Koha e leximit: 4 minuta Me disa nga trenat më të shpejtë të Evropës dhe shumicën e rrugëve piktoreske, Udhëtim liqenet më të bukura në pjesën veriore të Italisë me tren është ekonomike, i rehatshëm, dhe të drejtpërdrejtë, duke ofruar një pasqyrë në jetën lokale, shpesh me pikëpamjet e madhe hedhur në pazar. Me një rrugë pak të zgjuar…