Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Coronavirus ζωντανές ενημερώσεις και Χάρτης

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Coronavirus ζωντανή ενημέρωση και Coronavirus Χάρτης και άλλες ειδήσεις Coronavirus.

Σημαντική και κρίσιμη ενημέρωση για το Coronavirus και το Covid-19

Δεν υπάρχει άλλο ερωτηματικό για το Covid-19, μερικές εταιρείες έχουν λάβει τώρα Έγκριση FDA για Coronavirus, και το διάθεση εμβολίων κορανοϊού είχε ήδη ξεκινήσει σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο,

Η Ευρώπη υστερεί, αλλά και η Ευρώπη θα αρχίσει να εμβολιάζει τους πολίτες της κατά του Covid19 τον Ιανουάριο 2021.

Αυτά είναι υπέροχα νέα για την ανθρωπότητα και τις επιχειρήσεις παγκοσμίως.

 

Θέματα: 1. Τι είναι Coronavirus
2. Ποια είναι η ενημέρωση που βεβαιώθηκαν Covid-19 Θήκες 3. Coronavirus Ζωντανή Χάρτης Και Corovnavirus ζωντανή ενημέρωση
4. Ποια είναι τα συμπτώματα της Corona Virus 5. Θα πρέπει να πρέπει να ανησυχούν για Coronavirus
6. Πώς Corona Spreads Virus 7. Πώς να θεραπεύσει από Coronavirus
8. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κορόνα και την εποχική γρίπη 9. Τι είναι ο ιός μεγάλος κίνδυνος με την Corona
10. Τι είναι ο θάνατος Τιμή Από Covid19 11. Coronavirus Πόλη By City Χάρτης
12. Θα πρέπει να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια Covid-19 Επιδημία 13. Ποιες είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες για Coronavirus Ειδήσεις
14. Ποια είναι η γραφική παράσταση της Coronavirus Spread 15. Υπάρχει εμβόλιο για Coronavirus
16. Τι θα συμβεί με την Corona Virus 17. Τι προκάλεσε την Covid-19 για να ξεκινήσει
18. coronavirus Θεωρία 19. Πώς να λύσει Coronavirus πανδημία
20. Μπορείτε να πάρετε Coronavirus δύο φορές 21. Covid-19 Καραντίνα
22. Όπου οι άνθρωποι να μολυνθεί με Coronavirus 23. Ποιος θα πρέπει να ανησυχείτε Από Covid19
24. Χώρες όπου δεν Coronavirus 25. Τι θα αλλάξει μετά Covid19 έχει τελειώσει
26. Coronavirus Χώρες υγεία, ασφάλεια Κατάταξη 27. Μέθοδοι Δοκιμής Κορνοαϊού
28. Πότε θα τελειώσει το COVID-19

 

Τι είναι Coronavirus?

ΕΝΑ κοροναϊού είναι ένας νέος ιός που δεν έχει προηγουμένως αναγνωριστεί. Ο ιός κορώνα ονομάζεται επίσης COVID-19, στο παρελθόν υπήρχαν και άλλα κοροναιών ότι συνήθως κυκλοφορεί ανάμεσα στους ανθρώπους και προκαλούν ήπια νόσο, όπως το κοινό κρυολόγημα, ή SARS ή MERS.

Μια διάγνωση με κοροναϊού 229Ε, NL63, OC43, ή HKU1 δεν είναι το ίδιο με ένα COVID-19 διάγνωση.

 

Ποια είναι η ενημέρωση που βεβαιώθηκαν Covid-19 Θήκες?

Αν μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω θα έχετε επίσης σε όλο τον κόσμο Coronavirus Ζωντανή Χάρτες, εκτός από τις covid-19 περιπτώσεις οι αριθμοί κάτω από.

 

Coronavirus Ζωντανή Χάρτης Και Corovnavirus ζωντανή ενημέρωση

Παρακολουθήστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις της Coronavirus μέσω της σελίδας Coronavirus ζωντανά χάρτη και Coronavirus ζωντανή ενημέρωση της Save A Train

* Αν μετακινηθείτε προς τα πιο κάτω, έχουμε επίσης ένα Coronavirus Πόλη By City Χάρτης για σας, είναι υπομονή που χρειάζεται για μερικά δευτερόλεπτα για την Corona ζωντανά χάρτη με το φορτίο και έχουμε 3 εργασίας Coronavirus χάρτες σας.

 

Ένα εύκολο στην πλοήγηση Covid-19 Χάρτης για να δείτε

Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να μετακινηθείτε μέσα και έξω, να είστε υπομονετικοί μέχρι να φορτωθεί ο Ζωντανός χάρτης Coronavirus

Χρησιμοποιήστε το + και – πινακίδες για μεγέθυνση και τον χάρτη του ιού Corona και, στη συνέχεια, δείτε τις κόκκινες κουκκίδες, παίρνει αρκετά δευτερόλεπτα για να φορτώσει.

Πηγή: ArcGIS και το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins

 

Μέσα σε ένα βαγόνι αμαξοστοιχίας υπάρχουν μεταξύ 20-48 σιδηροδρομικών μεταφορών επιβατών σε σχέση με το αεροπλάνο τους οποίους γίνονται σε 190-400 επιβάτες

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ζυρίχη προς τρένα Γενεύη

Παρίσι τρένα Φρανκφούρτη

 

Ποια είναι τα συμπτώματα της Corona Virus?

Τα συμπτώματα της Ιός Corona (COVID 19) είναι παρόμοια με μια εποχική γρίπη, οπότε αν είστε ανησυχούν καλέστε το αρμόδιοι για την υγεία οργανώσεις στη χώρα σας.

Τα ακόλουθα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν 2-14 ημέρες μετά την έκθεση σε Corona Virus:

Πυρετός
Βήχας – Ο βήχας που έρχεται μαζί με μια μύξα δεν είναι ένα σύμπτωμα της Corona Virus.
φτέρνισμα
Δυσκολία στην αναπνοή
Προσωρινή απώλεια της γεύσης και της όσφρησης

Φαίνεται ότι τα συμπτώματα της Corona Virus θα εμφανίζεται στις περισσότερες περιπτώσεις μετά 5 ημέρες.

 

Θα πρέπει να πρέπει να ανησυχούν για Coronavirus?

Η δική μας άποψη είναι ότι σήμερα η κορόνα δεν είναι πιο επικίνδυνο από μια εποχική γρίπη, Στην αρχή ήταν τους δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με τον ιό, οπότε δεν υπήρχε λόγος να φοβάται, αλλά τώρα ξέρουμε ότι δεν εξαπλώθηκε γρήγορα, αλλά τα συνολικά ποσοστά θανάτου είναι στην πραγματικότητα κάτω από την εποχική γρίπη.

Αν εσύ Μη φοβάστε από τη γρίπη, δεν θα πρέπει να φοβούνται ή να αλλάξετε τα σχέδια λόγω της Coronavirus, ακολουθήστε μας Coronavirus ζωντανά χάρτη και Coronavirus ζωντανή ενημέρωση και να δούμε πώς τις προόδους του ιού και να φτιάξετε το δικό σας υπολογίζεται αξιολόγηση του κινδύνου.

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μείνετε θετική, το μυαλό επηρεάζει το σώμα και τα δύο επηρεάζουν την υγεία σας.

 

κοροναϊού με την ηλικία

 

Πώς Corona Spreads Virus?

Ο ιός που προκαλεί Corona COVID-19 φαίνεται να εξαπλώνεται εύκολα και σταθερά στην κοινότητα. Corona μέσα του ιού της κοινότητας, οι άνθρωποι έχουν μολυνθεί με τον ιό του στέμματος μπορεί να σας μολύνει είτε με την αναπνοή ή βήχα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μάσκες φθορά! και να προστατεύσει τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο.

Ένας άλλος τρόπος για το πώς Corona Virus εξάπλωση είναι αγγίζοντας την ίδια επιφάνεια όπως εσείς, όπως πόρτες ή ύφασμα ή παιδική χαρά, Επίσης, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε το χαρτονόμισμα για να μην μολυνθεί με τον Coronavirus.

Τέλος και αυτό δεν είναι αστείο, Ο ιός του Corona εξαπλώνεται επίσης μέσω των κλώνων, αυτό μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό αλλά σύμφωνα με αυτό Αυστραλός ερευνητής, ο ιός του Corona μπορεί να εξαπλωθεί με το κάπνισμα.

 

masks coronavirus study

 

Ταξιδεύοντας με τρένο εξακολουθεί να είναι ασφαλέστερο από τα αεροπορικά ταξίδια, ακόμη και κατά τη διάρκεια Coronavirus φορές, γιατί κάθε βαγόνι του συρμού επιβάτης έχει λιγότερους επιβάτες σε σύγκριση με αεροπλάνο.

Ρώμη στη Φλωρεντία τρένα

Μιλάνο για να Τρένα Γενεύη

Ανόβερο στο Αμβούργο τρένα

Ρότερνταμ προς Αμβούργο τρένα

 

Πώς να θεραπεύσει από Coronavirus?

