Koha e leximit: 4 minuta Nëse jeni duke kërkuar për të shpëtuar për Retreats lartë yoga në Evropë për pushimet tuaja të ardhshme, ju jeni me fat. Disa nga vendet më të bukura europiane kanë shumë për të ofruar kur është fjala për yoga dhe relaksim. Edhe pse India është konsideruar të jetë më e…