Време на читање: 6 минути Најдобар европски ресторан водич Мишелин нуди одличен почеток на планирање на патување воз низ Европа. Водичот за Мишелин сега им нуди на европските патници избор на ресторани и хотели во 38 европски градови. Три нови градови се додадени во оваа 2019 издание: Загреб…