Σύμφωνα με τις τελευταίες ζωντανή ενημέρωση Coronavirus, Δεν υπάρχει καμία επίσημη θεραπεία, και οι θεραπείες με βάση το είδος της φροντίδας που δίνονται για τη γρίπη (εποχική γρίπη) και άλλες σοβαρές αναπνευστικές ασθένειες, γνωστή ως υποστηρικτική φροντίδα, σύμφωνα με την Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC)., πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι μετά από δοκιμές 100,000 ασθενείς, αίμα πλάσματος από δότες που έχουν ήδη θεραπευτεί από τον Κοροναϊό έχουν θετικά αποτελέσματα σε ασθενείς με Covid-19.

Θα πρέπει να ξεκουραστούν και να πίνουν νερό και σε περίπτωση που εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, καλούν τις υπηρεσίες υγείας σας, δεν πηγαίνουν άμεσα στο νοσοκομείο, όπως μπορεί να επηρεάσει τους άλλους, και αν σκέφτεστε να λαμβάνουν ασπιρίνη ή ιβουπροφαίνη για τη θεραπεία του πυρετού σας, πριν κάνετε πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, μιλήστε με το γιατρό σας, διάφορους γιατρούς δείχνει ότι η λήψη αυτών των φαρμάκων μπορεί να έχει κακές επιπτώσεις και κάνει τα πράγματα χειρότερα για εσάς αν έχετε μολυνθεί με Coronavirus.

Ελέγξτε μας Υπάρχει εμβόλιο για Coronavirus παράγραφος, το ενημερώνουμε συνεχώς με νέες εξελίξεις.

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κορόνα και την εποχική γρίπη?

1. Το ποσοστό θανάτων από την εποχική γρίπη είναι συνήθως γύρω από 0.1% στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους New York Times, ενώ το ποσοστό θανάτου για COVID-19 φαίνεται να είναι υψηλότερη από εκείνη της γρίπης.

2. Coronavirus είναι νέα και την εποχική γρίπη έρχεται κάθε χειμώνα.

3. Coronavirus και τον ιό της γρίπης, ενώ παρόμοια συμπτώματα, προέρχονται από εντελώς διαφορετικές οικογένειες ιών.

4. αξιωματούχοι υγείας δήλωσαν ότι το εμβόλιο για COVID19 θα μπορούσε να είναι περισσότερο από ένα χρόνο μακριά, αλλά σήμερα φαίνεται Το εμβόλιο Covid-19 θα είναι πολύ νωρίτερα. Το εμβόλιο της γρίπης είναι διαθέσιμο στο κοινό και λειτουργεί εδώ και χρόνια.

 

coronavirus Infographic

COVID19 Coronavirus Infographic

 

Τι είναι ο ιός μεγάλος κίνδυνος με την Corona?

Η αλήθεια κίνδυνος Corona Virus δεν είναι ο αριθμός των νεκρών. Οι ειδικοί λένε ότι τα συστήματα υγείας θα μπορούσε εύκολα να γίνει συγκλονισμένοι από τον αριθμό των υποθέσεων που απαιτούν νοσηλεία - και, Συχνά εξαερισμού για την αναπνοή υποστήριξη.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να παραπέμψει τον ιό κορόνα στο μυθιστόρημα Corona ή και τα νέα κορόνα ή Covid19 ή Covid19 ή Corona ή SARS-CoV-2, αυτά είναι τα πιθανά ονόματα για αυτή τη νέα πανδημία.

 

Οι επιβάτες τρένα δεν μεταφορά φορτίο, αυτών δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος των ιών των ζώων μέσα στα τρένα.

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

Βιέννη Σάλτσμπουργκ τρένα

Μασσαλία προς Παρίσι τρένα

 

Τι είναι ο θάνατος Τιμή Από Covid19?

Το ποσοστό θανάτου για την COVID19 ή κορόνα ή της Corona ως γνωστό του είναι διαφορετική από χώρα σε χώρα και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε πολλοί άνθρωποι δεν αναφέρουν Covid19 δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ελάσσονα συμπτώματα.

Στη μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στο Κίνα CDC Εβδομαδιαία, οι ερευνητές βρήκαν ένα ποσοστό θανάτου από COVID-19 να είναι περίπου 2.3% στην ηπειρωτική Κίνα, όμως, άλλες πηγές Λέει ο ρυθμός θανάτου του Covid-19 είναι στην πραγματικότητα πολύ χαμηλότερο στην Κίνα. Μια άλλη μελέτη σχετικά με 1,100 ασθενείς που νοσηλεύονται στην Κίνα, Δημοσιευμένο. 28 στο New England Journal of Medicine, διαπίστωσε ότι το συνολικό ποσοστό θανάτου ήταν ελαφρώς χαμηλότερη, γύρω 1.4%.

