Нарачајте билет за воз СЕГА

автор: Рејчел Шалом

Мостови за возови во Европа кои го одземаат здивот

Време на читање: 3 минути Патувањето со воз е познат по давање на патници некои од најубавите железничка мостови, филмски пејзаж ставови. Добива шанса да патуваат на железничка мостови, може да се види ридови, село, и океаните сите од вашиот удобно седиште кога патувајќи низ Европа со воз. Понекогаш…

Најдобрите хотели во близина на железнички станици во Италија

Време на читање: 4 минути Италија, една од најпопуларните дестинации за одмор во Европа, има сето тоа. А богата културна историја, луксузни хотели, светски познатата кујна, архитектура, сајтови на природна убавина ... и потоа, тука е шопинг! Патувањето во Италија со воз е искуство кое го одзема здивот. Getе уживате во целата прекрасна глетка…

Зошто Патувањето со воз е еколошки

Време на читање: 4 минути Железничкиот транспорт е најеколошкиот начин за патување. ефектот на стаклена градина на емисијата на гасови по километар на железничкиот сообраќај е 80% помалку од автомобили. Во некои земји, помалку од 3% на сите транспортни гасови доаѓаат од возовите. Единствените методи кои се поповолни за животната средина…

Авторски права © 2021 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија