Нарачајте билет за воз СЕГА

таг: #LakeComo

5 Живописни градови за посета на езерото Комо

Време на читање: 5 минути Замислете седнува да уживате во вашето утринско кафе среде традиционални италијански архитектура додека гледа во пенливи сина вода и претрупан зелени планини. Иако ова може да звучи како само сон, тоа е реалност за оние кои го посетуваат неверојатното езеро Комо. Ова зачудувачки…

Најубавите езера во Северна Италија

Време на читање: 4 минути Со некои од најбрзите возови Европа и најпознатите сценско правци, Патување од најубавите езера во Северна Италија со воз е економичен, удобно, и директен, нудејќи увид во животот на локалната, често со голема пати фрлени во зделка. With a bit of savvy route

Copyright © 2021 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија