Koha e leximit: 4 minuta Supozoni se po planifikoni të vizitoni Bashkimin Evropian së shpejti. Në atë rast, ka një seri këshillash dhe informacione të rëndësishme për udhëtimet që do t'ju ndihmojnë ta bëni përvojën tuaj shumë më të këndshme. Dikush mund të mendojë se nuk mund të ketë një të vërtetë të madhe…