonan anyar. Winter nduweni kemampuan Fantastic kanggo ndandani Eropah rampung, lan ing siji, nggawe pengalaman sakabehe anyar kanggo pengunjung sing padha ora bisa nemu ing sembarang wektu liyane taun. Salju Mudhun ndadekke karo akèh saka aktivitas mangsa lan preian penting sing gawe kabeh banget perayaan. Senadyan turah mbrawah saka owah-owahan lan kaendahan, iku mokal kanggo ngunjungi kabeh. Yen sampeyan pengin kanggo lelungan kanggo sawetara paling panggonan travel populer, ngunjungi iki 5 tujuan mangsa ing Eropah.

 

1. Winter Destinations Ing Eropah: Budapest, Hungary

Yen sampeyan are looking for mangsa Wonderland sing bakal memukai panjenengan, banjur katon ora luwih saka Budapest. Kutha iki minangka kutha sampurna kanggo plesiran mangsa. Salah alasan utama sing akeh milih Budapest punika tarif terjangkau. Sampeyan njaluk nemu kutha apik banget kanggo tingkat terjangkau. Budapest biasane kebak turis mangsa panas. Nanging, sak mangsa, njaluk kanggo ndeleng kaendahan kutha karo akeh tithik. Loro saka, you get a lot of chimney cakes and tasty wine.

Bonus tambahan punika nggumunke Margaret Island. Iku Panggonan sampurna kanggo riko yen sampeyan pengin duwe perang snowball epik. A akèh warga lan wisatawan klumpukne karo kanca-kanca lan seneng salju. Yen gelut snowball ora kanggo sampeyan, banjur seneng olahraga skate ing ngarepe Bèntèng! Langkawi City Park dadi rink es olahraga skate sak mangsa. Sawise rampung playing ing salju, sampeyan bisa nerusake kanggo siram. The Gellert spa sange iku panggonan kang gedhe kanggo anget munggah lan seneng Waters termal.

Budapest, Hungary ice skating

 

2. Venice, Italia

Venice bisa ora dadi bab pisanan teka pikiran mbayangno mongso Eropah. Nanging, yen lelungan menyang kutha ing kanal-kanal ing mangsa adhem, sampeyan bakal ngelingi iku salawas-lawase. lurung-lurung ing crowded lan kafe rame sing Empan mudhun, lan sampeyan ndeleng sisih kutha sing panas ora bisa nuduhake. Kabeh hustle lan bustle sasi panas diganti karo kalem lan atmosfer serene sing sampurna kanggo Camp Saw mangsa. Nanging, iku penting kanggo Wigati sing kutha isa kanggo urip cepet sanget nalika Venice Carnival nggulung watara. Saben Februari, kutha nemu sing mundhak saka pengunjung, lan tutup hiasan banjir ing lurung-lurung ing kutha. rasukan Creative lan penari ing lurung-lurung nggawa kutha Sajarah warni kanggo urip. Yen sampeyan pengin mangsa nengsemake sing ora bakal lali, sijine Venice ing dhaftar Panjenengan.

Genoa to Langkawi Trains

Turin to Langkawi Trains

Parma kanggo Venice Trains

La Spezia kanggo Venice Trains

 

 

3. Winter Destinations Ing Eropah: Paris, France

Prancis Associates mayoritas wong masakan éca lan mlaku romantis. Nanging, negara dadi malah luwih nengsemake nalika nggulung mangsa watara, utamané ing ibukutha. Paris wis Nggumunke ana prakara apa wektu taun lelungan ana. Sayange, ora akeh wong njaluk kanggo nemu ing mangsa adhem. Paris, kutha katresnan lan Roman, iku manawa kanggo bungah lan ngematake yen sampeyan ora pikiran nganggo jaket anget lan klambi khusus mangsa. Ing mangsa perayaan ndadekke Paris kanggo urip. Pengunjung ora mung bisa kanggo nyenengi ing pangan éca lan pameran anggur. Nanging, iku uga sampurna wektu kanggo ndeleng acara kaya Festival Apik ing Musee des Arts Fairground karo Lampu Festival ing Jardin des Plantes.

Explore pasar kutha lan lurung-lurung decorated, nalika sampeyan njupuk ing kaendahan saka kutha. Winter wektu sampurna kanggo njupuk mate sadawane bank-bank Seines utawa njaluk ilang ing lurung-lurung ing Le Marais. Sawise sampeyan ndeleng sing, sampeyan bisa POP menyang cafe Paris lan seneng ngombe apik. Sawise sing wis, sampeyan bisa ndeleng kabeh wisata utama ing Paris karo garis kurang.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Paris, France in the winter

 

4. Vienna, Austria

Senajan ewu turis kumpul kanggo Austria kabeh babak taun, ana tartamtu dongeng aran sak mangsa. Kabeh ing kutha-kutha lan kutha-kutha ing negara duwe aran memikat sing cukup unik. Ana Talk biasane wujud saka Nopember kanggo Maret. Tegese sing penyayang salju manawa kanggo puji mongso Austria. Yen sampeyan pengin nemu pet lan mangsa Austria, riko Vienna. ibukutha grand iki kawentar roh perayaan lan karakteristik klambi khusus. Yen sampeyan ana ing swasana ati kanggo sawetara Shopping mangsa, nggawe manawa kanggo ngunjungi pasar natal. Wina wis sawetara sing paling pasar populer ing kabèh Eropah. Pengunjung kanggo seneng masakan Austria éca lan ngombe anggur mulled. Loro saka, ana maneka warna item gawenan tangan lan sedhep coklat ngruwat.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Vienna Winter Destinations in Europe

 

5. Winter Destinations Ing Eropah: Interlaken, Swiss

Yen panjenengan iku wong sing tumindak sing ora bisa mbayangno mbuwang wektu ing kutha kanggo liburan mangsa, banjur Interlaken ing Swiss iku panggonan mangsa sing. Boten kados populer, tujuan kutha gedhe, Interlaken iku sawijining kutha Resor cedhak Alps. Ewon skiers lan snowboarders sing nggawe cara kanggo Interlaken saben mangsa lan nggawe nggunakake malang luar biasa nawakake area. Interlaken wis paling kaloro donya. sepisanan, jarak lan akses trep kanggo aktivitas gunung sange. sareh, nawakake kabeh siji bisa pengin nalika nerangake fasilitas. Apa sampeyan seneng cahya fun, utawa sampeyan pengin nyoba watesan ing dalan nemen, Interlaken iku kanggo sampeyan. Punapa mawon idea saka nyenengake iku, sampeyan bakal bungah kanggo ngerti sing sampeyan bisa nggawe dalan bali menyang kutha lan seneng fondue.

Basel kanggo Trains Interlaken

Bern kanggo Trains Interlaken

Lucerne kanggo Trains Interlaken

Zurich kanggo Trains Interlaken

 

Interlaken Winter Destinations in Europe

 

Eropah wis soko for everyone. Iku nganti sampeyan arep apa mangsa Panjenengan Wonderland katon kaya lan nggunakake Simpen A Train wonten. Ana akèh kanggo pengalaman ing sasi mangsa, so get adventurous and take a bold step forward.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Winter Destinations Ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/winter-destinations-europe/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)