Koha e leximit: 5 minuta whooshing zhurma e një treni tërhequr në një stacion, dhe mundësinë e marrë në dhe të shkojnë diku krejtësisht të papritur. A mund të mendoni për ndonjë gjë më të mirë se famshme dhe historike Rrugëve hekurudhorë? Trenat janë një kujtesë të Epoka e Artë e udhëtimit. kur njerëzit…