Време на читање: 4 минути Со некои од најбрзите возови Европа и најпознатите сценско правци, Патување од најубавите езера во Северна Италија со воз е економичен, удобно, и директен, нудејќи увид во животот на локалната, често со голема пати фрлени во зделка. Со малку такт пат…