Αλλά μια καλή σημείωση είναι ότι στη Νότια Κορέα ανάμεσα σε όλους τους πληθυσμούς ότι ο αριθμός των νεκρών από την Covid19 φαίνεται να είναι πολύ χαμηλή, διότι το κοινό άκουσε τις οργανώσεις υγείας και τα νοσοκομεία έσπευσαν να αντιδράσουν σε αυτή τη νέα Covid19 πανδημία.

 

Εδώ είναι μια σύντομη λίστα Ποσοστά θανάτου ανά χώρα που ενημερώνεται σε 30/4/2020 και κάτω από αυτό ένα άλλο Διάγραμμα για το ποσοστό θανάτου ανάλογα με την ηλικία.

επιβεβαιωμένα κρούσματα Αριθμός θανάτων θνησιμότητα (%)
Ηνωμένο Βασίλειο 165,221 26,097 15.8
Βέλγιο 47,859 7,501 15.67
Γαλλία 165,093 24,121 14.61
Ιταλία 203,591 27,682 13.6
Ολλανδία 38,802 4,711 12.14
Σουηδία 20,302 2,462 12.13
Αλγερία 3,848 444 11.54
Ουγγαρία 2,775 312 11.24
Ισπανία 236,899 24,275 10.25
Μεξικό 17,799 1,732 9.73
Ινδονησία 9,771 784 8.02
Αίγυπτος 5,268 380 7.21
Βραζιλία 79,685 5,513 6.92
Φιλιππίνες 8,212 558 6.79
Ιράν 93,657 5,957 6.36
Σλοβενία 1,418 89 6.28
Καναδάς 52,865 3,155 5.97
Ιρλανδία 20,253 1,190 5.88
Ηνωμένες Πολιτείες 1,038,914 60,908 5.86
Ελβετία 29,407 1,716 5.84
Ρουμανία 11,978 693 5.79
Κίνα 83,944 4,637 5.52
Ελλάδα 2,576 139 5.4
Βολιβία 1,110 59 5.32
Βόρεια Μακεδονία 1,442 73 5.06
Αργεντίνη 4,285 214 4.99
Πολωνία 12,640 624 4.94
Δανία 9,008 443 4.92
Ιράκ 2,003 92 4.59
Κολομβία 6,211 278 4.48
Δομινικανή Δημοκρατία 6,652 293 4.4
Βουλγαρία 1,488 65 4.37
Φινλανδία 4,906 206 4.2
Γερμανία 161,539 6,467 4
Πορτογαλία 24,505 973 3.97
Κούβα 1,467 58 3.95
Μαρόκο 4,321 168 3.89
Βοσνία και Ερζεγοβίνη 1,677 65 3.88
Αυστρία 15,402 580 3.77
Εκουαδόρ 24,675 883 3.58
Καμερούν 1,832 61 3.33
Λιθουανία 1,375 45 3.27
Ινδία 33,062 1,079 3.26
Κροατία 2,062 67 3.25
Αφγανιστάν 1,939 60 3.09
Ιαπωνία 13,965 425 3.04
Εσθονία 1,666 50 3
Τσεχία 7,579 227 3
Νιγηρία 1,728 51 2.95
Μολδαβία 3,771 111 2.94
Παναμάς 6,378 178 2.79
Περού 33,931 943 2.78

 

coronavirus death rate by age

 

Coronavirus Πόλη By City Χάρτης

Αυτό είναι ένα νέο Coronavirus χάρτη που σας δείχνει τις ενημερώσεις Coronavirus και περίπτωση, αλλά και τα άτομα που θεραπεύονται από τον ιό της πόλης από πόλη σε όλο τον κόσμο.

 

 

Θα πρέπει να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια Covid-19 Επιδημία?

Επί του παρόντος οι κυβερνήσεις προσπαθούν να περιορίσουν τον ιό κάνοντας περιορισμούς γενικά και περιορισμοί ταξιδιών, αλλά αυτό το ξέσπασμα κορόνα ή Covid-19 δεν θα σταματήσει τον κόσμο για πολύ.

Κατά την άποψή μας,, αν εσύ προγραμματίσετε το ταξίδι σας αργότερα φέτος, μπορείτε να απολαύσετε καλές εκπτώσεις, αν κάνετε κράτηση του ταξιδιού σας τώρα.

 

Σε πολλά μέρη τρένα είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας, εφόσον ταξιδεύουν στο κέντρο της πόλης.

Βενετία προς Μιλάνο τρένα

Βρυξέλλες στην Κολωνία τρένα

Βερολίνο προς Μόναχο τρένα

Πράγα τρένα Φρανκφούρτη

 

Ποιες είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες για Coronavirus Ειδήσεις?

1. Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

2. Twitter Coronavirus Δίεση.

3. Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

 

Coronavirus με μια ματιά

 

Ποια είναι η γραφική παράσταση της Coronavirus Spread?

Εδώ μπορείτε να βρείτε τον Coronavirus Γράφημα, ο αριθμός των περιπτώσεων, πιο σημαντικό, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ήδη θεραπευτεί από Coronavirus, και, δυστυχώς, επίσης, πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την Coronavirus

 

Κάντε κλικ στα λόγια Εμφάνιση γραφήματος και θα δείτε τι ψάχνετε

 

Εδώ είναι ένα ξέσπασμα γράφημα Coronavirus σε κάθε χώρα

κοροναϊού ξέσπασμα γράφημα σε κάθε χώρα

 

Υπάρχει εμβόλιο για Coronavirus?

Δεν υπάρχει καμία επίσημη εμβόλιο για Coronavirus, αλλά υπάρχουν πολλές χώρες και πολλές φαρμακευτικές εταιρείες (AstraZeneca / Sinopharm / Μοντέρνο / Pfizer / CanSino Biologics / Σινάβατς) που εργάζονται για εμβόλιο για το Coronavirus, σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το Εμβόλιο για παρακολούθηση προόδου κοραναϊού.

Αυστραλία ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε γνωστά φάρμακα να θεραπεύσει έναν ασθενή Coronavirus, χρησιμοποίησαν 2 γνωστά φάρμακα, ένα για τον ιό HIV και το άλλο για την ελονοσία και γιατροί λέει ότι οι ασθενείς ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στα φάρμακα και έκανε ο ιός εξαφανίζεται σε 48 ώρες, αν αυτό γίνεται περαιτέρω πληροφορίες από άλλα μέρη του κόσμου, αυτό θα μπορούσε να είναι ο λαός θεραπεία περίμεναν να λύσει αυτή την κρίση Coronavirus.

ΗΠΑ ξεκίνησε δοκιμές δίκη για Coronavirus Εμβόλιο παρακάμπτοντας τα πειράματα σε ζώα και Το Ισραήλ Βιολογικών Ίδρυμα Ερευνών έχει ήδη δηλώσει ότι έχει βρεθεί μια θεραπεία, αλλά δεν αποδείξεις ακριβώς ακόμα.

Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο και η FDA λένε ότι η θεραπεία μπορεί να βρεθεί μέσα στο αίμα αυτών που ήδη θεραπεύτηκαν από το Coronavirus, Μια άλλη καλή σύνδεσμο για ανάγνωση για να πάρει μια θεραπεία για Coronavirus από το το αίμα αυτών που θεράπευσε ήδη.

Ιαπωνία βρήκε ένα αποτελεσματικό φάρμακο για Coronavirus που δοκιμάστηκε σε πάνω από 300 ασθενείς, το όνομα του φαρμάκου είναι favipiravir και είναι γνωστό ότι οι εργασίες για τη γρίπη στην Ιαπωνία.

Μια άλλη ζωντανή ενημέρωση για Coronavirus έρχεται από τη Γαλλία, μια γιατρός που ονομάζεται Didier Ραούλ, έκανε ένα κοκτέιλ φαρμάκων που περιλαμβάνει hydroxycloroquine (η εμπορική ονομασία για χλωροκίνη) και η αζιθρομυκίνη, πείραμα έδειξε πολύ θετικά αποτελέσματα για την Coronavirus.

Εν τέλει, Υπάρχουν αναφορές που προέρχονται από τις ΗΠΑ ότι η εταιρεία Gilead Sciences είχε πρόσφατη επιτυχία σε μια θεραπεία με remdesivir για να επιταχύνει την ανάκαμψη από τον Coronavirus.

 

Τι θα συμβεί με την Coronavirus?

Παρόλο που οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις του Corovnavirus από κυβερνήσεις είναι ότι ο ιός της κορώνας συνεχίζει να επιταχύνεται, νικητής του βραβείου Νόμπελ και του Στάνφορντ καθηγητής και βιοφυσικός, Michael Levitt λέει ότι Corona είναι στην πραγματικότητα επιβραδύνεται,

Αλλά μην αφήσετε αυτά τα καλά νέα για την Corona Virus σας ξεγελάσει, Michael Levitt είναι επίσης λέει ότι οι κυβερνήσεις χρειάζονται μέτρα είναι προκειμένου να εξαλειφθεί η covid19 που είναι το άλλο όνομα για Coronavirus στην Ασία, μετά από να περάσει τα στατιστικά στοιχεία του Covid-19 από το Hubei της Κίνας, το οποίο ο κ Levitt ισχυρίζεται αυτό είναι αυτό που κάνει καλύτερα (υπολογισμούς και στατιστικά στοιχεία), δεδομένου ότι δεν είχε βρει τη θεραπεία για την Coronavirus, ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι ο ιός στέμμα επιβραδύνεται, αλλά οι ανάγκες του κοινού για να ακούσετε την καθοδήγηση σε σχέση με την κορόνα από τις κυβερνήσεις

Αν έχετε φτάσει σε αυτό το τμήμα του κειμένου, διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για τον Michael Levitt και δείτε πώς άρχισε να αλλάζει η τάση του Coronavirus την 1η Φεβρουαρίου και στις 7 Φεβρουαρίου.

Τέλος της ημέρας μας Coronavirus Ζωντανή Χάρτης και ενημερώσεις, την οποία ενημερώνεται τακτικά, θα δώσει την καλύτερη άποψη για το τι θα συμβεί με την Coronavirus.

 

Τι προκάλεσε την Covid-19 για να ξεκινήσει?

Η τελευταία εξήγηση και την αιτία για Covid-19 που είναι τώρα η επιστημονική ονομασία της Corona Virus δεν είναι ακόμη οριστική, αλλά το πρώτη Covid-19 υπόθεση αναχθούν έως το Νοέμβριο 17 2019, και η έκθεση αναφέρει ότι το όνομα ζώο Pangolin έχει σχέση με την αρχή της επιδημίας Covid-19.

 

 

 

Μια άλλη ευρύτερα γνωστή θέση είναι ότι η κορόνα που ξεκίνησε στις υγρές αγορές Wuhan στην Κίνα, και η τρέχουσα ζώο φταίει είναι η Νυχτερίδα.

 

σιδηροδρομικό ταξίδι είναι η πιο Φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για ταξίδια, οπότε θυμηθείτε ότι όταν τελειώσει αυτός ο σκληρός και ελπίζουμε ότι θα τελειώσουν σύντομα.

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

Φρανκφούρτη προς τρένα Γενεύη

Λουξεμβούργο στο Στρασβούργο τρένα

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

 

coronavirus Θεωρία

Κατά την εξέταση της Κίνας γρήγορα αυξάνονται και μειώνονται από Coronavirus, ένα ανώνυμο ερευνητή άρχισε να την αύξηση της γνώμης ότι ίσως ο καθένας στην Κίνα στην πραγματικότητα πήρε την κορόνα και 90% δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, 5% πήρε μια γρίπη, και 5% χρειάζεται ιατρική φροντίδα, αλλά δεν είναι όλα νοσηλείας, Αυτό έχει νόημα σε ένα ορισμένο επίπεδο, αλλά αυτό εξηγεί επίσης γιατί οι κυβερνήσεις ζητούν οι πολίτες τους να παραμείνουν στο κάτω κλειδαριά, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούν να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα Νοσοκομείο μην καταρρεύσει και πολλοί άνθρωποι όλοι την ίδια στιγμή έρχονται στο νοσοκομείο για Coronavirus βοήθεια, Στο σύγχρονο κόσμο νοσοκομεία έχουν ειδικές αναπνευστικές συσκευές ή καλούνται Ιατρική ανεμιστήρες, αλλά αυτές οι μηχανές δεν είναι αρκετό για όλους και όλες την ίδια στιγμή.

Μια άλλη Διατριβή για την κορόνα μείωση στην Κίνα, είναι ότι επειδή η Κίνα είναι μια Δικτατορία, οι άνθρωποι υπακούουν στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους, και όταν είπαν οι άνθρωποι να μείνουν σπίτι και να πλένουν τα χέρια τους, έκαναν ό, τι τους ζητήθηκε, και είναι πλέον γνωστό ότι Coronavirus περίοδος επώασης είναι έως 14 ημέρες έτσι κλειδώνοντας το κοινό από την εξωτερική, Δεν επιτρέπεται η Covid-19 όπως είναι γνωστό στην Κίνα για την εξάπλωση.

Κατά την άποψή μας αυτό το Coronavirus Θεωρίες τόσο νόημα, αλλά για να είναι ακριβής, θα πρέπει να υπακούουν σε ό, τι σας λέει να κάνει η κυβέρνησή σας, και να παραμείνουν στο σπίτι για 14 ημέρες, να καταστεί δυνατή η Coronavirus σε παρακμή!

 

Πώς να λύσει Coronavirus πανδημία?

Από την 11η Μαρτίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε Coronavirus πανδημίας, αλλά υπάρχουν πολλές χώρες που ήδη δεν πάσχουν από τον ιό, Πώς χειρίστηκαν τον κορωνοϊό?

