Нарачајте билет за воз СЕГА

таг: #safetravel

7 Начини да останат здрави додека патуваат

Време на читање: 6 минути Со сегашната појава на коронавирус (Covid-19) фрлање планови за патување на секого во неред, тоа може да биде тешко да се знае дали треба да се задржи на вашиот одмор во текот коронавирус или не. While we can’t make that decision for you if you do choose to continue on it’s

Зошто воз е еден од најбезбедните начини на транспорт

Време на читање: 6 минути Полемиката на воз наспроти автобус во Европа е непресушна тема, секој има свое мислење за. но,, дури зборуваме за безбедноста, и ако ние сме - тоа е доволно? Безбедноста на одбраната на нашето транспорт треба да се секогаш на прво, и ние се обраќаме…

Copyright © 2021 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија