Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 13/05/2022)

Covid-19. Είναι ό, τι φαίνεται να μπορούμε να μιλήσουμε, και για καλό λόγο. Αυτός ο ιός έχει καταλάβει τον κόσμο και να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την καθημερινή ζωή και φυσικά ταξιδιών με τρένο. Ο σιδηροδρομικός Travel είναι ένα μεταφορικό μέσο πολλοί χρησιμοποιούν όχι μόνο για την ευχαρίστηση των διακοπών, αλλά για να επισκεφθείτε την εργασία, καθώς και.

 

Έτσι, Ποια είναι η Συμβουλές ταξιδιών με τρένο Βιομηχανίας για ταξίδια?

Ας συζητήσουμε τι η βιομηχανία τρένο κάνει για να σας κρατήσει ασφαλή. Η πλειονότητα των σιδηροδρομικών σταθμών εντείνει το πρωτόκολλο καθαρισμού για τρένα και σταθμούς. Εκτός από την εντατικοποίηση καθαρισμού, η συχνότητα στα τρένα και στους σταθμούς έχει αυξηθεί. Ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε ωριαία βάση και περιλαμβάνει τη χρήση απολυμαντικού για να σκουπίσετε τα κιγκλιδώματα, πόμολα, λαβές, και τουαλέτες. Επιπλέον αντιβακτηριακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων απολυμαντικά και πετσέτες, Οι παρέχεται σε σταθμούς, σε τρένα, και στους χώρους εργασίας των εργαζομένων.

 

Ο σιδηροδρομικός Travel Industry Συμβουλές για τα ταξίδια Συμβουλή 1: Διαδικτυακή πληρωμή

Σας προτείνουμε να πηγαίνει 100% ανέπαφων αν μπορείς. Αν δεν έχετε αγοράσει σας το τρένο του εισιτηρίου σε απευθείας σύνδεση για οποιονδήποτε λόγο, να πάμε μπροστά όλες τις πληρωμές θα πρέπει να είναι ανέπαφες, αν είναι δυνατόν. Γιατί? Καλά, υπάρχουν κάποια αντιφατικά μηνύματα. Αυτό είναι ό, τι λέει η Τράπεζα της Αγγλίας: «Όπως και κάθε άλλη επιφάνεια ότι μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με, σημειώσεις μπορούν να μεταφέρουν βακτήρια ή ιούς. Ωστόσο, ο κίνδυνος από το χειρισμό μιας σημείωσης πολυμερές δεν είναι μεγαλύτερη από ό, τι αγγίζει οποιαδήποτε άλλα κοινά επιφανειών όπως κιγκλιδώματα, πόμολα, ή πιστωτικές κάρτες. " Νωρίτερα αυτό το μήνα μια έκθεση εφημερίδα υποστήριξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Ο ΟΠΟΙΟΣ) είχε είπε τραπεζογραμματίων μπορεί να είναι άπλωμα του κορωνοϊού, έτσι οι άνθρωποι θα πρέπει να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ανέπαφων πληρωμών αντί. Αλλά στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ΠΟΥ αρνήθηκε ότι είχε πει μετρητά μετάδοση του κορωνοϊού, και ότι είχε «παραποιήσει» - έτσι πάει εικόνα.

Ωστόσο, ας βάλουμε δύο και δύο μαζί, πρέπει να είμαστε? Τα περισσότερα χαρτονομίσματα και τα κέρματα θα έχουν προηγουμένως αντιμετωπίζονται από μεγάλο αριθμό ατόμων , οπότε αν είστε ανησυχούν, πληρωμή με κάρτα ανέπαφων όπου είναι δυνατόν είναι πιθανώς ο τρόπος να πάει.

Μιλάνο προς Ρώμη με τρένα

Φλωρεντία προς Ρώμη με τρένα

Πίζα προς Ρώμη με τρένα

Νάπολη προς Ρώμη με τρένα

 

Υπόδειξη 2: Κοινωνική αποστάσεις!

Κοινωνική αποστάσεις σημαίνει ΟΧΙ ευαίσθητο σε καμία περίπτωση. Αλλά, τι γίνεται με τα ασφυκτικά τρένα, σωλήνες, και τραμ?

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει τακτικά σιδηροδρομικό ταξίδι, θα ξέρετε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να μείνει μερικά εκατοστά είναι μακριά από το επόμενο επιβάτη, δεν πειράζει τη συνιστώμενη 1Μ. Στο Μιλάνο, Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί για να καθίσει απέναντι από ένα άδειο κάθισμα, κάτι για το οποίο οι επιβάτες στο πιο πολυσύχναστες πόλεις συνήθως μπορούν μόνο να ονειρευτούν.

Ένα από τα πιο πολυσύχναστα ταξίδια με τρένο πόλεις είναι το Λονδίνο. Η Transport for London παρουσίασε μια «ενισχυμένη καθεστώς καθαρισμού» για τη βελτίωση των επιπέδων υγιεινής για τα πρωτεύουσας δημόσια συγκοινωνία, αλλά τίποτα για να επιβάλει την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αυτό είναι στο χέρι σας. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε να αγγίξετε άλλους ανθρώπους. Ταξίδια σε λιγότερο απασχολημένος φορές αν είναι δυνατόν, φοράτε γάντια, αν δεν μπορείτε να αποφύγετε την επαφή ράγες, έδρα, και τα λοιπα. Φέρτε το δικό σας απολυμαντικό μαζί σας. Μην βασίζεστε στις σιδηροδρομικούς σταθμούς για να παρέχει για σας ανά πάσα στιγμή. Καλύτερα ασφαλής από θλιβερός!

Άμστερνταμ προς Παρίσι με τρένα

Λονδίνο προς Παρίσι με τρένα

Ρότερνταμ προς Παρίσι με τρένα

Βρυξέλλες προς Παρίσι με τρένα

Train Travel Industry Advise on how to speak

 

Υπόδειξη 3: Μην χρήση Επαναπληρώσιμες Κύπελλα!

ο Ο σιδηροδρομικός Travel Industry Συμβουλές για Ταξιδεύοντας περιλαμβάνει οδηγούς σχετικά με το έκαναν και δεν και το αγαπημένο σας τσαγάκια. Ενώ πάρει στη συνήθεια της μεταφορά και χρήση ξαναγεμίζουν κούπες, όταν έξω και περίπου έχει ενθαρρυνθεί ως οικολογική συνείδηση ​​κίνηση, φοβόμαστε αυτό δεν ισχύει πλέον.

Πολλές μεγάλες αλυσίδες καφέ που έχει επανεξεταστεί σε απόκριση του κορωναϊού ξέσπασμα, με Starbucks προσωρινή απαγόρευση της χρήσης των επαναχρησιμοποιήσιμων κυπέλλων - συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό, ποτήρι, ή μπαμπού - για την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και του προσωπικού. Συνήθως, λαμβάνετε έκπτωση για να φέρετε το δικό σας κύπελλο, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε την ίδια απάντηση τώρα! Θα πάμε να πρέπει να χάσει αυτό το μικρό έκπτωση για λόγους ασφαλείας.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ με τρένα

Λονδίνο προς Άμστερνταμ με τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ με τρένα

Παρίσι προς Άμστερνταμ με τρένα

 

 

Υπόδειξη 4: Μην αγγίζετε!

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν εάν παίρνετε το τρένο σημαίνει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης. Η σύντομη απάντηση είναι ότι αν κάθεστε σε ένα τρένο και εντός 1-2 μέτρα ενός μολυσμένου ατόμου που βήχει, είστε σε κίνδυνο μόλυνσης.

Αλλά αυτό που νομίζουμε ότι είναι πιο σκόπιμο να επισημάνω ότι το πιο πιθανό κίνδυνος ο ιός παρατεταμένη για 48-72 ώρες σε σκληρή επιφάνεια, όπως το κιγκλίδωμα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τρένα αν. Είναι οποιοδήποτε δημόσιο χώρο.

Εάν πρέπει να αγγίξετε ράγες, κουμπιά, εισιτήρια, και ούτω καθεξής, προσπαθήστε να το κάνετε με ένα μόνο χέρι ή καλύτερα, αγκώνα σας! Κρατήστε τα τηλέφωνα στο άλλο «καθαρό» το χέρι και πλύνετε και τα δύο, το συντομότερο μπορείτε στον προορισμό σας.

Νυρεμβέργη προς Πράγα με τρένα

Μόναχο προς Πράγα με τρένα

Βερολίνο προς Πράγα με τρένα

Βιέννη προς Πράγα με τρένα

 

Don't Touch! Use elbow to say hello

 

Υπόδειξη 5: Ταξίδι με τρένο!

Αν πρόκειται για ταξίδια, ας είναι με το τρένο. Είμαστε όλο και περισσότερο βλέπουμε καμία επιστροφή για τα αεροπορικά ταξίδια, ενώ το σιδηροδρομικό ταξίδι είναι πιο ευέλικτη. Συνήθεις όρους και προϋποθέσεις φαίνεται να είναι πολλές από τις απαντήσεις των αεροπορικών εταιρειών. «Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία αλλαγή στην παροχή συμβουλών για τις αεροπορικές εταιρείες, έτσι ώστε οι πτήσεις μας λειτουργούν κανονικά και οι γενικοί όροι και οι προϋποθέσεις για εισιτήρια εξακολουθούν να ισχύουν,»Λέει η easyJet.

Μερικά ανταγωνίστριες αεροπορικές εταιρείες να είναι πιο ελαστικοί. Η British Airways προσφέρει ένα βαθμό ευελιξίας στις πτήσεις προς βόρεια Ιταλία, ενώ η αδελφή αεροπορική εταιρεία της Aer Lingus πρόκειται ένα καλύτερο με την υπόσχεση: «Οι επισκέπτες που έκαναν κρατήσεις για aerlingus.com και την επιθυμία να αλλάξει τις ημερομηνίες ή προορισμούς της επικείμενης πτήσεις τους, μπορούν να το κάνουν.»

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο με τρένα

Λειψία προς Βερολίνο με τρένα

Αννόβερο προς Βερολίνο με τρένα

Αμβούργο προς Βερολίνο με τρένα

 

no refunds on air travel

 

Υπόδειξη 6: Πακέτο δικό σας σνακ!

Πακέτο δικό σας σνακ αν ταξιδεύετε με το τρένο. Πολλά τρένα έχουν έκλεισαν προσωρινά τα σαλόνια πρώτης τάξεως και αφαιρέθηκαν τα γεύματα. Έτσι, ώρα να γίνετε δημιουργικοί με τα μεσημεριανά κουτιά σας! Πάρτε το δικό αναψυκτικά ή την αγορά σας από τους λιανοπωλητές σταθμό τρόφιμα, πριν να επιβιβαστούν. Αυτά τα μέτρα είναι, φυσικά, σχεδιαστεί για να σας προστατεύσει και να μειώσει την εξάπλωση του ιού COVID-19!

Μιλάνο προς Βενετία με τρένα

Πάδοβα προς Βενετία με τρένα

Μπολόνια προς Βενετία με τρένα

Ρώμη προς Βενετία με τρένα

 

Train Travel Industry Advise on food

Ξέρουμε ότι αυτό είναι μια τρομακτική στιγμή. Αλλά, σας προτείνουμε να παραμείνουν ήρεμοι και λογική στην προσέγγισή σας για την υγεία και την ασφάλεια, όταν ταξιδεύουν με τρένο ή με άλλα μέσα. Στο Save A Train έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε όλους τους πελάτες μας και το προσωπικό διατηρείται σε ασφαλή και είναι ενημερωμένο με όλες τις τελευταίες διαδικασίες ασφάλειας και τις εξελίξεις.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Covid-19: Πώς Τρένο Συμβουλές Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας σχετικά με τα ταξίδια?” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και να μας δώσει πίστωση με σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/covid19-train-travel-industry-advise/ ?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσετε απευθείας στις σελίδες προορισμού της διαδρομής τρένου.
  • Στο παρακάτω link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- αυτή η σύνδεση είναι για τα αγγλικά διαδρομές σελίδων προορισμού, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις pl με γαλλικά ή τα γερμανικά και περισσότερες γλώσσες της επιλογής σας.