Υπάρχουν διάφορες θεωρητικές τρόποι για να χειριστεί την Coronavirus πανδημία, Όπως Βρετανικό μοντέλο που υπακούει σε όλους τους ηλικιωμένους να παραμείνουν εσωτερικοί 3 μήνες και αφήστε την πλειοψηφία του κοινού να λάβει τον κορωνοϊό και επίσης να θεραπεύσει από μόνη της.

Αλλά υπάρχει ο αποδεδειγμένος τρόπος για να απαλλαγείτε από την πανδημία του κορωνοϊού, και αυτό είναι Η απομόνωση και η καραντίνα οι άνθρωποι, όπως η Νότια Κορέα έκανε, ή Κλείδωμα, όπως η Κίνα έκανε, Αυτά τα 2 μεθόδους σε λιγότερο από 2 μήνες, μειωθεί Coronavirus στα γόνατά της σε αυτούς 2 χώρες.

 

Μπορείτε να πάρετε Coronavirus δύο φορές?

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, και η απάντηση, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα είναι Όχι, Οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μολυνθούν από τον Coronavirus δύο φορές και δεν είναι δυνατόν.

 

social distancing

 

Covid-19 Καραντίνα

Σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όταν επιστρέψετε από το εξωτερικό, που ζητείται για το σπίτι απομόνωσης των 14 ημέρες λόγω της πιθανότητας ότι κρατάτε τον ιό της Covid-19, το σκεπτικό πίσω από αυτό, είναι ότι εσείς, ως άτομο δεν θα μολύνει άλλους, ενώ δεν ξέρει που να περιέχει τον ιό Covid-19 μέσα σου, οι περισσότεροι άνθρωποι είτε δεν παίρνουν καθόλου συμπτώματα, και το υπόλοιπο που δείχνουν Covid-19 συμπτώματα που αποκαλύπτουν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 14 ημέρες.

Η ιδέα της αυτο-καραντίνας προήλθε από τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές της Κίνας και της Κορέας χειρίστηκαν το ξέσπασμα Covid-19 στις χώρες τους, μια άλλη φράση που ρίχνονται στον αέρα Κοινωνική αποστασιοποίηση όταν οι άνθρωποι μιλούν για καραντίνα λόγω Covid-19.

 

Όπου οι άνθρωποι να μολυνθεί με Coronavirus?

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τα μέρη όπου οι άνθρωποι μολύνονται από Coronavirus είναι:

1. Σουπερμάρκετ

2. Συναγωγή ή Εκκλησίες

3. Γενικά καταστήματα

4. εστιατόρια

5. Ιατρική κλινική

Αριθμός 1 έχει το υψηλότερο ποσοστό όπου είναι πιθανό να έχουν μολυνθεί από Coronavirus, γι 'αυτό παρακαλώ να είστε προσεκτικοί και να είναι ασφαλείς.

 

Ποιος θα πρέπει να ανησυχείτε Από Covid19?

Οι άνθρωποι με το ακόλουθο ιστορικό της υγείας θα πρέπει να ανησυχούν από Covid19:

1. Υψηλή πίεση του αίματος

2. Καρδιακή ασθένεια

3. Ο διαβήτης ή Σακχαρώδης διαβήτης

4. Το άσθμα ή άλλα προβλήματα του πνεύμονα

5. Καρκίνος

6. Νεφρική ανεπάρκεια

7. Οι καπνιστές

Covid19 είναι ένα νέο είδος γρίπης και πολύ μολυσματικά, όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να ανησυχούν για Coronavirus, αλλά τα άτομα με το ακόλουθο υπόβαθρο υγείας πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για το Covid19.

 

Χώρες όπου δεν Coronavirus

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις Coronavirus, υπάρχουν επί του παρόντος 22 χώρες όπου δεν έχουν εντοπιστεί Coronavirus.

 

palau micronesia

 

Τι θα αλλάξει μετά Covid19 έχει τελειώσει?

Πολλά πράγματα δεν θα είναι η ίδια μετά Covid19 έχει τελειώσει:

1. ο Η ουρά για μετανάστευση κατά την είσοδο σε μια χώρα θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

2. Θα χρειαστείτε περισσότερο από ένα διαβατήριο για να ταξιδέψω, για παράδειγμα πιστοποιητικού ανοσίας σε Covid-19.

3. Ανάκαμψη από Covid19 δεν θα είναι η ίδια σε όλες τις χώρες.

4. Οι άνθρωποι δεν θα σ 'αγαπώ όταν είστε άρρωστοι.

5. Οι άνθρωποι θα επιλέξουν να χρησιμοποιούν περισσότερα τρένα και την επίγεια μεταφορά.

6. Οι χώρες θα διαφημίσει την υγεία και την ποιότητα του αέρα τους.

