Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 11/04/2021)

Covid-19. Het is alles waar we over kunnen praten, en niet voor niets. Dit virus heeft de wereld greep en volledig veranderde de manier waarop we denken over het dagelijks leven en natuurlijk de trein door. Train Travel is een vervoermiddel veel gebruik niet alleen voor vakantie plezier, maar voor het werk pendelt ook.

 

Zo, Wat is The Train Travel Industry Advise reizen?

Laten we bespreken wat de trein industrie doet om je veilig te houden. De meeste stations intensiveren hun reinigingsprotocol voor treinen en stations. Naast de intensivering van reiniging, de frequentie en in stations is toegenomen. Reiniging vindt plaats op uurbasis en omvat het gebruik van ontsmettingsmiddel om leuningen af ​​te vegen, deur knoppen, handvatten, en toiletten. Extra antibacteriële producten, met inbegrip van ontsmettingsmiddelen en doekjes, worden aangebracht aan stations, op treinen, en op de werkplekken van medewerkers.

 

Train Travel Industry adviseren over Travelling Tip 1: Online betaling

We raden gaan 100% contactloze als je kunt. Als u nog niet gekocht uw treinticket online om welke reden dan ook, de toekomst alle betalingen moeten contactloze indien mogelijk. Waarom? Goed, er zijn een aantal gemengde berichten. Dit is wat de Bank of England zegt: “Net als elk ander oppervlak dat grote aantallen mensen in contact komen met, notities kunnen bacteriën of virussen dragen. Echter, de risico's van het hanteren van een polymeer noot hoogstens aangaande alle andere gemeenschappelijke oppervlakken zoals leuningen, deur knoppen, of creditcards. " Eerder deze maand een krantenbericht beweerde dat de World Health Organization (WIE) had waarbij bankbiljetten kan verspreiden van de coronavirus, dus mensen moeten proberen om contactloos betalen te gebruiken in plaats. Maar het werd vervolgens gemeld dat de WHO ontkende het had gezegd contant werd het verzenden van het coronavirus, en dat het was “verkeerd” - dus ga figuur.

Echter, laten we twee twee samen, zullen we? De meeste biljetten en munten zal eerder zijn behandeld door grote aantallen mensen , dus als u zich zorgen maakt, betalen met een contactloze kaart waar mogelijk is waarschijnlijk de weg te gaan.

Milaan naar Rome met de trein

Florence naar Rome met de trein

Pisa naar Rome met de trein

Napels naar Rome met de trein

 

Tip 2: sociale afstand!

Sociale afstand betekent geen TOUCHY onder geen beding. Maar, hoe zit het met de overvolle treinen, tubes, en trams?

Iedereen die regelmatig gebruik heeft gemaakt van de trein door zal weten dat het moeilijk kan zijn om te verblijven een paar cm verwijderd van de volgende passagier, laat staan ​​de aanbevolen 1M. in Milaan, passagiers geadviseerd zitten tegenover een lege stoel, iets waar de passagiers in meer drukke steden kan meestal alleen maar van dromen.

Een van de drukste treinreizen steden is Londen. De Transport for London onthulde een “verbeterde reiniging regime” om de hygiëne niveaus op de hoofdstad te verbeteren openbaar vervoer, maar niets om sociale afstand af te dwingen. Dit is aan jou. Waar het op neerkomt, is dat u moet proberen te voorkomen dat u andere mensen aanraakt. Reizen op minder drukke tijden, indien mogelijk, Draag handschoenen als je niet raken rails kan vermijden, stoel, enz. Draag uw eigen desinfectiemiddel met u. Vertrouw niet op de stations om te zorgen voor u te allen tijde. Voorkomen is beter dan genezen!

Amsterdam naar Parijs met de trein

Londen naar Parijs met de trein

Rotterdam naar Parijs met de trein

Brussel naar Parijs met de trein

Train Travel Industry adviseren over hoe om te spreken

 

Tip 3: Gebruik geen Refillable Cups!

De Train Travel Industry adviseren over reizen bevat gidsen over de do's en niet en uw favoriete cuppa. Terwijl je in de gewoonte van dragen en gebruiken hervulbare bekers bij en over is aangemoedigd als een eco-bewuste move, We zijn bang dat dit niet langer van toepassing.

Veel grote koffie ketens hebben een mentaliteitswijziging in reactie op het coronavirus uitbraak, met Starbucks tijdelijk verbod op het gebruik van herbruikbare bekers - meestal gemaakt van plastic, glas, of bamboemateriaal - voor de veiligheid van zowel klanten als personeel. doorgaans, u krijgt korting voor het meenemen van uw eigen beker, maar u kunt hetzelfde antwoord niet nu! Je gaat te hebben om verliezen die kleine korting voor de zekerheid.

Brussel naar Amsterdam met de trein

Londen naar Amsterdam met de trein

Berlijn naar Amsterdam met de trein

Parijs naar Amsterdam met de trein

 

 

Tip 4: Do not Touch!

Veel mensen vragen zich af of het nemen van de trein betekent meer risico op infectie. Het korte antwoord is dat als je zit op een trein en binnen 1-2 meters van een besmette persoon die hoesten, loopt u het risico op infectie.

Maar wat wij denken is meer relevant om erop te wijzen dat hoe groter de kans risico wordt het virus slepende voor 48-72 uur op een harde ondergrond, zoals de leuning. Dit geldt niet alleen van toepassing op treinen wel. Het is een openbare ruimte.

Als je moet rails te raken, toetsen, kaartjes, enzovoorts, proberen om het te doen met slechts één hand of beter, je elleboog! Houd telefoons in de andere “schone” kant en was zowel zo snel als je kan op je bestemming.

Neurenberg naar Praag met de trein

München naar Praag met de trein

Berlijn naar Praag met de trein

Wenen naar Praag met de trein

 

Don't Touch! Gebruik elleboog om hallo te zeggen

 

Tip 5: Reizen met de trein!

Als je gaat om te reizen, laat het dan met de trein. We zijn steeds meer zien geen restitutie op vliegreizen, terwijl het reizen per trein is flexibeler. Normale voorwaarden zijn van toepassing lijken veel van de luchtvaartmaatschappijen reacties te zijn. “Er is momenteel geen verandering advies voor luchtvaartmaatschappijen, zodat onze vluchten actief zijn als normaal en de algemene voorwaarden op tickets blijven gelden,”Aldus easyJet.

Sommige concurrerende luchtvaartmaatschappijen zijn die meer meegaand. British Airways is het aanbieden van een zekere mate van flexibiliteit vluchten naar Noord-Italië, terwijl haar zus luchtvaartmaatschappij Aer Lingus gaat men beter met de belofte: “Gasten die boekingen gemaakt op aerlingus.com en wens om de data of de omgeving van de stad hun aankomende vluchten te veranderen kan doen.”

Frankfurt naar Berlijn met de trein

Leipzig naar Berlijn met de trein

Hannover naar Berlijn met de trein

Hamburg naar Berlijn met de trein

 

geen restitutie op vliegreizen

 

Tip 6: Pak je eigen snacks!

Pak je eigen snacks als u reist met de trein. Veel treinen hebben tijdelijk hun First Class Lounges gesloten en catering aan boord verwijderd. Zo, tijd om creatief met uw lunchboxen krijgen! Neem je eigen drankjes of aankoop bij station food retailers voordat u aan boord. Deze maatregelen zijn uiteraard, ontworpen om u te beschermen en het verminderen van de verspreiding van de COVID-19 virus!

Milaan naar Venetië met de trein

Padua naar Venetië met de trein

Bologna naar Venetië met de trein

Rome naar Venetië met de trein

 

Train Travel Industry adviseren over voedsel

We weten dat dit een enge tijd. Maar, raden we u rust en logisch te blijven in je benadering van gezondheid en veiligheid bij het reizen met de trein of andere middelen. Op Save A Train we zijn vastbesloten ervoor te zorgen al onze klanten en medewerkers zijn veilig bewaard en up-to-date met de nieuwste veiligheidsprocedures en ontwikkelingen.

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “Covid-19: Hoe Train Travel Industry Advise reizen?” op uw site? U kunt nemen onze foto's en tekst en geven ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/covid19-train-travel-industry-advise/ ?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)