Време на читање: 3 минути На листата на најдобрите градови во Европа за вегетаријанци почнува да се конечно да добие повеќе. Можеби ќе беше малку бавно, но вегетаријанската сцена конечно полета. Сите знаеме дека јадењата во центарот на месото доминираат во менијата во многу европски земји….