 

Coronavirus Χώρες υγεία, ασφάλεια Κατάταξη

Μια πρόσφατη έκθεση διαφημίζεται το Top Coronavirus χώρες Ασφάλειας Υγείας κατάταξη, και εδώ είναι τα κυριότερα σημεία της έκθεσης

1. Ισραήλ

2. Σιγκαπούρη

3. Σλοβακία

4. Νέα Ζηλανδία

5. Χονγκ Κονγκ

Μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link το υπόλοιπο των χωρών, και επίσης Επίπεδο κινδύνου χώρας κατά τη διάρκεια COVID-19 πανδημία

 

κοροναϊού την ασφάλεια της υγείας

 

Μέθοδοι Δοκιμής Κορνοαϊού

Επειδή είμαστε ήδη αρκετοί μήνες στην πανδημία του Coronavirus, υπάρχουν ήδη πολλές μέθοδοι δοκιμής Coronavirus, Πρώτα υπάρχουν οι εξετάσεις για να μάθετε αν είστε άρρωστος, αλλά και δοκιμές για να μάθετε εάν είχατε τον ιό Covid19 και αν έχετε τα Αντισώματα.

Αλλά το πιο σημαντικό μέρος για να βγούμε από αυτή την κατάσταση του Coronavirus και αυτό είναι το μήνυμα του ΠΟΥ σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι, δοκιμή δοκιμής δοκιμής.

 

 

Πότε θα τελειώσει ο Will Covid-19

Πότε θα τελειώσει το Covid-19 μια ερώτηση που θέτουν όλοι, και πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε δίκαιοι 3 μήνες σε αυτήν την πανδημία Covid-19, αλλά μια απάντηση θα μπορούσε να εμφανιστεί από Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Σιγκαπούρης (ΣΟΥΤ).

Το εργαστήριο καινοτομίας του Πανεπιστημίου χρησιμοποίησε μοντέλα πρόβλεψης μεταξύ αυτών SIR (ευπαθή-μολυσμένη-ανακτηθεί) μοντέλο για να προβλέψετε πότε θα τελειώσει το Covid-19 σε κάθε χώρα με βάση διάφορα σημεία δεδομένων που εξηγούνται στον παραπάνω σύνδεσμο, και εδώ είναι μερικά από τα ευρήματά τους – Το μοντέλο των ευρημάτων 97% εξάλειψη και 100% εξάλειψη, και αν έχουν δίκιο, ο κόσμος βρίσκεται στο δρόμο προς μια πολύ γρήγορη ανάρρωση από την πανδημία Covid-19.

* Πήρε 8 μήνες χωρίς να κλείσουμε ολόκληρο τον κόσμο, όπως έχουμε δει με τον Covid-19, προς την απαλλαγείτε από το μεγαλύτερο μέρος του SARS, και το ξέσπασμα του SARS διήρκεσε μεταξύ των ετών 2002-2003, έτσι φαίνεται ότι αυτά τα πανεπιστημιακά μοντέλα της Σιγκαπούρης μπορεί να είναι ακριβή.

 

 

πότε θα τελειώσει το covid19

 

συμπέρασμα

Προσπαθήσαμε το καλύτερό μας για να σας εξυπηρετήσουμε με τις καλύτερες ζωντανές πληροφορίες Coronavirus που συλλέξαμε από πολλές αξιόπιστες πηγές στο Διαδίκτυο και ερευνητικά ιδρύματα παγκοσμίως, Οι πληροφορίες μας περιλαμβάνουν χάρτες Coronavirus, και είναι σημαντικό να τονιστεί ότι αυτοί οι χάρτες Covid-19 δεν είναι στατικοί και συνεχώς ενημερώνονται αρκετές φορές την ημέρα.

Επιπλέον, ακόμη και οι σύνδεσμοι που σχετίζονται με την κορώνα και οι ενότητες Coronavirus ενημερώνονται όταν εμφανίζονται νέες πληροφορίες Coronavirus.

 

Δεν θέλουμε να σας τρομάξω από την Coronavirus, από μας κατανόηση άλλο γρίπης το χειμώνα του, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να είστε πάρα πολύ ασφαλείς, όταν αποφασίσετε να ταξιδιών, να θυμάστε αυτή τη σελίδα Coronavirus ζωντανή ενημέρωση Και χάρτη και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, Έχουμε την καλύτερη και φτηνότερες τιμές εισιτήριο τρένου, Save A Train.

 

Θέλετε να ενσωματώσετε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό σας, Μπορείτε είτε να συνδεθείτε σε αυτήν τη σελίδα ως αναφορά είτε να κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcoronavirus-updates-map%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις de προς / είτε nl και περισσότερες γλώσσες / /.
© Copyright 2021 - Save A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !